Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 13
dia_tm spune:
Maraki, si noi avem probleme cu adultii care au impresia ca daca e un copil in zona oricum nu conteaza ca nu asculta si zic tampenii vorbind cu noi (de genul ne intreaba relaxati ei ce sa-i ia de Mos Craciun sau cum o sa facem? pleaca unul din noi cu ea la plimbare ca celalat sa faca bradul si cand se intoarce si ea sa ii spunem ca l-a adus Mosul? ...si asta in timp ce copilul se joaca la doi pasi mai incolo...si daca le zici ceva zic senini ca ce? ea se joaca si oricum nu-i atenta la ce discutam noi).
A mai fost o faza dura anul trecut, cand Mosul i-a lasat multe cadouri sub brad (desigur din partea intregii familii) si la cateva zile dupa matusa mea a intrebat-o daca ii place cadoul X de la ea...si Adri a facut ochii mari si i-a spus ca acel cadou l-a primit de la Mos Craciun...
De Mos Nicolae... aici din pacate n-avem bete simpatice si impodobite; am incercat anii trecuti sa gasim ceva in forma de bat...dar n-are nici un farmec; asa ca am ramas doar la cadouri.
Anul asta Mosul a adus ceva dulciuri (Kinder, inclusiv oua cu surprize, si marshmallows - cand a vazut papucii cu cadouri prima reactie a fost "yammy, yammy! marshmallows!")...
...ceva accesorii de par, un set Mandala de desenat (de o vreme de cate ori vede asa ceva in reclama ii sclipesc ochisorii si tot repeta "vreau! vreau!" - a desenat deja si ieri, foarte frumos)
... si un animalut Furry Frenzy (sau cum le-o zice) - avea un catel pe care il adora, acum a mai primit si-un iepuras roz, asa ca aseara s-a distrat de minune punandu-i pe amandoi sa mearga impreuna.
Iar cu Mos Craciun...trebuie sa-i facem scrisoare...
I-am luat un calendarde Advent de la Playmobil - dragut, nu-i vorba, dar are si un poster cu un castel imens si multe personaje, si doi cai inaripati...si-acum vrea mandra caluti inaripati - are vreo 3 unicorni, dar n-au aripi... tare greu.
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)
G_I_O spune:
sper sa pot raspunde la fiecare acum.....
Maraki super afacere 2 pluvore la 22 euro. aici in C@A unul e la banii astia, sunt doar 20% la jachete, geci groase. In H&M sunt 50% reducere la geci si platoane. In rest la nimic.
la noi nu zice nimeni chestii dintr-astre despre cadouri si Mosh Craciun....dar nu stiu zau cat mai tine....asa as vrea sa fie cat mai mult.
tin minte ca eu tare necajita am fost cand am gasit ceva cadouri si am observat ca mama le punea...s-a dus tot farmecul....
Cosmi mama mia ce suparat a fost papan. Bine ai facut ca nu i le-ai mai dat seara....l-a durut cat de cat?
Silvia super casuta si ce frumos ai decorat-o. iar tu arati tare bine d-na!!! eleganta si rafinata!
Ana vazut pozele! super frizerie...poate ar trebui sa venim la paris sa-l tundem pe Edi, ca incerc de o luna la fel de fel de saloane si nu se lasa tuns. Nu vrei sa stii ce pleata dezordonata are.
Frumoasa petrecerea de la jobul lui Cristi. te cred ca a fost in extaz Anastasia...zane, baloane, mos craciun.....nici eu nu as mai fi plecat de acolo. Alex a fost mai detasat, cu baietii la jocuri.
Dia cum esti? pe tine cand te vedem in poze cu burtica? ati aflat ce e bb2?
Ma bucur ca a fost incantata Adriana de cadouri! tare urate fazele astea intr-adevar.
bebeianfeb spune:
Iar au trecut 20 zile de la deschiderea capitolului si nu se mai pot face modificari la lista.
urasc chestia asta.
scrieti repede si mult sa trecem la un nou capitol sa pot schimba si lista si titlul.
teolinda spune:
GIO, MARAKI, COSMINA... va multumim mult pentru urari.
GIO - m-ai distrat cu titirezii in lighean. Si Nicolas bate campii cu titirezii... are vreo 2 mai mici. Mie mi se par niste porcarii ca si bakuganii... bani aruncati de-a binelea. Al meu chiar si-a luat un titirez la gradi si i-a pierdut parte de metal din interior... s-a ales prafu' de titirezul lui.
Noi am dizolvat in lighean, oua de la "Dizolva si descopera"... doar n-aveam ce face sa dau bani pe vulcanul ala de-i fac astia reclama.. Bine ca nu-i o mare suma da' numai ala nu mai umplea casa. Si-asa nu mai am loc unde sa pun nimic, chit ca o gramada de chestii le-am pus la Cosmin in camera.In curand o sa incep sa scot jucariile de "bebe" pt ca nu-i atras de ele. Doar trenuri, masinute si carioci de colorat utilizeaza micutu'... A .. oricum activitatea lui favorita e sa isi schimbe singur DVD-urile ... ba Chemi Curiosul, ba Thomas... Nu stiu, zau, cat va mai rezista aparatul.
Noi de Mos Nicolae am pus dulciuri, o carte, lui Nicolas un DVD cu Casper si lui Cosmin un CD cu cantecele. Cosmin desi s-a trezit primul si l-a asistat pe taica-su cand s-a incaltat dimineata si a plecat la serviciu, nu observase cadourile din incaltari. Mi-aduc aminte ca si Nicolas s-a comportat la fel ca el la vremea lui.... Cum a zis barbata-miu.. s-a comportat ca un adevarat barbat... n-a observat NIMIC.
Nicolas s-a pricopsit cu o sumedenie de jucarii si hainute de ziua lui.. practic lista pe care i-o facuse lui Mos Craciun a fost "epuizata"... Problema mare de Mos Craciun acum.... Noroc ca pt el orice este de actualitate.
Diana - felicitari pentru bebe din burtica.
SILVI - foarte frumos ai pregatit casa.Sapt. viitoare musai sa ma mobilizez sa fac curatenie si sa scot decoratiunile. Si-asa Nicolas ma hartuieste de la 1 dec.... noi cand luam brad. Avem un brad ecologic da' Robert vrea unul natural anul acesta.
Va doresc toate cele bune tuturor si multe bucurii alaturi de puisorii vostri.
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
cosmi1975 spune:
neata gagici....
astept sa se trezeasca papan sa vedem cum se simte ca ieri i-a fost cam rau,a vomitat la gradii...cine stie
azi merg sa-i fac Biancai buletin...nu-vi vine sa cred,am cazut iar in butoiul cu depresie
dupa ce ca am in gura cusatura de la molarul de minte,ieri m-am impiedicat la scoala si am glezna umflatama cam doare dar sa speram ca trece fara aòte probleme
G I O ...Stefan l-a asteptat tare mult pe mos Nicolae dupa aia..s-a dus in camera la geam si a strigat..iarta.ma mosulesi a zis ca face el patul sa vada mosul ca face fapte bune..iar dimineata chiuia de bucurie pe aici
apropo i-am comandat laptopul ala care este Bilingv romana-englez...a venit posta aseara cu el,sunt cam dezamagita ca e cam mic..dar daca copilul l-a vrut...Gabi zice ca e foarte bine ca asa rebuie sa fie cadourile ca sa intre in geamantan cand plecam la tara
DIA asa-s cu adultii astia care nu-si dau seama ca inj ziua de azi copiii sunt tare isteti....si noi i-am scris mosului si acum asteptam raspunsul
Teolinda ce de cadouri a primit Nicolas....lasa ca mos Craciun gaseste el ce sa aduca
restul fetelor???
G_I_O spune:
eu azi am facut dulceata de portocale....yammy ce buna este si ce bine arata.
asa ca fiecare familie din neam va primi un borcanas frumos decorat din partea noastra.
Lili si lui Marco i s-a rupt o parte de la un titirez....asa ca acum i-am luat super glue, sa vedem cat tine. daca da cu ei de pamant de la distanta....imi vine sa mor nu alta.
si el vrea vulcanul ala, dar sa-si puna pofta-n cui. eventual cel de facut cristale sa il iau, varianta mai ieftina ca am vazut si la 35 si la 65 si la 85 lei.
asa e si edi, nu-l prea intereseaza.....el e cu Roary acum...de MN a primit-o, am gasit-o la 20 lei, acum i-am gasit si prietena la 10 lei....asa ca m-am scos.
si Edi e cu bagatul/scosul dvd-urilor. dar dupa ce anul trecut mi-a bagat vreo 2 dvd-uri si 3 monezi in consola WII, nu mai are acces acolo...asa ca forjeaza dvd-ul lui portabil.....deocamdata rezista desi ecranul e in 10 mii de culori...la cum il tranteste.
super petrecere a avut Nicolas si super cadouri. vrem poze!
spor la decorat casuta si impodobit bradul.
Cosmi simpatic gabi cu cadourile mici. sper sa-i placa lui Stefan laptopul.
Hai doamna lasa depresia si revino-ti....eu sunt in ea de la mijlocul lui nov., de cat mi-a prezentat sotul viitorul gri al firmei lui. Tot sper ca anul urmator sa fie mai ok....dar din ce vad la tv ma ingrozesc.
ce sa mai zic....sanatosi sa fim!!!
of ce patanie cu alunecatul...ai mare grija!
toanca spune:
Salutare fetele.
Nu am mai intrat pentru ca am avut super mult de munca...
Am fost marti seara si am vazut una din cele 2 scoli pe care le aveam in vizor...ce sa zic...am cam ramas cu gura cascata la ce conditii ofera....pe noi in proportie de 90% ne-a convins.
O sa mergem sa o vedem si pe a doua, desi de prima scoala ne-am indragostit.
Lui Matei Mos Nicolae i-a adus:
- o carte cu povesti;
- un jos (spanzuratoarea);
- un joc pentru XBOX Kinect;
- oua Kinder
A fost super incantat si foarte contrariat ca nu l-a vazut pe Mosu' cand i-a pus cadourile in cizmulite.
Silvi, am vazut si eu casa; super frumoasa, iar tu arati intr-un mare fel.
GIO, ce haios era Clau cum se jucau cu tititrezii in lighean.
Si noi i-am lui Matei pentru Mos Craciun titirez si oala din aia beyblade.
Cosmi, deci domnisoara ta isi face buletin....
Si eu ma duc in seara asta la dentist pentru ca mi-a cazut o lucrare; deci la mine a venit mosu mai devreme, dar nu imi da, ci imi ia o gramada de bani din buzunar pentru lucrarea la dentist.
Vulcan si ala pentru ouale de dinozaur avem si noi ca nu s-a indurat tasu sa nu ii cumpere cand a cerut
cosmi1975 spune:
neata gagici.....
eu ma pregatesc de munca ...
aseara am fost sa facem buletin...o apucase pe Bianca panica...ca trebuia s ase tunda,sa se penseze(asta dupa ce ma rog de ea de 3 luni)ca n-o sa iasa bine,ca buletinul il tine 10 ani si daca nu iese frumoasa ???...imi venea s-o....pana la urma a rezolvat ea cevasi-a tuns singura bretonul
Stefan e ok ,nu-i mai vine sa vomite...el oscileaza in ce vrea sa-i aduca mosul..daca vede o reclama la tv cu vreo jucarie pe aia o vrea asa ca avem de ales...in schimb domnisoara stie clar ce vreaIphone.Sigur n-o sa-l primeasca pentru ca nu mi se pare potrivit la varsta asata,cu toate ca au multi colegi.A primit in schimb cizme UGG si o super geaca.Acum ma rog ed ea sa se hotareasca ce va face in weekend,de ziua ei..cica vrea sa faca oin familie ca va avea tot timpul sa faca cu amicii
G I O offf o sa vina un an foarte greu,ce-mi povestesc fetele din Italiacat e de greu la ei .Super ca ia facut dulceata de portocale,n-am mancat niciodata dar cred ca e buna.
Toancaocupata ocupata dar vino pe aici mai des.Ma bucur ca ai gasit o scoala pe gustul tau.Eu am lasat operatiunea asta dupa sarbatori.Ma doare si acum locul de unde mi am scos maseaua,plus ca simt ata in gura...sper sa nu ai nicio o problema.
Lili la tine au inceput chefurile cel mai devreme
fug la dus
G_I_O spune:
La Marco i se misca primul dintisor!!!
Ieri mergeam la dentist si-mi zice: mami cred ca m-am lovit la dintele de jos ca se misca. opresc masina si ma uit, il misc si eu, dupa care ii zic ca in curand vine zana maseluta, si ca sa stea linistit ca nu s-a lovit la el. Mi-au dat lacrimile...pana la cabinet, am bocit.
Stomatoloaga ne-a confirmat si ea...a zis ca poate sapt viitoare il scoatem...deocamdata il mai lasam sa se dizolve radacinile, ca numai il traumatizam acum.
In rest...asteptam serbarea de luni....Marco nu are costum de vulpe...i-am inchiriat o masca si coada...are pantaloni maronii, dar nu am bluza. Am fost la 2 firme care inchiriaza si nu mi-au placut salopetele, erau ba rupte, ba ii veneau urat.
Iuliana super ca ati rezolvat-o cu scoala. ma gandesc ca e bine dotata, mai ales ca e privata. cat va costa?
cosmi super ca ati rezolvat-o cu buletinul....of ce probl. pe Bianca[:D)]. Iphone? stie ea ce vrea.....
si nepoata a primit unul second, 3GS de la unchiul ei din America. o noua moda, foarte costisitoare.
Ma bucur ca Stefan e mai bine....si Marco vrea tot ce vede la tv in reclame...si il imita si Edi:" ala veau, ala veau". desi sunt convinsa ca nu le vrea.
toanca spune:
Lui Matei i se misca dintisorul cu nr. 3 (cel de sus).
Avem deja baieti mari
GIO, da de ce vrei tu sa-i scoti dintele la dentist si nu astepti sa cada singur?
Noua dentistul asa ne-a spus; ca nu are rost sa chinuim copilul aiurea.
Scoala.....v-am spus e super; noi am ramas masca; pretul...pe masura; in jur de 600 Euro pe luna
Dulceata de portocale ai facut-o la masina de facut paine? Ca eu am vazut ca masina mea are un asemnea program si ma batea si pe mine gandul sa fac asa ceva.
Cum a iesit? E buna? Nu am mancat niciodata.
Cosmi, super cadou vrea Bianca. Stie ea ce stie.
Bine ca Stefan e ok!
Si eu am fost aseara la dentist; la mine mosul a venit cu o gaura in buget datorita dentistului