Floricele de liliac mai-iun 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 17
r_ocsy spune:
Neata ... din nou ca Sofia mi-a sters mesajul !
Am disparut pe motiv de ciufutenie !
Dupa vizita la ginecolog si aflarea vestii de-a dreptul naucitoare am fost cam toata saptamana asa 

etc . Am aflat ca suntem din nou 2 in 1 , iar o sarcina neprogramata ( vad ca la astea ma pricep cel mai bine ) .... acum ar trebui sa dau in judecata Durexul
.
Toata saptamana am oscilat intre il vreau, nu-l vreau .... ma programasem chiar si pentru chiuretaj dar pana la urma am renuntat, am zis asta este si cu D-zeu inainte. Nu ma felicitati ca sunt turbata rau de tot !
Concluzia : nu degeaba se uita Sofia printre craci
!
Ma retrag in mutenia mea ... macar pentru cateva zile !
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
cris_09 spune:
Neata!
www.casamea.ro/usr/thumbs/thumb_500_x_375_32554-balcony-garden.jpg" target="_blank">Cafea
Alina am vazut filmuletele.Tari gagalicele!
Il imita pe tati?![]()
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">
un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2
cris_09 spune:
Rocsy....fata....mi-e frica sa te felicit
...dar este de felicitat...ce sa fac acum?
Hai sa te iau asa....iti aduci aminte cand a venit pe lume Sofia?Ce te-ai gandit cand ai vazut-o prima data?Ca e o minune,nu?Ehhhh acum cum sa nu te bucuri ca o sa mai ai o minune?
Felicitari mamico,sa treaca repede starea asta de soc
,sa ai o sarcina usoara si inca un copilas sanatos.

Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">
un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2
r_ocsy spune:
cris : esti tare draguta
, multumesc pentru incurajare 
Sarcina usoara s-ar putea sa am ca nu am nicio greata, durere, nu ma dor sanii nici nu s-au marit .... nu am absolut nici un simptom de aceea a fost si socul mai mare !
Ma duc la cabinet ! 
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
aka spune:
Rocsy te pupam tare tare. O sa fie bine, ai sa vezi
.
nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2
Ioanact spune:
Buna!
cris da le imita si pe tati.
Dar , Justina cum vede o icoana sau aude cantari bisericesti incepe sa cante si ea. ![]()
r_ocsy sunt si eu alaturi de tine. 
O sa fie bine!
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
n_a_n_a spune:
Rocsy 

. Cate saptamani?
Nana, mamica
de iubirice dulce
, Adelina Ioana- 11 mai 2010, si
15+ DPN 16 mai 2012
povestea stelutei de mare
NicoletaB spune:
Neataza!
Rocsy- felicitari pt sarcina si sarcina usoara! Mi-ai bagat un morcov mare-n *ur cu sarcina.....Daca tu cu prezervativ ai ramas gravi.... eu ce sa mai zic
Am comis-0 acum 2 saptamani, dar era in ziua safe (dupa calendar) si astept Mos Nicolae sa vina cu menstruatia mea..... (uf ce cadou frumos ar fi.Atunci tb sa vina nu de alta....)Ieri aveam impresia ca si misca bb. Sunt dusa cu capul, dar tare nu as vrea sa fiu pusa in pozitia ta...
Acum cine o mai avea chef de invatat?? Ma stresez sa vad cu ce vine Mosul... Sper sa fie rosu Mosul asta![]()
R.Cata spune:
Rocsy...ii multumesc eu lui Dumnezeu ca te-ai razgandit cu chiuretajul. E o binecuvantare pt voi. Stiu ca e fff importanta partea financiara si ne ghidam dupa ea, dar incearca sa vezi numai bucuriile pe care le aduce un al doilea copil. Cate familii nu-si doresc sa poata avea un copil si nu reusesc.
Sa-ti zic cum am plans eu in ziua in care am vazut testul pozitiv? Si, spre rusinea mea, nu de bucurie. Mai vroiam un copil, dar muuult mai tarziu. Aveam sentimente amestecate de ura, nesiguranta, frica, dar totusi si ceva fericire. Si tot la fel mi-am spus: Dumnezeu stie mult mai bine si am incredere ca vom razbi. Sunt altii cu mult mai saraci si parca nu-si fac atatea probleme ca noi.
Pe masura ce sarcina inainteaza o sa vezi ca-ti vei schimba sentimentele. Mai ales cd vei simti miscarile acelea inconfundabile.
Eu iti doresc o sarcina usoara si sa iti schimbi dispozitia cat mai curand. Stii ca-l afecteaza pe bb :-)
Hai, capul sus! La voi a aparut soarele, in ciuda frigului de afara!
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
20+
R.Cata spune:
Nana noi mergem tot inainte cu alaptatul. Seara la culcare, dimineata si cateodata la somnul de pranz. Sa zic o medie de 3 ori pe zi, nu neaparat in ordinea de mai sus. Imi cere...si cd am dispozitia necesara ii dau. Adica cd simt ca s-a mai acumulat ceva in sani. Altfel ma doare din prima atingere. Sper sa rezist pana in martie, cd se naste bb.
Nicoleta.....vad ca pastrezi morcovii la loc caldut. Si incepi sa aduni recolta serioasa ( unul cu examenul, unul cu nazbatiile :-) ). Sa ne anunti ce-ti aduce Mosu: un samburel sau o rosie.
Alina, ce dragute sunt d-soarele. Mai mult m-a amuzat Ioana cat era ea de atenta sa dea si paginile, sa cante si sa-si dea si parul de pe frunte.
Mi-a adormit gaza...ma duc sa fac mancare si sa scot rufele din masina.
Va pup
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
20+