Floricele de liliac mai-iun 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Pentru ca am auzit de cazul micutei floricele, Stefania, m-am logat si eu putin pe userul de pe DC, si cum am trecut pe aici, am trecut sa va salut si pe voi!;)

Poate treceti si voi "pe la noi" - ne mai vizitam, nu?;)

Va imbratisez si va doresc tuturor sa aveti copiii mereu sanatosi!
Imi pare asa de rau cind aud ca pui mici sunt bolnaviori.

Nikol - imi voi copia si eu referatul...
Alina - am descarcat si eu cartea, pentru ca mi-a picat la indemina un link - multumesc.

Pe curind!

Mary, lui Mateo,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!
Slaba activitatea in weekend.
Am intrat sa va las o prajitura pt maine la cafea.
R.cata e prajitura la care ti-am trimis reteta.
E adevarat ca nu arata ca aici, dar e, mmmm, delicioasa.

O seara placuta sa aveti!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelacurbat spune:

micuta stefania s-a nascut la 37 saptamani, prin cezariana, a avut 2400 grame si 48 cm si a primit nota 10 (a tipat inainte sa o scoata afara :)).
Multumim,
Va pupam pe toate.
Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata ! Astazi as fi dormit pana la ora 10-11 .... simt cateodata o nevoie de a sta in pat linistita ca pe vremuri ... o sa vina si ziua respectiva ... sa inceapa Sofia sa vorbeasca ca o impachetez si o trimit la mama vreo saptamana ... pana atunci rezist cu gandul la acea saptamana minunata in care voi dormi zilnic pana tarziu .

Mirela : o sa iti trecem datele in listuta ! Cand mai ai timp si chef mai spune-ne si nou cum sunteti !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza!
Dau cafelutza in dimineata asta!
Joi si vineri am disparut ca magarul in ceata din cauza racelii.
Mirela - bine ai venit!
Cata- sunt jocuri mai complexe. Eu am Cuba, Antike, Anti-Monopoly si am pus ochii pe mr Jack. Dunt destul de scumpe, dar la petreceri le jucam in draci. Ieri am jucat Cuba cu barbate-meu si m-a batut muci!

Cris- joi seara ai fost prin Carrefour-ul de pe Sos Chitilei?

Fi-miu are costum de schi, i l-a luat soacra-mea de Mihail si Gavril. O frumusete! Abia astept tavaleala in zapada... Sanii cu spatar ati vazut pe undeva?

O zi frumoasa fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Neatza!
Dau cafelutza in dimineata asta!

Cris- joi seara ai fost prin Carrefour-ul de pe Sos Chitilei?

Fi-miu are costum de schi, i l-a luat soacra-mea de Mihail si Gavril. O frumusete! Abia astept tavaleala in zapada... Sanii cu spatar ati vazut pe undeva?

O zi frumoasa fetelor!

Mamica unui buburuz

Neata !
Sa poarte sanatos costumul,si mami sa-i i-a schiurile

Nu am fost in CarreforTi s-a parut ca ma vezi,pe mine sau miezos?

Doamne ce citeam eu...sanii cu spatar...nu intelegeam...citeam cu spatar

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Bine mai Cris dar in ce pozitie trebuia sa se aseze pe sani ca sa-i trebuiasca cuiva spatar la sanii partenerei?

Ops, imaginatia mi-a dat deja raspunsul. Dar cred ca se poate si fara spatar....

Mi s-a parut ca l-am vazut pe Sebi. Era un tata care alerga dupa un pusti nazdravan, si pustiul semana cu al tau.... Sotului tau nu i-am retinut fata din poze ca sa pot face excluderea dupa fata tatalui, asa ca m-am bazat pe chipul copilului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Buna!
Alina deja ai facut prajitura??? Cred ca are un gust fff bun.....numai cand ma gandesc la caramel si ciocolata. Ti-a luat mult timp prepararea ei? Eu ma gandeam sa o fac de Mos Nicolae sau de Craciun.
Nicoleta....tocmai ce am vazut la tv in we ca a aparut si un joc de societate romanesc. Nu ma intreba cum se numeste. Oricum suna interesant.
Ma credeti sau nu si eu tot «sani» cu spatar am citit...si imi ziceam " ia uite ce vrea sa ia sotului de Craciun. Bravo ei"

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
20+

Mergi la inceput

Hai mai Nico,ne-ai pus pe toate sa ne gandim la prostii asa de dimineata...

Si ca sa mergem pe aceiasi linie,sa va zic un banc...

Un bancher evreu isi insoara baiatul.

- Shlemim, fiule, maine zburam la Tel Aviv pentru nunta ta. Imi dau brusc seama ca nu ti-am spus multe lucruri despre viata. De maine vei fi impreuna cu sotia ta, trebuie sa stii unele lucruri. Uite, spre exemplu, cunosti degetele de la mana ?
- Sigur, tata, degetul mare, aratator, mijlociu, etc
- Nu, fiule, stai sa-ti explic : exista degetul calatoriei, al d...irectiei, al placerii, al casatoriei si al distinctiei.
- Ah, nu stiam asta, tata.
- Degetul calatoriei este degetul mare, care iti permite sa faci autostopul ; degetul directiei – indexul -, il intinzi ca sa indici un anumit lucru ; degetul casatoriei – inelarul -, pe care pui verigheta, iar degetul distinctiei – cel mic – pe care-l ridici cand bei cafea.
- Am inteles, tata, dar ai uitat degetul placerii.
- Ah, Simon, l-am lasat pe cel mai bun la sfarsit… degetul placerii este degetul mijlociu, cel mai lung si mai frumos… pentru placere, fiule… il umezesti cu limba........ si numeri bancnotele...

Mai am unu ffff tare,dar nu stiu daca e indicat sa-l spun aici

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2

Mergi la inceput

Hai ca vi-l zic totusi...si dc nu era de zis,ma modereaza cine trebuie

Intr-un muzeu de arta, niste vizitatori s-au oprit si au zabovit mai mult in fata unui tablou, care infatisa trei barbati de culoare complet dezbracati.
Mirarea lor a fost ca dintre acestia, cel din centrul imaginii avea penisul roz, asa ca au rugat ghidul muzeului sa le dea lamuriri. Ghidul foarte amabil si documentat, le-a explicat pret de o jumatate de ora ca penisul roz semnifica alinierea Afro-americanilor intr-o lume predominant alba, dar ca mai poate insemna si opresiunea fata de homosexuali in societate. Multumiti de explicatia ghidului se pregateau sa plece dar, se apropie de grup un moshulica, care intreaba.
-Ia spuneti taica, v-a lamurit ghidul ce reprezinta si care este mesajul acestei opere de arta?
-Desigur, au raspuns vizitatorii. Dar de ce ne intrebati?
Pentru ca eu am pictat tabloul. Astia din imagine nu sunt negri. Sunt mineri din Valea Jiului, iar ala din centru a fost la pranz pe-acasa.

Si inca ceva...ce imi reflecta starea de azi:

Un pic de stiinta nu va strica…..

Teoria relativitatii in practica:

In pat: Este 7 dimineata, inchizi ochii pentru 5 minute si este 8:45.
La serviciu: Este 13:30, inchizi ochii pentru 5 minute si este 13:31.

Mergi la inceput