Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(99)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

nu prea am reusit cu sutul ala in fund
m-am bagat la o baie, dar am promis solemn ca imi fac abdomenele pe covor

am reusit sa slabesc 1,5 kg in 3 zile mancand doar ce are voie darius sa manance

Mergi la inceput

citeam regulamentul de la cincursul barnie, pe de o parte zice poza sa fie "creatie proprie", pe de alta parte zice sa apari in poza cu copilul jucandu0te cine sa mai inteleaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

aici sunt fetelor
ma uit la un serial
m am virusat si eu, sunt toata numai CSI si NCIS
neveste disperate nu servesc, nu e genul meu de serial

andutza si tunde......vise de noapte mamica

la 5 fara 10 vine mama mea, ca dl B pleaca iar la Galati, deci pe weekend sunt bussy cu mama

pupi fetelor

ps:daca e ceva urgent strigati tare si apar

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

tunde si mie o sa mi faca mama sarmale si clatite si gogosi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Doloress, . Veti crede ca sufar de ceva boala, dar... si acolo am fost/sunt. Cu self-esteemu' scazut. Tot din copilarie mi se trage. Acum sunt ok, cum spuneam, fizic mi-am acceptat corpul, emotional mai e ceva de lucrat. Am ajuns la un echilibru, dar e fragil si cad des in depresie. Si, tot ca tine, zilele astea am avut si eu revelatia "Sunt ca mama!" (referindu-ma, desigur, la chestiile nasoale care m-au marcat pe mine)Am descoperit, cu durere, ca tot ce mi-am promis sa NU fac cu copilul meu pentru ca asa a facut si mama, FAC, totusi! Eu am multe alte complexe (ca ziceam, ca fizic nu am-am avut toata adolescenta, mi-au trecut cu varsta si intelepciunea) legate de interiorul meu si nu numai. De ce credeti ca insist mereu , la aproape fiecare postare a mea, sa explic de 10 ori ce-am vrut sa spun? Am fost pisaloaga mereu si sunt si acum. Din cauza ca nu am incredere ca ma exprim bine si , mai mult, de GROAZA de a nu parea necioplita. Desi mai necioplita sunt prin insistenta mea. Mereu mi s-a parut ca sunt "taranca" in comportament , ca nu stiu sa ma port, ca fac parte dintr-o "rasa inferioara". La fel mi se pare si acum. Si, cum spui si tu, cand citesc carti d epsihologie a copilului, de ex cand am citit J. Salome... atat de multe drame mi le-am inteles!
Nu stiu daca era necesar sa scriu si eu despre partea asta, scuze daca e nepotrivit, puteti sa treceti peste. Acum las asa, nu mai sterg postarea, ca am pus prea mult suflet cat am scris!

In alta ordine de idei: mucii Mirunei nu ies cu BB, Vibrocilul are efect doar 2 ore, etc. Copilul meu nu poate dormi si nu poate manca! Face balonase la nas, vreau sa zic. Ce sa fac???

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Zumzu, sos de mere pentru friptura: mere rase, unt, sare, piper, un pic de zahar si smantana. Se calesc merele in unt dupa care adaugi restul, smantana -dupa ce ai inchis focul, cat ochiul de la aragaz e inca incins(eu nu stiu sa descriu).

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Anduta

Mucii, din pacate nu ai cum sa-i faci s adispara, vor fi cateva zile de astea mucoase si nopti albe; ce ar putea sa o mai ajute: pune-i ser mult in fiecare nara, la nani, culc-o inclinata pe ceva, inhalant am folosti si noi la Robert d ela 7 luni, incearca si cu o ceapa scobita si pus miere in mijloc, pus aundeva langa pat... ce-ar mai fi????
pulmex baby desfunda bine, chiar daca pt o mica perioada de timp, piept+spate, off..ma mai gandesc si mai scriu. Treb s aincerci de astea naturale, pt ca tu treb doar s ausurezi situatia ei, ca de trecut pana nu-si face porcaria de virus numarul...nu trece. , sanatate si putere mami!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

ANDUTA - te inteleg perfect, exact la fel simt si eu. NU te cenzura, invatam una de la alta. Eu cred ca sunt binevenite si discutiile astea, pentru ca din pacate avem atata responsabilitate psihic si emotional asupra intregii vieti ulterioare a copilului si e bine sa invatam din greselile copilariilor noastre. Principalul motiv de cadere acum la mine este tocmai ca vad efectul tuturor greselilor pe care le fac cu Patrick, greseli din cauza carora sunt acum asa cum sunt. Si incerc sa ma educ, dar e foarte greu. In momente de criza, reactionez exact cum reactionau ai mei si desi stiu ca e gresit, e mai puternic ca mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Anduta, daca ai vreo rata, uite aici o reteta delicioasa :
http://irinaririna.blogspot.com/2009/02/rata-cu-mere-la-cuptor.html
Eu o fac de Craciun si e tare apreciata.

Mergi la inceput

doloress cum era sosul ala guacamole,cu avocado ca am un avocado ratacit pe aici

Darius mi-a furat o gutie intreaga si roade la ea(fara succes) si o da pe jos prin toata sufrageria

Mergi la inceput