Despre jucarii.
Raspunsuri - Pagina 10
amarantina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loredana_76 Amarantina incearca jucariimagice,pare a fi in stoc. poze |
Sunat. Nu au si mi-a zis ca importatorul nu mai are modelul asta pe stoc.
mgabi spune:
Buna.
Fetelor am comanda pentru mosu printesa din punny in pocketvile desenele de pe boomerang
Mare problema ca nu stiu de unde sa iau asa ceva Oare este cea din pliantul de la carrefour http://www.carrefour.ro/catalog/carrefour-te-invita-la-joaca-92.html
Ajutati-ma va rog.........
eumada spune:
Da` oare sunt seturi de pictura..sau acuarele ca lumea,nontoxice,pentru doi ani si patru luni?I-am luat eu niste acuarele dar nu sunt culorile ca lumea,nu are rabdare sa dea de trei ori cu pensula sa se faca culoarea....de placut ii plac enorm....mai ales de cand am luat niste sabloane cu desene....dar ....ori le arunca cu totul in apa....ori se zgandare cu unghiile pana scoate culoarea,ori incearca sa le guste si mi-e frica...cine stie ce naiba contin....ca nu o atrag suficient.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
boticelina spune:
citat din mesajul lui amarantina 3. Un joc pe care mi l-a descris: bagi moneda si cade o jucarie, nah zi si tu ce poate fi asta? Cica il are o colega de la gradi - eu cred ca fabuleaza ca nu am vazut asemenea jucarie. |
Noi avem pe modelul asta un dispenser de bomboane. E funny tare, isi cheltuie toti banii din pusculita. Am vazut la noi in urbe in duty free-uri
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
boticelina spune:
citat din mesajul lui eumada Da` oare sunt seturi de pictura..sau acuarele ca lumea,nontoxice,pentru doi ani si patru luni?I-am luat eu niste acuarele dar nu sunt culorile ca lumea,nu are rabdare sa dea de trei ori cu pensula sa se faca culoarea....de placut ii plac enorm....mai ales de cand am luat niste sabloane cu desene....dar ....ori le arunca cu totul in apa....ori se zgandare cu unghiile pana scoate culoarea,ori incearca sa le guste si mi-e frica...cine stie ce naiba contin....ca nu o atrag suficient. |
Un set pt pictura cu degetele ai incercat? Sunt lavabile, nontoxice, perfectly safe. Sau exista kituri cu mici trafaleti cu model pt copii. Eu niste acuarele f bune (tip pastila) cu 24 de culori i-am luat din Kaufland, marca lor, 18 lei, scumpute dar f faine, culori lucioase, neprafoase, o bucurie sa pictezi cu ele. Eventual o poti invata sa bage pernuta degetelului in apa si sa invete intai sa ia culoarea cu degetelul. Noi mai pictam si asa.
Si oricat ai vrea tu sa lasi copilul sa faca orice si oricum vrea (ca am citit ca-i cam distrugatoare), eu te sfatuiesc ca incet, incet s-o inveti sa foloseasca lucrurile/jucariile corect. Eu mi-am convins fata (prin persuasiune ) sa foloseasca pensula moale si acuarelele corect, nu ii dau voie sa strice/mazgaleasca papusile sau cartile, sa rupa piesele de puzzle sau sa le descompleteze etc. Stiu ca banii nu sunt o problema la voi, dar nu despre asta e vorba...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"