Despre jucarii.

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Eumada,incearca la galt,au multe chestii de pictat,colorat.Eu i-am luat o carticica care are o carioca cu apa,coloreaza in carticica respectiva si apoi se usuca.A fost atras de ea si eu stateam linistita ca nu baga in gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

ASA...si oare sunt jocuri cu harti?De exemplu in ultimul timp e interesata de numele oraselor si de harti...ceva educativ si in acelasi timp funy exista oare?

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

pai poti sa-i iei un glob pamantesc si va jucati voi cu ea.Noi ne jucam "de-a tarile" eu ii zic chinezii traiesc in...raspuns "chinezia" ,ce animale traiesc acolo,etc,ce-mi mai vine in cap.

Mergi la inceput

Trecut la favorite...sambata le iau la puricat in amanunt...am vazut niste chestii lavabile pe acolo,deoarece peretii sunt cele mai bune planse..........si sunt accesibile ca pret....cu globul...de aia caut ceva distractiv,ca e cam mica si cand l-a vazut la o vecina a vrut sa joace fotbal cu el....

Oricum cred ca e cel mai fain topic....deja am cateva idei despre ce sa ii cumpar.....
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Noi avem pe modelul asta un dispenser de bomboane. E funny tare, isi cheltuie toti banii din pusculita. Am vazut la noi in urbe in duty free-uri

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Da chiar ca e funny
Dar sunt usor de accesat bomboanele? Adica ar putea sa-l desfaca si sa se serveasca fara bani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

ASA...si oare sunt jocuri cu harti?De exemplu in ultimul timp e interesata de numele oraselor si de harti...

No offence, dar cum isi manifesta un copil de 2 ani si 4 luni interesul pentru numele oraselor si harti? Mi se pare absolut genial pentru varsta ei...
Nu de alta, dar comparandu-i pe ai mei, la 3, resp 4 ani, as tinde sa cred ca sunt inapoiati rau, de vor sa se joace toata ziua cu cuburi si alte chestii ( e doar o ispita, nu-i dau curs,stiu ca am niste copii normali si-mi ajunge).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Madalina uite aici
http://www.omegastore.ro/jucarii-copii/jucarie-aqua-doodle-de-perete.html
cea mai sigura treaba. Desenele se usuca si poate desena over and over again.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui amarantina

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Noi avem pe modelul asta un dispenser de bomboane. E funny tare, isi cheltuie toti banii din pusculita. Am vazut la noi in urbe in duty free-uri

Da chiar ca e funny
Dar sunt usor de accesat bomboanele? Adica ar putea sa-l desfaca si sa se serveasca fara bani?

Daca-i indemanatica si se straduieste se poate. Pe sus se umple recipientul cu bomboane iar banutii sunt optionali, adica al nostru iti da bomboane si fara bani Dar daca ii bagi fise serveste si pe post de pusculita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui JuliaSM

Citat:
citat din mesajul lui eumada

ASA...si oare sunt jocuri cu harti?De exemplu in ultimul timp e interesata de numele oraselor si de harti...

No offence, dar cum isi manifesta un copil de 2 ani si 4 luni interesul pentru numele oraselor si harti? Mi se pare absolut genial pentru varsta ei...
Nu de alta, dar comparandu-i pe ai mei, la 3, resp 4 ani, as tinde sa cred ca sunt inapoiati rau, de vor sa se joace toata ziua cu cuburi si alte chestii ( e doar o ispita, nu-i dau curs,stiu ca am niste copii normali si-mi ajunge).

Julia

Eu sunt in plin proces de invatare a copilului sa invete numele, adresa etc. Si plusez si o intreb "in ce tara locuim noi?". Raspuns, dupa un moment de gandire "La tara la buni" (parintii mei stau la tara)

Eumada exista veioze glob pamantesc cu variator de intensitate la atingere. Proiecteaza globul pe peretii camerei, sunt interesante (dar ceva mai incolo, spre varsta scolara )

Mergi la inceput

A vazut ceva cu mine,pe discovery...si de atunci adica de vreo saptamana ma intreaba:unde e italia?unde e olasul?Cum se cheama unde shta Mona?Cumnata-mea adica...I-am spus...".sha vedem."....si i-am desenat eu cu talentul meu..nu e bun..."sha vedem alta"ca i-am spus eu ca o sa vada la scoala la harti...si da-i toca toca pe capul meu...ma gandesc ca poate dupa ce o vedea...se linisteste...

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput