Strugurasi de sept-oct 2011 **02**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

hayat multumim mult pt complimente
ai idee de unde a luat sora ta papusica ?
o incalzesti cand o pui pe burtica ?

seidana si T are limba prinsa mult de ata aia
a observat si dr dar a zis sa l las in pace , daca nu i a taitat o in maternitate...aia e
oricum , pe mine nu ma lasa inima sa l duc la taiere
mai ales ca si eu o am la fel si ete ca mananc si vb normal

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Sei, eu stiam varianta cu 2 ml ceai de fenicul...da nu stiu daca esti de acord cu ceaiul la bb chiar daca sunt doar 2 ml.

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Jade.. T gangureste? adik na Ela gangureste , da se apura rar si termina repede.. adica e lenesa, mama zice ca din cauza limbii , T cum e ? are spor ? oricum ea e lenesuca, ca si tati.. ceva de genul lasa-ma sa te las, prefera sa stea sa se uite de la distanta decat sa se implice.. Nici pe mine nu ma lasa sufletul, as innebuni instant sa o vad "taiata",si am inteles si eu ca ar fi cam tarziu acum.. numai ca cica ar vb mai anevoie la inceput

Oana.. as incerca sa ii dau si ceai decat sa o fac dependenta de laxative.. eu 3 ani numai cu dulcolax am mers la baie.. sarcina m-a reglat ( daca poti zice ca 1 data la 4 zile e reglat )
Lali zicea de ceai de musetel, vreau totusi sa am o certitudine ca ajuta la problema , nu sa merg pe bajbaite...
offf.. si la inceput facea prea des de la atatea pastile..De fapt cred ca ea are tranzit lenes.. stiti ca meconiu l-a eliminat in ziua 5 sau 6 nu?

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

seidana , da , gangureste , dar nu pot sa zic ca o face f des si f mult ,dar important este ca o face
lui ii place mai mult sa tzipe
si el e cam puturoshel de fel , seamana cu ma sa
hai ca astia doi se tin unul dupa altul vad , si el se kk la cateva zile , si el a eliminat meconiu in ziua 5

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

a mea a eliminat meconiu exact cand a scos-o din burtica
si a mea facea inainte zilnic, acum face la 2-3 zile.

cred ca nu mai scap si racesc. m-a luat o tuse de asta seaca. stau cu masca la fata si transpir de mor de la ea...

mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011

zebraroz.ro

Mergi la inceput

am uitat sa zic , in seara asta , in crizele lui de colici obisnuite , a zis f clar 'nu'
de 2 x

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

seidana , da , gangureste , dar nu pot sa zic ca o face f des si f mult ,dar important este ca o face
lui ii place mai mult sa tzipe
si el e cam puturoshel de fel , seamana cu ma sa
hai ca astia doi se tin unul dupa altul vad , si el se kk la cateva zile , si el a eliminat meconiu in ziua 5

_

bb T. 28.08.2011

Deci ii maritam? ne incuscrim.., de mici se potrivesc.. numai trebuie sa le luam pat de lemn masiv...

Da si noi mai mult tipam cu aa.. ii...aaii cand vrem sa vorbim, si noi gangurim insa dimineata mai mult , si cand ne mai apuca rareori , insa imi zicea NAtalia ca si tipatul cu sunete se cheama gangurit ( adik, agg, aii, aa,, ii, -daca nu e plans)
La cate zile faceti kk ? ii dai ceva?

Mergi la inceput

Citat:

am uitat sa zic , in seara asta , in crizele lui de colici obisnuite , a zis f clar 'nu'
de 2 x

_

bb T. 28.08.2011

Super tareeeee.. Ela a mai zis daaa.. dii... il aud timid pe ff. ..
offf cum cresc... imediat o vad pe a mea cu fusta scurta si toace

MAy.. baga ceai cald, lamaie, ...somnnn

Mergi la inceput

categoric le trebuie pat de lemn masiv , ei intra in categoria XXL

la 2-3 zile face , uneori poate ca ar face si mai tarziu , dar nu l las eu mai mult de 3 zile , ii bag supozitor
el face urat de tot cand se screme si nu iese , parca ii ies si ochii din orbite , se face rosu ca racul si urla rau de tot

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Citat:

categoric le trebuie pat de lemn masiv , ei intra in categoria XXL

la 2-3 zile face , uneori poate ca ar face si mai tarziu , dar nu l las eu mai mult de 3 zile , ii bag supozitor
el face urat de tot cand se screme si nu iese , parca ii ies si ochii din orbite , se face rosu ca racul si urla rau de tot

_

bb T. 28.08.2011

ea nu plange, insa se face rosie rosie..si se aduna toata , cu scremete din tot corpu...
Cand facem toata ne umplem din cap in picioare..

Fug la pat.. noapte buna

Mergi la inceput