Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(99)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

ZUMZU uite asta e reteta :
http://www.bucataras.ro/retete/salata-de-avocado-648.html
Cu precizarea ca eu rosia o fac la abur si o dau pe robot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Aseaaa...dupa cum va spuneam am fost la Baby Boom. Si, surprizator, mi-a placut. Zic surprinzator pt ca toate targurile de genul asta la care am fost in ultimul timp m-au scos din sarite. Dar azi chiar mi-a placut. Nu a fost deloc aglomerat (maine probabil se va aschimba situatia), aerisit si cu oferta variata. Singura chestie care ma dispera sunt aia cu celulele stem & co, care sar ca niste ulii pe femeile gravide...Ma uitam cu ciuda la ele si-mi venea sa le zic ca-s atatea inutilitati frumoase pe acolo, pe care le cumperi degeaba...dar fiecare e dator sa treaca prin asta, nu?
Din nefericire pt buzunarul meu si din fericire pt fiica-mea, am gasit stand hip-hip. Asadar mi s-a lipit mana de overall-ul ala din fleece pt copii purtati (ZIKI stie), care este o minune. Si mai acceptau si plata cu cardul...asa ca nu aveam nici o scuza sa nu il cumpar.

Am mai luat o rochita superba rosie, gen ecosez pe la guler si maneci, o nebunie!. Si costumas de Craciunita de la Marks & Spencer, care a costat doar 56 lei. De fapt cu pantalonasi, pt ca alea gen rochita erau oribile. Hehe, iar am praduit banii familiei...Cine i-a pus pe astia sa faca Baby Boom vizavi de mine???

A! Mai era si stand Danina line, ca tot s=a discutat pe aici. Si hainuteshop.ro, editura girasol cu carti pt copii si multe, multe chestii dragute.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

A! Si cand ieseam eu abatuta de la targ, gandindu-ma cati bani am cheltuit (din nou!!!), am gasit pe jos o hartie de 50 lei Cred ca e norocul Catalinei, ca mie nu prea mi se intampla...Ma uitam in jur si nu-mi venea sa cred, ma gandeam ca-s aia cu camera ascunsa...Stiti faza cu banii aruncati pe jos si legati cu o sfoara, fraierul se apleaca sa ia bancnota si unul din tufis trage sfoara mai incolo, nu? Din fericire nu a fost cazul, asa ca am recuperat o parte din paguba adusa bugetului

Acu sa vaz ce ati mai scris...

ZUMZU, de acord cu ora (noi atunci ne trezim, dar o sa facem un efort). Zic sa ne dai adresa si indicatii, e cel mai bine asa. Si, bineinteles, o sa te terorizam cu telefoanele pana nimerim.

ANDUTA, i-auzi...deci se poate si febra mare de la dinti. Hmm....
Niste Pulmex Baby ai luat? (vazui dup-aia ca a zis si LORI)

TUNDE, ce ma bucur ca esti mai vesela!
Toate ne bucuram cand vine mami in vizita, mama tot mama...ce sa mai!

Nu-mi place de voi azi, prea liniste pe aici, prea putin de citit...

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

zumzu, avocado poti sa i-l dai si lui darius; eu ii pun in fiecare dimineata jumatate, indiferent ce alte fructe ii servesc. e super bun! (si are si o textura cremoasa, se face misto piureul)
bine, acu daca vreti sa-l mancati voi, smecherilor..

roxx, sa le purtati sanatoase (achizitiile)!

doloress, andutza - zeeeeeeeeeen!

mirela, tunde - ce boierie pe voi, mamici la domiciliu! bucurati-va din plin! vad ca numitorul comun sunt sarmalele..

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

papa si darius avocado dar fac o friptura la cuptor si vroiam un sos ceva cu chestii permise si lui Darius; oricum o sa incerc si eu in fructe dimineata ca nu prea e fan foarte mare(il papa decat cu iaurt)

roxx, poti sa ajungi si mai tarziu; nu tb sa trezesti fata acum. al meu se trezeste de la 7 si pe la 12 se culca,de-asta am propus ora asta.

Mergi la inceput

Mai vroiam sa va spun ceva - am mai descoperit la targul pt bebei firma www.kinderkraft.ro/scaune-de-masina-c-5.html" target="_blank">asta. Mi se par preturi bunicele pt scaunele de masina. Ce ziceti? Doar ca alea care au si inaltator (adica pana in 36 kg) nu au si mai multe pozitii de inclinare a spatarului. Alea la care se inclina spatarul sunt pana in 25 kg si nu mai ramane inaltatorul. O fi util inaltatorul ala mai incolo, sau n-o avea rost sa ma agit de acum?

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

ANGI, La multi ani!!!!fericiti si tot impreuna pana la adanci batraneti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

seara buna si de la noi!

azi am profitat de soare din plin si ne-am plimbat prin IORE si ne-am luat bunatati afumate pe care le-am devorat acasa cu pofta si multa ceapa...e un targ bucovinesc cu bunatati moldovenesti de-ti "muta" nasul din loc si muzica specifica...care doriti e langa bisericuta din lemn...

in rest, suntem singuele pana marti...adik fara tati...dar c red ca o sa vina mami meu maine asa ca abia astept sa mai iau si eu o pauza...ma inscriu in clubul fetelor cu mamici:D

ma bucur ca fetele au iesit din butoi...good for u girls...ce-i aia butoi?

angi - la multi ani fericiti si impliniti in cati vreti voi!

Roxx - sa le purtati sanatoase si wow 50 de lei...super...norocoaselor!

Monik - sar'na de linkuri...ma bag la vizionat acum

Simo - unde eeeeeeessssstttttttiiiiiii?

pup fetele ma bag la un serial ceva...

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

apropo de discutiile psi avem si noi un prieten f.bun(sotul are) pe care familia si-a pus amprenta mult prea mult.e o adevarata drama din punctul meu de vedere, noi incercam sa il ajutam dar nu prea ne iese..care-i povestea?
familie ff saraca,tata alcoolic,scandaluri etc.Urmarile: are 30+ de ani si nu a avut niciodata prietena cu toate ca e f.destept, castiga ff bine,arata ok,e un baiat cu mult bun simt. dar e extraordinar de retras/timid/salbatic. Se izoleaza, de cand s-a nascut darius n-a mai trecut niciodata pe la noi-gaseste mereu scuze,nici in oras nu mai vrea sa iasa cu noi. ne-am tot gandit sa-l combinam cu cineva dar pare imposibil. are nevoie de ajutor calificat dar doar dc i-am sugera asa ceva cred ca nu ar mai vb cu noi niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

buna seara si de la noi, acum am venit si noi de afara, a fost asa placut, era atmosfera aia de toamna cu frunze picate, totul in nuante de maron si galben, superb;
am si eu o rugaminte, daca stiti cumva un curs de engleza online bun, imi puteti spune si mie, multummesc ;

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput