Despre jucarii.
Raspunsuri - Pagina 14
roxy spune:
monica merci de pont...e bine sa stiu de craciun...deci le pun seara (sper sa am rabdare ).Ma uitam ca 25 cade duminica, deci sa le pun sambata dupa amiaza spre seara ...ok (dupa cum ma stiu cred ca le pun vineri seara sa nu piarda o zi ).
Eu stiu ca trebuia sa dorm ca sa vina mosu cand eram mica si nu puteam dormi toata noaptea ca daca nu vine, asa ca dimineata patrulam sa vad daca am ceva...de nu reuseau ai mei sa mai puna ca riscau sa-i vad .
Asa ca pusu de cu seara e mai ok.Merci
roxy spune:
scuze ca am fost off topic in mesajele anterioare.Acum la subiect.Ai mei au primit deja de mos neculai, o macara (are 1,10 m inaltime )si se joaca in camera si o omida cu multe picioare care danseaza si ei trebuie sa ia cu o penseta bila si sa o puna pe un picior al omidei in miscare fara sa cada bila pe jos.Nu e cine stie ce complicat, dar omida canta si rade ,se balangane si ei trebuie sa puna bila .Distractiv da si ii ajuta la coordonarea miscarilor.E pentru copii de la 4 ani .Am desris doar jocurile fara denumire , pentru ca nu stiu cum se gasesc in tara , sub ce denumire.Iar cel mare o carticica cu desene de unit puncte , ca e pasionat.Dupa unirea punctelor (adica numere de la 1 la 1000 , da sunt si pentru mai mici de la 1 la 10 sau 1 la 100 ) apar desene .
Iar de craciun am doar idee pentruc el mare un aparat foto mai slabut asa, ca de invatacel, dar nu din cel de copii, ci de la adulti dar sa poata face poze apasand pe automat, ca de, atat poate deocamdata.
Pentruc el mic inca nu stiu, mai caut.
BraveGirl spune:
Roxy, esti tare Eu sunt la polul opus. Iau tone de jucarii pe care le depozitez si le dau cu diferite ocazii. Acum nici nu mai pot intra in locul de depozitare. am jucarii si de un an jumate acolo, ca sunt pt 4+ si mi-e teama ca le lasa mandra prin casa si inghite printul ceva. Asa ca mai astept. Eu intru in depozit, ma uit la jucarii si imi imaginez cum o sa se joace Iar ei doar se cearta Dar eu tot imi fac iuzii ca se vor juca frumos...
Acum ma tot gandesc ce sa le dau de mos...de Mos N eu le dau dulciuri, carticele si jocuri educative, gen puzzle. Jucarii le aduce M C. Si aici vine dilema, ca am luat f multe, si nu vreau sa le dau pe toate.
oana_lex82 spune:
Monica..ce se joaca inca....se da de sute de ori/zi..mai nou ne vine tot cartierul in casa sa se dea pe tobogan
Eu i-am luat pt mos nicolae o masinuta cu telecomanda si haine iar pt Mos craciun am o parcare supraetajata dar mai vreau cte ceva sa-i cumpar...
Floreaa spune:
E frumos sa fii copil si sa il astepti pe Mos. La mine cel putin, jucariile care mi le aducea, tineam cu dintii de ele si nimic nu se compara cu ele. Mie unul imi lasa si instalatia aprinsa. Asteptam parerile despre eventualele jucarii si alegeri acum nu ?
amarantina spune:
Am identificat jucaria gen dispenser pe care o dorea fetita mea. Este asta http://www.crazytoys.ro/jucarii/Seturi-de-joaca-2266/Squinkies-2401/14405/Squinkies-Set-mediu-Gumball.html si am luat-o din Carrefour cu 44 ron. Noroc cu Boti ca am stiut ce sa explic si niste domni amabili mi-au aratat-o. Si mi-au aratat ca exista si seturi de bile separate cu o multime de figurine - o sa iau daca vad ca are succes jucaria.
Nancy am luat momentan una simpla cu reducere 50% de la Cora, numai ca pretul era oricum f mare, asa ca abia la jumate a ajuns pret normal. Am luat si pisica Lulu, nu era pe lista dar stiu ca si-o doreste mult pentru ca a mai avut si s-a stricat de la prea multa iubire - daca nu era reducerea de 50% din Cora nu o luam ca si asta costa cat nu face.
A mai trecut pe lista 'caiet de scris cu cerneala secreta' - identificat nu tocmai repede ca fiind jurnalul secret http://www.bestkids.ro/p-6532-jurnal-secret-disney-pricess.aspx L-am gasit tot in Cora si tot ieftin. Si un moon sand - gasit repede si asta.
Baiatul vrea un Chatimal http://www.kids-shop.ro/jucarii-detalii_2948_Chatimal-Max---Zi-ceva-ca-sa-zic-si-eu!.htm si nu intentionam sa iau, i-am si zis ca la 8 ani nu mai e de plusuri, dar l-am vazut in Carrefour si am zis sa-l testam, am luat cate unul si eu si sotul si au inceput aia sa repete repede tot ce ziceam, ne-am terminat de ras, sunt extrem de haioase Asa ca am luat 2 ca sa nu se lase cu bataie. Sunt numai 40ron si le consider cele mai tari cadouri.
Anne45 spune:
Monica eu am vazut dinozaurul Little Innu la un pret convenabil si este similar cu Pleo , poate ca un pic mai mic -daca te intereseaza il gasesti pe KS.
Si eu vreau sa-i cumpar nazdravanului meu cand o implini 2 ani in vara , pana atunci ma documentez.
Citat: |
citat din mesajul lui monica70 EUMADA foarte bine ca vrei sa ii arati/explici incusiv geografie.Chiar de n-o sa priceapa mare lucru acum,tot isi poate face o idee.Si eu i-am explicat Dianei multe chestii poate "inainte de vreme",dar daca era si ea curioasa ... Tudor la nivelul geografie se limiteaza la: "unde pleci/plecam Tudor?" "plecam in Gelmania/la Moscova,in Amelica si alte aiureli cu care se mai glumeste taica-meu cu el.Am incercat sa il invat de orasul Arad,dar pauza.Il intreb azi cati ani are si imi raspunde "Am doi ani si ma cheama Tudol Campeaaaan" "Si unde stai?" "ACASA LA MINE" Cat despre ceva astronomie,intr-o seara cu luna plina,a zis "Uite mami! Luna se plimba cu noi!" - deci e cam devreme totusi pentru unele chestii. Dragute si dinozaurul ala si instalatia aia pentru bomboane.Dar clar niciunul nu-s pentru nasul nostru.dinozaurul e ff scump,iar ala de bomboane ... vai mie,ai mei ar gasi in doi timpi si trei miscari variante sa il demonteze si sa consume rapid proviziile.Iar daca prin absurd chiar n-ar reusi ar urla sa li se dea (si nu doar una, doua,trei ... )de s-ar auzi cale de doua statii de tramvai MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE "10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla" www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=18" target="_blank"> VOTATI POZELE DIN ALBUMUL "VARA 2011 AMINTIRI DE VACANTA" |
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/15Ottobre2011FotoGiuliTunsulica?authkey=Gv1sRgCMS3KHyIr72AE
monica70 spune:
Anne mersi de info,am cautat si eu acum sa vad si la noi l-am gasit redus de la cca 700 lei la 350 lei ... Ce sa zic, ca tot bugetul pentru cadourile de iarna nu cred ca va atinge suma respectiva.Ma consolez si io ca vulpea care nu ajunge la struguri ... pai tot n-ar fi la fel de incantat de jucarie ca si cum era de exemplu de scarmanat motanii de la casa lui socru-meu - niste prostalai - mai ales unul - care se lasa in voia lui - carat in brate,stropit cu apa etc. si nu protesteaza Nu mai zic de-ar avea un catel al lui Eu una si de as avea bani berechet,nu as da nici 100 de lei pe o jucarie-animal ,indiferent cat de interactiv e.Pentru ca in general la astea incantarea dureaza doar cateva zile si pe urma e uitat intr-un colt.Stiu ca si ai mei au mai primit cadou jucarii de gen (e drept ca nu asa de scumpe si interactive ca dinozaurul ala ).Poate-s eu mai practica dar prefer sa investesc in jucarii cu care chiar se vor juca din plin.Si am avut si noroc ca ai mei nu si-au dorit niciodata foarte mult ceva de genul asta.Am vazut ca acum e reclama la "Mickey povestitorul" sau asa ceva .Si celui mic ii plac desenele cu el ,ca i-am mai pus pe yotube mai ales ala cu Clubul lui Mickey Mouse.Ca sa ii iau ceva cu el , am preferat sa ii iau niste figurine mititele din plastic cu personajele din desene ( 18 lei) si sunt sigura ca mult mai mult se va juca cu alea.Pai cate nu putem face cu ele? Le bagam si pe ele in castel,le plimbam cu corabia piratilor,le mai plimbam cu masinutele,sau le facem casute din cuburi si lego ... Astea i le pun de Mos Nicolae ,alaturi de un set de pompieri.Fetitei i-am luat si ei niste figurine din alea ,dar cu zanele din Tinkerbell.Pentru ea n-am inca la capitolul cadouri decat ceva hainute,o carte si creioane colorate.Ca la jucarii nu m-am hotarat inca Sigur i-ar placea si ei un aparat foto pentru copii,dar la ce pret au si alea mai bine ii iau unul adevarat,oricum il foloseste cand vrea si pe al meu,ca se pricepe.
Acum m-a sunat nasa sa ma intrebe ce sa le ia ,i-am zis cam ce n-au si le-ar placea si ma suna cand gaseste ceva de pe "lista" sau altceva interesant, sa nu ne calarim si sa luam aceleasi chestii.
OANA eram sigura ca o sa ii placa mult toboganul ala
ROXY dragute cadourile alese!
Asta mic al meu se joaca acum cu niste animalute de plastic ramase de la sora-sa (din alea super ieftine),ii da "zeblei sa pape ialba" ... acum mi le-a insirat pe birou.Si il mai invat care ce mananca sau cine pe cine mananca .Nu de alta dar imi zicea ca "o mancat celbul paine"
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=18" target="_blank"> VOTATI POZELE DIN ALBUMUL "VARA 2011 AMINTIRI DE VACANTA"
Floreaa spune:
amarantina, squinkies sunt pe piata de ceva timp. Dispenserul il stiam de pe net dar nu stiam sa fie pe undeva. E ok ca l-ai gasit. Restul le gasesti la seturi de 1,2,6 etc. si sunt niste bilute de plastic ce se pot desface (plastic transparent) si inauntru sunt animalute mici dintr-un material moale, cred ca este cauciuc. Cu bilutele astea poti umple dispenserul. Exista tot felul de seturi de la squinkies. Sunt aparute in vara sau la sfarsitul ei si au fost reclame la tv o groaza. Oricum, interesanta ideea si sper sa ii placa fetitei tale
irinabobe spune:
la mine piticul a primit deja de la bunic cadoul de mos nicolae si problema e ca iar am ramas in pana de idei. eu ii spusesem sa ii cumpere calut balansoar sau cuburi de la pilsen toys din alea mari de tot gen caramizi, bunicul le-a luat pe ambele si iar caut idei pt un maimutoi de 1 an si 10 luni...