Strugurasi de sept-oct 2011 **02**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

A salvat cineva linkul cu kk de la Ionela?
Cred k Maia face kk verde, dar nu sunt sigura... parca e un galben mai verde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

sal

bunny kk verde poate fi de la atat de multe chestii: papat mama ceva verde, facut kk mai greu, ceva dureri gen colici/balonari etc. Daca nu e bine alimentat scade si numarul de scutece ude. Urmareste asta.
hayat, mereu v-am spus ca sunt om... plang... asa ma eliberez cel mai bine de stres... dar ma remontez repede aducandu-mi singura argumente rationale

despre vaccin, fix de asta ma termina pe mine!!! stitiu voi cum e: riscurile sunt mici statistic(1/10 000; 1/100 000) , dar pentru acel 1
normal , pe prospectul vaccinului scrie ca bebe are nevoie de consult complet( inclusiv neurologic... etc) stiti cati fac? aprope niciunul. daca cititi contraindicatiile vaccinului din prospect veti constata ca raspunsurile la intrebarea: copilul meu are boala x? sunt: NU STIU, nicidecum "nu are" . complicat!!!

Lali pe binevoitori i-as strange de gat!!! Eu mi-am propus sa nu le raspund lor ci direct lui Mihnea cu: "" puiule, tu stii ca mama te iubeste mult! nenea/tanti spun prostii, nu stiu ei cat te iubeste mama. " apoi le-as raspunde si alora sa-si vada de treaba ca habar n-au
Si da, cred ca pustii astia de 2 ani inteleg TOT!!!

Lena, cew esti rea??? eu cred ca simteai o nevoie acuta sa auzi povesti din alea

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

A salvat cineva linkul cu kk de la Ionela?
Cred k Maia face kk verde, dar nu sunt sigura... parca e un galben mai verde

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

http://www.7p.ro/DesktopModules/Articles/ArticlesView.aspx?PageID=0&ItemID=241&mid=3666&wversion=Staging

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

Mergi la inceput

Mersic Ionela. E ok kk.

Eu am o dilema... daca e deshidratata, fontanela e adancita... dar cum imi dau seama dak e adancita? Acum cand dau cu degetele vad k e o vale acolo undee fontanela, asa a fost de la inceput. Dar ce inseamna fontanela adancita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

salut. sincer sa va zic nu am energie sa citesc din urma, sper ca nu am pierd discutii pretioase. noi in continuare nu suntem prea bine. am facut analizat la kk si la pipi, sunt in regula insa in continuare face numai scaune moi - mai nou si noapte , iar noi nu am mai facut de mult kk noaptea. luam linex baby si ceva prafulete pt reflux. partea cea mai urata e ca joi la pediatru la cantarire avea 5200 g , iar lunea trecuta la medicul de familie tot 5200 avea.... e drept ca s-a facut cantarirea cu doua cantare diferite. sanii imi sunt goi mereu. nu stiu ce se intampla, dar o sa trecem noi si peste asta.
fetelor

Mergi la inceput

Lori, o sa fie bine.
Oricum cantarele sunt diferite, plus diferenta de ora... presupun ca nu a fost cantarita la aceiasi ora, si in al treilea rand poate a crescut in lungime printesa ta.
Zen mami

Ce inseamna scaune moi...? ca si Maia le are destul de moi... oare nu e ok?
La noi vine luni pediatru... sa o tin cu kk la fund sa isi dea cu parerea si ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Lore, si noi facem kk mai moale de vreo 3 zile dar nu cred ca e diaree
a mea a avut doar 2 scaune azi. flocoanele nu mai sunt ca inainte , bine conturate...sunt mai pastoase acum. Ionela, ce zici? Sa ma ingrijorez?!

Eu pana acumnu mi am facut griji mai ales ca papa, face pisu si mai si rade cate un pic la mami in special cand e proaspat trezita din somn. pste 1 saptamana trebuie sa ajungem si noi la medicul de familie. la mana o simt ca e mai greuta, chiar sunt curioasa cat a luat in greutate
astazi am stat pur si simplu si am mirosit o...miros de bb ,si e toata a mea!mi e atat de draga de simt ca ma topesc cand o iau in brate. acum sunt convinsa ca dumnezeu ma iubeste!

O privesc si cand doarme si e perfecta! Ma cert de atatea ori ca m am stresat asa rau cu hemangiomul ala cand ea e sanatoasa. si ma gandesc la parintii care intr adevar au probleme cu copiii si ma gandesc la ei in cate bucatele au sufletul sfasiat...si eu ce fac?! Ma cramponez de niste pete..

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lali... eu am scapat de cojite asa: fie cu ulei de masline fiert si racit , fie cu ulei de bb am dat-o in locul fectat, am lasat-o cateva ore, si am facut baita, dupa baita am sters-o cu prosopelul ei ( e ceva mai aspru ca nu il spal cu balsam ), fin insa mai insistent , si am schimbat samponul, noi e la bubchen am facut coji.. Este si o crema speciala de la Mustela, exact pt coji..

Lena.. site-ul cu kk e si pe prima pagina..Fontanela deprimata, adancita, apare de la deshidratare.. insa ca sa fie deshidratata trebuie sa fie bine adancita, nu doar putin sesizabil la palpare..

Hayat
multumim...ma bucur pe vestile bune..

Bunny.. noi mai facem kk mai verde pt ca suntem cu kk de 5 zile in burtica, sau cand ne scremem multttt..

Lore.. cmum zicea Lena , cantarul diferit, perioada in zi conteaza, mai mult poate sa creasca mult in lungime intr-o perioada.. daca nu ar papa suficient ar plange..

Ma mandresc.. Ne-am intors de pe spate pe o parte si pe burta, a fost si putin ajutata de pozitie, stand usor pe o perna, si de o crampa care a facut-o sa dea mult din picioare.. dar ne-am intors , nu constient dar mama e multumita ...

Si o intrebare , problema.. IRINUSH am vazut ca voi chiar ati suferit interventia chirurgicala.. Ele , a observat mama, ca are limbuta prinsa de ata aceea de sub limba, si mama imi zicea ca fratele meu a avut exact asa, fapt pt care el a vb mai tarziu, R l-a zis la 6 ani..Imi zicea ca aceasta poate fi o cauza ca Ele nu vb des ..
Noi de sambata trecuta cand am dat monolog, nu prea vorbim decat ocazional si f putin, cate un aghi, g, ga,.. a .. dar asa 1-2-3 ori pe zi sau la 2 zile..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Da, chiar, buna intrebarea...ce inseamna kk moale. a mea dintotdeauna l a avut mai lichid.ba chiar ii iese din pampers la spate daca sta culcata..dar semne de deshidratare n am vazut niciodata.

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Oana.. suntem mame, ne doare sufletul pt o lacrima de suparare Doamne pazeste-ne de necazuri si copii bolnavi!

Cand te aud cu : a facut kk doar de 2 ori azi ....

fetelor ce pot sa fac/manac/beau/ii dau sa o determin sa faca kk.. cum zice May, nu e bine sa ii bag supozitor, insa ce sa fac? sa se autointoxice? ii pun la 5 zile, eu beau ceai de musetel in cel de chimen, o mai stimulez cu termometru nimik.. ce sa fac

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput