Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(99)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Roxx..altceva inafara de febra,are ? muci,tuse..bubite ?
sa stii ca Eduard a facut febra de fiecare data cand i-au iesit dintii,plus kk moale..desi se spunea ca e un mit..alta explicatie nu a gasit atunci dr.
Multa sanatate si voua
Ma duc langa tati la un somn de amiaz,dupa doua zile de stat cu copii e super obosit,a dormit cu frica sau deloc,a gatit,a facut curat pupa mama pe el
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
SIMO - sanatate multa!
RMBCC - deci de la astre ni se trage, si eu care voiam sa o iau de urechi pe mama... hihihihi. Glumesc. Stiu ca si zodia influenteaza, sora-mea a fost crescuta la fel, ea e diferita. Si ea cu self-esteemul jos, dar pusa pe lupta permanent. Eu abandonez usor.
IRINUKA - bravo Patrickului!
CARMEN - self-esteemul, care duce si la incredere in sine (sunt doua notiuni diferite) nu se construieste prin laude, in nici un caz. Ar fi foarte simplu daca ar fi asa, daca ne-am lauda copii permanent si gata - am rezolva problema. Laudele excesive nu fac decat sa umfle ego-ul si atata tot, ca un balon care mai devreme sau mai tarziu se sparge, cum a fost si la tine.
Self-esteemul in general depinde de atmosfera (ethosul) din casa. Cand parintii se simt bine in pielea lor in primul rand, cand totul decurge armonios, echilibrat, cand copilul nu este atentionat de jdemii de ori pe zi sa nu faca aia sau cealalta, cand simte ca parintii il iubesc asa cum este si au incredere in el, orice-ar fi, atunci i se dezvolta si self-esteemul, atunci intervine si bucuria copilului de a exista. E acel sentiment : ma bucur ca sunt eu si ca exist si simt ca prin prezenta mea aduc bucurie celorlalti. Ei bine, de multe ori, copilul se simte o povara. Bineinteles, nu are cum sa iti zica, abia pe la maturitate, si nici atunci (pentru ca nu prea suntem obsinuiti sa vorbim deschis despre sentimentele noastre) constientizeaza lucrul asta. Dar e sentimentul ala apasator care il va chinui mereu si-l va lua cu el oriunde se duce.
Suflet pereche - mi-a placut sa cred, mitul androginului a fost mitul meu preferat din mitologia greaca, explicatia perfecta pentru dragoste, ce simti cand o gasesti. Dar nu stiu cum, incet incet parca nu mai cred. Cred ca am fost mereu unici si singuri in calatoria noastra prin lume. Cred in dragostea aia molcoma si linistita ca o zi de toamna insorita, care te ajuta sa cresti interior, sa te dezvolti ca fiinta umana, care iti respecta individualitatea. Nu in pasiunea aia fulgeratoare care oricum nu dureaza mai mult de vreo doi ani. Si care de multe ori te consuma ca o lumanare, care te secatuieste de energii si in care simti ca esti mereu intr-o lupta.
Am inceput insa sa cred in suflete-gemene, si aici am dezbracat conceptul de erotism. Cred ca exista prietenii perfecte, durabile si chiar intre barbati si femei. Eu cred ca sora-mea e sufletul meu geaman.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Scaun masina..eu am un model ca www.strollers.ro/Grupa1/Scaun-Auto-701_334_codeDOU-701.aspx" target="_blank"> asta ..sunt super multumita de el,poate fi asezat cu fata sau cu spatele la sensul de mers,pe langa centuri are si bara aia din fata pe care se sprijina,isi pune jucarii,,Edi sta foarte linistit,e confortabil si la somn,are trei trepte de inclinare.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/missmj/missmj.jpg)
missmj spune:
aditza scuze, acum am vazut cand mi-ai spus tu. iti scriu acusica !
simo daca era treaba la so te ajutam cu un super docor, asa, cu muschiul nu stiu ce sa iti zic. multa sanatate ... si cu ocazia asta te mai odihnesti si tu !!!
cocutza te asteptam mai des...odata ce ai intrat la buburuze esti binevenita oricand .daca esti mai noua nu inseamna ca nu poti sa intervii !!
rmbbc eu cred ca e vorba de aerul din camera, poate naveti mucegai ceva ? asa mi se intampla mie anul trecut .ma trezeam dimineata cu nasul infundat si uscat asa. si pe timpul zilei eram super ok n-aveam nimic. pana am descoperit ca in spatele mobilei pe perete si chiar pe mobila era numai mucegai. poate nu e mucegai neaparat, poate doar va trebuie un umidificator. zic si eu...
cocutza offf am trecut si noi printr-o enteroviroza, stiu cum e. multa snatate !!!
doloress aaaaaaaa am inteles acum . si foarte bine zici tu cand spui sa avem grija cum ne purtam cu ei sa nu ajunga sa creada ca sunt o povara pentru noi .am inteles ideea ta , foarte educativa si interesanta ca de obicei...multumim.
lorich eu nu ziceam acum sa nu iti lauzi copiii deloc. dar sa ii lauzi cand merita, nu toata ziua buna ziua ce frumos si destept esti . acum zic si eu din experienta mea si din ce am mai citit si eu. oricum fiecare face cum crede .
roxx ce o avea mititica? tot asa 39 cu ceva a facut ?
ia sa ma uit si eu la site-urile alea cu scaune de masina .
![](images/user_woman.png)
roxx26 spune:
RMBBC, unde plecati mai? Cu nasul infundat, io zic ca nu-i mare bai, daca e doar atat. Vezi sa nu sufle vreun vanticel acolo pe la vreun gem, pe sub vreo usa...
SIMO, moamaaa, nu m-am gandit...de la aia cu sexul zilnic ti s-o fi tras? Pfiuuu, mi s-a facut frica, nu mai zic nimica-nimicutza pe tema asa! [emoticon care isi pune fermoar la gura]
Catalina nu are nimic-nimic altceva. Doar febra. Bubite daca or aparea, cica dupa 3 zile. Am mai citit insa si de alti copilasi care au avut treaba asta, doar febra fara alte simptome. Ar fi un fel de viroza. Si dr zicea la fel (am vb la tel). Om mai vedea. Eu ma bucur ca starea generala e buna.
La dinti m-am gandit si eu initial, dar nu e cam mare febra totusi (desi daca ma gandesc la ce zicea ANDUTA zilele trecute....) Edu cam ce temperatura avea atunci cu dintii?
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
roxx26 spune:
Mai am una - de cateva zile, Catalina a inceput sa stranga din ochi, destul de des, ca un tic nervos. E totusi devreme pt ticuri. Ati observat asa ceva la bebelusii vostri?
EDIT - ca m-am senilizat si am uitat...zicea cineva ca a facut screening oftalmologic la bebe...GABRIELA? In ce a constat? Unde l-ai facut? Cat a costat?
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
bebelusi spune:
Angie, sari la interval cu poze, ai purtat colierul?
Irinuka felicitari pentru mers, wawwww, ce prcoce
Si noi ne laudam cu primul dintisor, yupiiiiiiiiiiiii
Simo sanatate multa
Eu am facut gogosi azi!!!!
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andutza_B/Andutza_B.jpg)
Andutza_B spune:
Roxx, Miruna face asa...nu des, in "ritmul" unui tic, dar destul de, incat sa ma gandesc ca ar avea pb cu ochii. Nu stiu cum sa zic, nici rar, nici des-des. (Te-am lamurit... ). Eu mai astept pana dupa 1 an, asa. (desi nu am nicio explicatie logica)
Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rmbbc/rmbbc.jpg)
rmbbc spune:
Mersi mult MISSMJ(sau mai bine Carmen ca si fiica-mea), da da, uite nu m-am gandit la asta cu umiditatea.... o sa incerc cu un vas cu apa sa vad daca se schimba ceva; cu igrasia nu cred, stiu ca sotul meu a "reparat" peste tot prin casa dupa ce am schimbat geamurile cu termopan.
Nu stiu ce sa zic ROXX cu vantul pe sub usi, ca treaba asta cu nasul infundat o are de mai bine de o luna si daca ai pun ser parca se desfunda dar muci nu are nimic, sau doar ceva minor uscati, dar cred ca sunt de la stranut, ca stranuta in fiecare zi.
Cu plecatul nu e cine stie ce.... sotul meu momentan are un contract(la termen) in italia si daca(doamne da!)vine confirmarea ca se semneaza un altul atunci o sa plecam si noi(din nou) acolo la(cu)el. Nu e cine stie ce ca si loc, darrr pentru noi ar fi un pas inainte si nu atat din punct de vedere financiar ce mai ales emotional, avand in vedere ca am fi amandoi cu fata noastra.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Rmbbc va tin pumnii sa mearag totul ca pe roate si sa ne "auzit" de mai departe!!
Cocutza ma bucur ca Baba Stat (ieir am aflat ca sunt baba - babita si babornita) a ajutat cu ceva! Mai scrie, da!
Simo ia , mai lasa dom'le sexu ala ..vezi de asta ma feresc io d eel ca de .... sanatate!!!!
Irinuca am uitat sa zic FELICIATRIIIIIII!!! E MARE ZI
targ:
-pantaloni cu dublura fleece
-niste panlanoei mulati asa super interesant, cu ceva gen blanita pe interior si cu ceva la talpi, ca poti prelungi peste labuta daca vrei, daca nu, sunt normali, nu pot descrie, da-s belea
-dresuri, pijamale, fesuri...
aa.bentiza
papa