Floricele de liliac mai-iun 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 12
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui R.Cata Buna! Alina deja ai facut prajitura??? Cred ca are un gust fff bun.....numai cand ma gandesc la caramel si ciocolata. Ti-a luat mult timp prepararea ei? Eu ma gandeam sa o fac de Mos Nicolae sau de Craciun. www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010 20+ |
Buna!
Da am facut prajitura..cum azi se lasa de sec.
Nu dureaza mult sa o faci.
Faci blatul din : 5 galbesunuri si 5 linguri de zahar, amesteci cu mixerul pana devine o crema. Treptat pui 5 linguri de ulei, praful de copt si cacaua= 3 linguri.
Dupa care adaugi laptele = 100 ml, treptat faina si jum de sticluta de esenta de rom..amesteci bine si o pui in cuptor.
Verifici cu scobitoarea, daca nu m ramane nimic inseamna ca e gata..cam 20 minute.
Pregatesti siropul: din 3 linguri de zahar, il caramelizezi. Adaugi o jum de pahar de apa si o lingura de esenta de rom. Mai lasi un pic sa fiarba si il iei de pe foc. Dupa ce s-a racit putin insiropezi blatul.
Dupa care prepari crema cu 250 ml de lapte si 3 linguri de zahar pudra.
Intindem crema peste blat .
Pregatim glazura de ciocolata.
Ciocolata o rupem bucatele si doua linguri de lapte il punem pe foc la bai marine. Lasam un pic sa se raceasca si cu o lingura glazuram prajitura. Adaugam peste migdale, arahide.
Eu am pus alune.
Nu e greu de facut..e chiar usor...si da a iesit f buna.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

aka spune:
fete dragi, nu stiu daca intrati pe la umanitare dar va spun eu :). se organizeaza o actiune de craciun pentru copii din centre de plasament sau spitale. rugamintea cu care vin este daca aveti hainute sau jucarii pe care nu le mai folosesc copii vostri le puteti dona copiilor de acolo. ei vor fi fericiti pentru tot ce vor primi. sau daca va e mai simplu, si cativa banuti sunt folositori pentru cumparaturile ce sa mai fac.
sper ca n-am deranjat cu propunerea mea.
pupici tuturor.
nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2
cris_09 spune:
Neata
Poftiti la cafea
Aka multumim ca ne-ai anuntat
Ne organizam la o coleta si pe Fb,pentru cine nu intra si este interesat,PM
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">
un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2
R.Cata spune:
Buna fetele!
Monica...am citit despre ajutoarele lui Mos Craciun. Sa dea Domnul sa se poata ajuta cat mai multi copii. Felicitari pt implicarea ta. Dar ce faci cu Miruna? O lasi cu cineva sau o vei lua cu tine?
Nicoletaaaaaaa, unde ai disparut????
Cris ai ramas acasa de ieri?
pup fetele
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
20+
mirelacurbat spune:
Buna, tuturor,
Nu vreau sa intrerup sirul glumelor, dar am vesti bune si vreau sa vi le spun si voua. Ieri am facut un nou CT (computer tomograf) si se pare ca evolutia este una buna: rinichiul drept are sanse f mari de a fi salvat, iar pentru stangul au crescut, de asemenea, sansele. Vineri mergem la clinica din Italia pentru o examinare acolo, insa suntem optimisti si ne straduim sa strangem toata suma pentru operatie, care speram sa poata avea loc cat mai curand.
Va pup,
Mirela
R.Cata spune:
Neata!
Avem in meniu cafea cu lapte, cafea decofeinizata, cacao cu lapte, lapte simplu si ceai din fructe diverse. Asa ca serviti, va rog!
Mirela, ce veste minunata ati primit. Sa reusiti cat mai repede sa strangeti toata suma si sa incepeti o noua viata fara griji.
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
20+
R.Cata spune:
La multi ani Mateilor!
fie ei mici sau mari. Sa fie sanatosi si destepti si curajosi!
20+
NicoletaB spune:
Neataza!
Ma bag si eu la o cafea super strong!
Mirela- ma bucur pt vestile bune si sa va ajute D-zeu in tot ce doriti sa realizati!
La multi ani Mateilor! (habar n-aveam de sarbatoarea de azi
) E cu cruce rosie?