Floricele de liliac mai-iun 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Marilena , si Adelina cum scapa, cum se "spala" in wc ; mai "spala" si prosoapele, si covorasele de pe jos...

Cris, tare Sebicu la faza cu becu' . Lasa feciorul, ca are el timp de vorbareala; da' macar prin comparatie stii o treaba sigura: nevorbitul nu i se trage de la suzeta, ca si Adelina e fan suzi si turuie cu ea in gura daca are ceva de comunicat .

Nico , iti tin pumnii pentru examen! Doamne da sa fie mai bine ca anul trecut!

Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 14+ DPN 16 mai 2012
povestea stelutei de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Seara buna fetele!
Nu am reusit sa mai intru sa scriu din cauza de Mirun#259;. De citit...asta se face mai repede.
Nico, spor la invatat si bafta multa la examen. Eu numai cd ma gandesc ce in urma sunt cu cunostintele in domeniu si cat o sa mai raman....si ma apuca groaza.
Mary, imi pare rau pentru stresul prin care treceti cu datul sau nu la scoala. O sa ne vina tuturor randul, mai devreme sau mai tarziu.
Nana, bine ai revenit. Felicitari pt cum faci fata renovarii apartam, Adelinei si lui bb. Parca eu am zis ca va fi baby boy, nu? De-abia astept sa ne spui cd afli.
Cris....te achiti f bine de sarcina delegata de Nico. Tine-o tot asa!
Alinaaaaa, Elenaaaaa, Rooooocsy.....pe unde sunteti fetelor? Curatenia de iarna isi spune cuvantul? Sau alte treburi casnice?
Va doresc noapte buna!

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza!
Dau cafeaua!
Multam de urari cu invatatul! Anul trecut in decembrie cu copil acasa am reusit sa iau examenul, in iunie cand am fost fara de copil am comis-o (deh m-am bagat si ca nesatula la 2...). Acum dau 1 si sper sa-l razbesc...

Nana- ma bucur pt vestile bune despre voi. Aseara mi-am revazut si eu buburuza caci a fost la tara cu ai mei. Am poza cu el calare pe 2 capatani de porc

Cand citesc cat vorbesc ai vostri si cate stiu, mie imi vine sa ma ascund dupa boscheti. Naspa ca pe vremea asta si astia au ramas fara frunze

O zi frumoasa fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata
Cafea
Nico ne ascundem impreuna dupa boscheti.Eu cand ii zic lui fi'miu sa numaram incepe: "nain,nain" V-am zis io ca nu e roman
Si daca luam carticica cu animale zice intruna "aieee,aieee"(adica oaie)

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Sunt si eu prin zona..va citesc zilnic, dar de scris m greu.
Am un duracell, dupa care tb sa alerg prin toata casa.
L-am avut si pe tata vreo 3 zile..

R.Cata curatenie nu.
Aseara am facut dulceata de gutui.
Poftiti de serviti pe langa cafea.
n_a_n_a mamica curajoasa.
Sa terminati cat m repede si sa va mutati in apartament.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Nico imi retrag cafeaua,nu vazusem ca ai dat-o tu
Alina zic pas la dulceata,acelasi lucru fierbea si la noi pe aragaz aseara.Daca era de struguri,visine...capsunele..yummy

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Alina zic pas la dulceata,acelasi lucru fierbea si la noi pe aragaz aseara.Daca era de struguri,visine...capsunele..yummy

De capsuni am de la soacra, doar un borcan.

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Cata , voi cum stati cu alaptarea? La noi se duce ... Nu stiu daca sa fiu usurata... Resimt intarcarea Adelinei ca o pierdere ...

Alina , vreau si eu dulceata de gutui !!!!!!

Nico, am incurcat borcanele cu examenele . Da stii tu ce-am vrut sa-ti urez . Unde-i poza cu baiatu si capatanile ?!

Cris, daca le da cu "nein" si "aieee" nu mai are mult si va incepe sa vorbeasca . Bucura-te la maxim de "germana" lui de balta, ca perioada asta nu se mai intoarce... Valabil si pentru Nico. Mie uneori mi se pare ca Ade se cam grabeste sa creasca...

Haideti sa va povestesc faza care mi-a luminat ziua. Eram in balcon faceam ordine pe-acolo, cand am auzit-o pe Ade strigandu-ma - tocmai se trezise. Fug repede la ea, si in graba imi arunc geaca de fas pe canapea, in loc sa o pun pe cuier. Apoi ma iau cu pregatitul pranzului si uit sa mai pun haina la loc. Dupa ce-am terminat am iesit din bucatarie si am vazut-o pe Ade, cu geaca mea pe umeri, leganandu-se in oglinda, toata numai un zambet, repetand duuulce de tot "maaama, maaama"

Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 15+ DPN 16 mai 2012
povestea stelutei de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Cris- nu retrage cafeaua ca e tare buna cand e moca
Nana-pupam Adelina cea cocheta. Al meu avea perioada cu nei, nein acum cateva luni. de atunci le-a uitat si pe astea.

El vorbeste doar cand ceva il deranjeaza/supara. Bombane pe limba lui de zici ca ai intrat in gura soacrei. In rest cam tacut.

Am plecat acasic!

Mergi la inceput

Ca sa va amuzati un pic .

Blogul fetelor!

Mergi la inceput