Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Am intrat si eu in miez de noapte ca asa m- am suparat vb aia la omul sarac nici boii nu trag si mi s- a stricat monitorul de la calc, intra in stand by si asa ramane idiotul, dar sper ca poate maine isi revine, ca altul sa luam nici nu vreau sa magandesc.Nu termini una ca dai de alta
simosa traiasca Arsenie, sa creasca sanatos si voios. De un dr dermatolog bun pt copii am auzit ca ar fi la Ghencea bussiness center dr Filip so din ce imi aduc aminte ar fi martea.pupici dulci si multa sanatate
VIss ti- as da 2 checuri si m- as gandi si la tine cand as manca dar le- am facut pt o pomana ca maine e pomenirea mortilor, pt noi poate duminica,sa vedem.pupam dulce mamica si pe cele 2 comori si mai dulce
Ally ce am mai ras la ce a spus Delia, vb aceea non stop la. Oafor si tu te plangi
Azaz Rares dupa cum am mai scris sta f bine in picioare si ii ppace maxim dar daca il tin eu ca nu se poate ridica singurel, e fundul greu
Lalely sunt firme specializste care recrutraza bone, poate gasesti una pe acolo.mult succes
Miki um mai e somnul lui Vladut tot o lupta continua?

sa imi laud si eu pruncul care astazi a facut bravo. E mortal cum aplauda el cu manutele , imi vine sa il mananc si vb aceea am de unde

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Azaz ti- am trimis pm
Ma bag si eu la somn ca maine o sa trag de mine

Da Simo am auzit si eu ca de luni vin ploile, offf nu imi place vremeammohorata si cand ploua imi ppace sa stau lungita in pat sa citesc, dar de unde atata vise taica, vise

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Fetelor ma gandeam nu vreti sa ne intalnim duminica in Tineretului mai multe?Viss tu poti ca parca stiu ca in parcul asta mergeti? Ce ziceti? Propune cineva o ora? Eu o sa vin daca se stabileste ceva cu sotul ca el ma aduce cu masina

Mi am adus aminte sa o felicit pe HAPPINESS pt bilantul Mariei e si ea o dolofanica si multa sanatate lui Andrei.sper sa apuci sa dormi week endul asta.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

va dau cafeaua ca apoi ma duc la gatit si nu mai apuc.

Sunt foarte suparata, aproape toata noaptea am plans, n-am dormit mai nimic. Sa vedeti ce mi-a facut Daria ieri.

A luat un 5 la test la geografie. Ea sustine ca a invatat eu i-am spus ca sincer nu o cred , oricum nu conteaza. In urma cu doua saptamani i-am atras atentia sa se puna pe invatat ca daca ia vreo nota mica nu o mai las sa mearga la aikido. Mi se parea mie ca prea putin timp petrece ea cu temele, eu nu pot sta chiar langa ea sa vad ce face si oricum e mare ar cam trebui sa stie singura ce are de facut. Nu am certat-o nu am facut crize, i-am spus frumos parerea mea si ca pedeapsa promisa va intra in aplicare.

Aseara vine si se baga langa mine in pat , cica sa ne giugiulim si ca are ceva important sa-mi spuna. Si incepe ca ar vrea sa fiu mai prietenoasa, ca eu sunt asa mai severa si ca ei nu prea ii vine sa povesteasca cu mine, ca sunt multe lucruri pe care nu le stiu despre ea si le stie mama colegei ei de banca Roxana. Pur si simplu nu-mi venea sa cred ce aud, parca a picat cerul pe mine, abia m-am tinut sa nu plang. Si continua ca mama lui Roxana e asa vesela cu fiica ei si se prostesc impreuna ca intr-o seara stateau impreuna si isi bateau joc de unul pe yahoo(asta e distractie), ca eu cand vorbeste cu mine ii dau raspunsuri de oameni mari....... m-a facut varza.

Apoi asa ca intr-o doara imi arunca stii ce i-a zis mama lui Roxi de cinciul de la geogra ( erau amandoua fericitele beneficiare ale notei minunate)? ca nu-i nimic, important e ca ea a invatat , nu nota conteaza.

Na am priceput , aici vroia sa ajunga fiica-mea mi-a facut portretul mamei perfecte si apoi mi-a servit pe tava conduita de urmat in caz de nota 5.

Si acum ma gandesc eu si plang intr-una, daca totusi e adevarat ce mi-a spus in prima parte? Ca nu comunica cu mine, ca sunt multe lucruri nespuse, ca ii e frica de mine?

Scuze ca v-am impuiat capul cu problemele mele total dar simteam nevoia sa ma descarc. Ma duc la bucatarie unde mi-e locul.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Somleac, greu de dat sfaturi in astfel de situatii.
Cred ca primul pas ar fi sa vb cu mama Roxanei, sa inteleaga care- i este locul, adica nu de dat sfaturi fiicei tale, frumos si diplomat. Sa nu te lasi influentata de ce spune si crede ea. Fiica ta trebuie sa inteleaga ca da, o nota mica nu e un capat de lume insa ea trebuie sa invete pentru ca, numai scoala mai face diferente intre oameni, si nu intotdeauna din pacate, si ca fara ea, nu are cum sa obtina un viitor mai bun cu un serviciu mai bine platit si o viata mai usoara.
Am si eu 2 nepotele cam de varsta fiicei tale si stiu ca este mai dificila perioada asta. Off.
Tu nu te necaji si incearca sa vorbesti cu ea, ca ea nu a vrut sa te supere si sa te faca sa suferi.
Cand eram de varsta ei la fel eram. Mama era cea severa de care- mi era rusine de muream daca luam un 9 ca mereu comenta: puteai mai bine si mi se parea ca niciodata nu era multumita indiferent ce faceam, dar asta nu facea decat sa ma ambitioneze si mai tare si da, eu aveam o prietena foarte buna cu care discutam despre orice, la mama nu prea aveam acces, ca ea era mereu cu treaba, servici, etc. timp pentru " prostiile" mele, mai deloc. Dar era mereu " online" ca sa zic asa si ma directiona cum trebuie cand o luam pe aratura.

Haide, fruntea sus, sterge- ti lacrimile si nu te mai chinui, aloca- ti timp si discuta cu ea, sa fiti numai voi 2 ar fi ideal, poate dupa ce adorm copiii stati la un film, sau mergeti impreuna la cumparaturi, desi e mai greu doar voi. Sunt convinsa ca nu e totul atat de " negru" cum pare!

O imbratisare stransa de la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Happi multumesc mult de tot, la programul tau mai ai timp sa ma consolezi si pe mine .

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Neata fetelor! Rares mi- a dat trezirea la ora 7 si acum il voi culca.ma simt f fresh acum, dar mi- e teama ca mai tarziu ma va rapune oboseala. Ofer cafea tuturor si cu cofeina si fara

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Neata mamici!

Multam din suflet fetelor care mi-ati spus pct de vd legat de alegerea unui steamer. Voi lua pina la urma ptr ca e util atit pentru Ioana, cit si ptr mine. Imi plac legumele fierte la maxim.

si multe pentru ajutor!
La multe lunite sanatoase lui Arsenie pentru ieri!nu am fost pe faza...
somleac si stergeti lacrimile. Eu spus ca este un lucru bun faptul ca a venit si ti-a explicat ceea ce simte. Faptul ca a avut curaj inseamna ca nu te vede chiar ''bau-bau'' Deci...cu rabdare, ..multa rabdare esti pe drumul bun. Am mare incredere in tine!
ailedlegat de parinti-socrii, ...sunt oameni minunati, credinciosi, buni la suflet....dar au acest microb in singe...munca, munca... Sa fie! Ei...au o virsta, au trait alte vremuri, normal ca nu suntem pe acceasi lungime de unda..dar asta nu inseamna ca nu ma apreciaza chiar daca nu fac ceea ce le-ar place lor.
Cu multa dimplomatie, intelepciune ..se rezolva toate.
Le multumesc ca au dat viata unui baiat minunat care este sotul meu!...mai mult ce sa le cer?!?!
roxy doream sa-ti spun si tie ceva dar nu mai stiu ce... am uitat tot ce am citit aseara...in fine

Merg la treburi, apoi vreau sa dorm cu Ioana un pic ca ma simt cam zombi.
Aaaa am sa pun o pozisoara cu hainutele ptr botez...Acum cind le vad parca imi par cam sobre...sper sa fie si pe placul finilor... cei mari

Si inca una si merg sa atasez o pozisoara... Ioana mai mult de 30 de fructe nu mai vrea...ce o fi patit? legume e fan mare...220 si pe la 17 am incercat sa-i dau fructe cu un biscuite si minca intr-un timp cam 60...acum nu mai vrea..nici dimineata nici seara..f putin. Oare sa incep cu iaurt de la ora 17? sau sa mai astept?

Mergi la inceput

Somleac, iti inteleg perfect fiica ca si eu desi eram f apropiata de mama nu ii puteam spune chiar absolut orice . Si acum imi aduc aminte perfect ca am luat un 7 la istorie si mama s- a suparat pe mine in loc sa ma incurajeze ca se poate indrepta nota. E f dificil pt un copil, mai ales daca Daria e studioasa de felul ei sa nu ii spui " lasa mama ca vei indrepta nota".Pe mine chestiile astea ma faceau enorm sa sufar pt k deja eram eu suparata pt nota, ma rog eram o mica tocilara si pana la ur
A am luat 5 de 10 si mi- a iesitmmedia zece. Important e ce fel de elev e Daria, daca pune pret pe invatatura sau se lasa pe ta jeala si asa vri stii cum sa pii problema. Legat de mama Roxaneo poti sa ii explici f bine k. Oi sunteti o familie numeroasa, incerci sa iti faci timp pt fiecare si ca oricum si daca o aveai doar pe ea distractia nu ar fi contat in a iti bate joc se unul, din n
Otove si ii aduci tu argumente. Fruntea sus mami si nu uita ca uneori un copil bun la nvatstura poate avea scapari si trebuie incurajat

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Am atasat citeva pozisoare ...nu f explicite. Par f mari hainutele in foto. Sunt masura 60-62...sunt bebelusii mici. Au acum 56-58.

Hainute ptr biserica si ptr tot ritualul de acolo am rezolvat, mai am de luat ...asa de toata ziua ...diverse, sa vad cum scap saptamina acesta. Am dat comanda si de luminari...Albe simple, una cu tadafirasi mici, portocalii(fetita )si albi(baietel) cu flori de miresica. Simple!simple!

Mamici, cind recitesc mesajele postate si vad cite greseli fac mor de . Iertare!!! Dar scriu fffff repede si ........si....

Ce o fi cu strumphy?

Mergi la inceput