Despre jucarii.

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Monica -ai dreptate cu pretul , eu oricum mai am timp , Pentru Craciun i-am pregatit un cub educativ Eichhorn si ma mai gandeam la un banc de scule sau o masinuta care se impinge cu picioarele , am mai vazut un puzzle de la Melissa &Doug cu piese care urmeaza traseul -interesant mai ales ca nu se scot . Noi avem ferma de la clementoni si le gasesc tot timpul aruncate sub pat sau mai stiu eu pe unde le cara , mai avem si masinuta Maggiolino Ernesto la fel cu piese insirate peste tot.

https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/15Ottobre2011FotoGiuliTunsulica?authkey=Gv1sRgCMS3KHyIr72AE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Eva a gasit-o pe Daisy in dulap......din cauza ca nu s-a miscat destul de repede...saraca buburuza,si s-a enervat..si a trantit-o pe gresie....apoi a inceput sa planga ca i-a facut buba la buburuza....acu` ce sa fac?Oare se poate repara sau sa ma duc sa-i iau alta?Florea stii cumva ce se poate face?

Oana_lex nu esti cea mai potrivita sa vomiti dupa mine,ia cauta tu subiectele unde erai luata in balon ca intrebai de la de ce nu mananca copilul tau pana la....si cand aveam nick-ul Calipso-zeus...tot asa.Nu cred ca te intereseaza pe tine,nu ai dreptul sa judeci si sa jignesti,ok?Mai ales ca intotdeauna te-am sustinut pe aici dar de...cand te bagi....te mananca.....Chiar nu ma impresionezi dar ma provoci.De fapt ar trebui sa nu ma cobor la mahala,dar imi erai simpatica tare tocmai pentru ca erai luata de toata lumea la misto.....credeam sincer ca esti nefericita de anumite chestii...pacat.
Scuzati off topicul.Spor la testat jucarii...

Dar totusi de Mos Nicolae se aduc si jucarii sau numai dulciuri?Intreb ca toata lumea pregateste de toate,dar...ce spune de fapt povestea,legenda..ce-o fi?Ca Sfantul Nicolae(Neculai)ajuta de fapt fetele sarmane sa se marite lasandu-le galbeni in papuci..ceva de genul asta e una din povesti..parca...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Eumada, n-am nevoie de mila ta..nu-mi plang de mila si daca cineva ia la misto o mama care e la inceput de drum si cauta niste sfaturi atunci poate asta spune mult despre calitatea lui/ei ca OM...Eu personal n-am nimik cu tine..numai ca e ff deranjant..chiar obositor cand cineva citeste postarile tale si in 80% din ele scri despre situatia ta financiara..ma bucur ca ai bani, masina si de toate, dar gata, am inteles..nu-i nevoie sa scrii asta in fiecare postare!! Mai ales ca mai multe persoane ti-au atras atentia dar nu pare ca dai importanta.Nu te supara!
Scuzati off-topicul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Ca tot intreaba Mada de Mos Nicolae:)...
pana la urma, mos Nicolae vine pe 6 seara sau pe 6 dimineata?

mada, eu stiam ca, teoretic, mos Nicolae aduce dulciuri, eventual ciorapi si manusi:)

dar, sincera sa fiu, eu nu pot sa-i iau doar dulciuri, pentru ca dulciuri primeste mereu de la diverse persoane care vin in vizita.
Asa ca, mos Nicolae o sa vina cu cateva dulciuri, un puzzle, o pereche de ghetute si o caciulita superba, hand-made, de o mamica DC, inimoasa:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floreaa spune:

eumada, daca mai e in garantie du-te si schimb-o. Ti-as zice sa o aduci sa ma uit in ea dar nu stiu ce sanse de reusita ar fi sa o repar.Acum depinde de unde ai luat-o, iar daca o ai i ngarantie du-te si schimb-o. Daca nu, vedem noi ce facem

Mergi la inceput

Eu de Mos Nicolae primeam mereu dulciuri. Jucariile veneau de Mos Craciun si erau cele mai frumoase

Mergi la inceput

Esti tanar .....eu l-am prins pana in `89 numai pe Mos Gerila....dupa aia am avut o perioada cand nici nu-mi aduc aminte ce si cum....nici nu stiu cand s-a revenit la Mos Neculai si la Mos Craciun....stiu doar ca fii-mea vrea "un kilogam de bomboane de la mol"si ii incurca serios de tot pe cei doi mosi....dar are lista pentru amandoi asa ca rezerva.
Si mi-a zis ca papucii ei sunt mici,ii vrea pe ai mei mai mari sa incapa cat mai mult in ei....

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Mada, Mos Nicolae nu aduce jucarii. Mos Nicolae aduce doar dulciuri si fructe - neaparat portocale sau mere galbene, eventual mandarine, ca simbol al banutilor de aur aruncati de Sfantul Nicolae pe geam copiilor sarmani/lasati in pantofi fetelor care vroiau sa se marite. In Ardeal mai aduce si un betisor/toiag simbolic - FARA legatura cu varguta lasata copiilor neascultatori.

Mos Nicolae vine in seara/noaptea dinspre 5 spre 6 decembrie. NU in seara de 6!!!

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Deci ceva galben....pai ii pun si o portocala....sper doar sa nu confunde stampilele cu figuri cu bomboanele....
Sau oare mai sunt ciocolatele de alea care imita monezile?

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput

Asta stiam si eu de la mama cu dulciurile dar timpurile se schimba si lumea odata cu ele

Mergi la inceput