Asp. optimiste 729!Bun venit Matei,felicitari Lia!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

Vali ,Lore asteotam sa ne ziceti cum sunt liniutele
Yna stai linistita ca dureri de burta poti sa ai si la sarcina si testul pozitiv mai tirziu

Mergi la inceput

Luci tu cum mai esti
inca un pic si termin capitolul singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Yna durerile alea pot fi si de la bebe
Mirunita cum sa fiu?Nimic nou .le urmaresc cu sufletul la gura pe fetele cu stimulari si inseminari pentru ca stiu ca asta ma asteapta si pe mine.Tu?

Mergi la inceput

la mine inseminarea se amina ca sotul va fi in deplasare asa ca la anu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Si al meu e tot plecat , dar cand va fi nu-l las sa plece nici daca va fi sa isi dea demisia.Glumesc.Trebuie sa intreb doctorul daca nu-i poate ingheta , pe site-ul lor scrie ca da)in cazul in care nu va fi acasa.Nu stiu daca nu-i afecteaza inghetarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

liniutele sunt una singura

nu mai stiu ce sa fac ca aprape in fiecare luna am facut ceva diferit, poate poate vine bb dar vad ca nu vrea

chiar am ramas fara idei

ma gandeam ca luna asta sa iau branca sau sa fac stimulare dar nu am bani de stimulare asa ca voi incerca cu branca

acum nu stiu ce sa fac ca trebuia sa-mi vina de ieri dimineata dar nici urma si acum ca testul e negativ clar intarzie de la utrogestan
voi ce ziceti sa-l intrerup ca se pare ca nu-mi vine daca iau in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Yna, sa stii ca si eu am avut dureri mari cand am ramas... eram foarte sigura ca imi vine cm. Aveam si niste scurgeri usoare intai roz si apoi maronii... ce mai... cu o seara inainte de testul pozitiv i-am spus sotului meu ca sigur imi vine cm... ca aproape a venit.
Dar nu a fost asa. Dimineata cand am vazut ca nu a venit am bagat asa.. in sila, un test !
Asa iti doresc si tie! sa a ai ce sa-i pui sotului in cizme de Mos Nicolae.

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

nu mai stiu ce sa fac ca aprape in fiecare luna am facut ceva diferit, poate poate vine bb dar vad ca nu vrea

chiar am ramas fara idei

ma gandeam ca luna asta sa iau branca sau sa fac stimulare dar nu am bani de stimulare asa ca voi incerca cu branca

acum nu stiu ce sa fac ca trebuia sa-mi vina de ieri dimineata dar nici urma si acum ca testul e negativ clar intarzie de la utrogestan

Eu zic sa-l iei pana iti vine sau... pana nu-ti mai vine!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

chiar am ramas fara idei

recomandat de medic este sa-l iei pana iti vine si te opresti atunci sau daca nu vine il iei in continuare cat crede medicul de cuviinta!!!!nu fi pesimista!! nu ajuta, stresul este daunator!!!nici mie nu mi-a aparut decat in a doua zi de intarziere, spre seara un test slab pozitiv si durerile erau ca la cm, iar abia in a 3-a zi de intarziere a fost clar testul!!!deci fii optimista!!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

bobocel de 6 luni

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

da stefi dar daca ma dereglez?
daca nu-mi vine doua sapt din cauza lui dau totul peste cap
ca bb nu prea mai sunt sanse sa fie ca acum 15 zile am avut test de ovulatie pozitiv
sigur aparea ceva pe test daca era bb

oricum optimismul meu e la pamant la ora asta

Mergi la inceput