Asp. optimiste 729!Bun venit Matei,felicitari Lia!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Cat despre endometru eu zic ca este ok , stai linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Cat despre endometru eu zic ca este ok , stai linistita

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

bine-ar fi!!!
poate endometrul meu subtire a fost cauza pentru care n-am reusit sarcina atata timp
ofofof

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Buna fetelor!

Cori imi pare foarte rau pt z1! Insa ma bucur foarte tare ca esti optimista pt luna asta! Sa ramai la fel!
Miky La multi ani sanatosi, fericiti si norocosi! Iti tin pumnii cu inseminarea! Ce cadou frumos de ziua ta!
Mya bine ai venit! Sper sa ajungi la odisee cat mai repede! Nu stiu daca ai facut si teste de ovulatie, dar e mai bine sa faci, pt a sti exact cand e ovulatia. Iar in legatura cu cezariana, stai linistita, zigotul in general se implanteaza pe peretele posterior al uterului, nu are nici o legatura cu cezariana(incizia fiind pe peretele ant)!
Fetelor va multumesc la toate pt incurajari, dar eu sunt foarte trista, am facut si azi un test si e tot negativ, si era SC. Nu stiu ce sa fac? ma doare burtica foarte tare, sper sa nu vina uratii dar sunt destul de pesimista iar.
Lore, draga mea, iti tin pumnii, sper sa fie pozitiv la tine!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Moni atata timp cat acum vei vedea dublu chiar nu mai conteaza de ce nu ai ramas pana acum
Yna hai fi optimista!Astazi esti in prima zi de intarziere?Am o prietena care a avut test pozitiv abia in saptamana 7 de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Luciana, sunt a doua zi de intarziere. Imi doresc atat de mult un bebe, dar ma doare burta asa de tare incat nu cred ca e bebe. Poate fac un beta spre dupa amaiaza daca nu-mi vine menstruatia.

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

neata fetele
Miky la multi ani bafta la inseminare si sa vi cu liniute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Buna fetelor.
Of tati a plecat iar... Trei saptamani iar fara el...
Va multumesc tuturor celor care m-ati felicitat ptr vestile bune de la eco !
Miha imi pare rau de ziua unu, dar cu credinta inainte sunt sigura ca vei reusi curand sa iti implinesti visul.
Anne poate testele minut nu sunt asa de sensibile si de aceea o fi iesit negativ? Eu la fiecare sarcina am avut test pozitiv maxim cu o zi inainte de ziua in care ar fi trebuit sa imi vina. La sarcina aceasta am avut first response si shure check, ambele pozitive dar fr mult mai pronuntat. Plus ca dupa ce se usuca nu mai sunt oricum prea ok de uitat la ele. Recomand oricui first response, intr-adevar sunt ok, parerea mea.
Moni bafta multa. Ce zic eu acum e aiurea, stiu dar incearca sa te relaxezi, sa nu iti analizezi fiecare intepatura si jena. Eu am avut noroc cu asteptarea ca am fost implicata intr-un proiect mare la sv si m-am gandit la altceva, plecase si sotzu, chiar aveam alte ganduri.
Stefulici m-am dus fara trimitere la dr U, dar da un tel inainte sa numergi degeaba. As fi vrut sa ajung si eu sapt asta dar am ceva imp la birou si cred ca sapt cealalta am sa ajung. Daca ai rezultatul de la eco ia-l cu tine, mie asa mi-a zis data trecuta.
Lia felicitari ptr puiut, eu nu iti stiu povestea, prin vara stiu ca a fost ceva greu cu sarcina, ma bucur ca esti, sunteti bine si va doresc in continuare tot binele din lume, va pup pe toate fetelor.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

of saracuta de tine si sotul meu e plecat citeodata cu saptaminile in deplasare (si acum )si stiu ce greu e ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mya85

Buna fetelor, ma primiti si pe mine aici cu voi?

Sa va spun povestea mea: am deja un baietel de 1 an si 3 luni si bineinteles mi-as mai dori o fetita. As fi vrut sa fi ramas luna aceasta ca sa fie exact 2 ani diferenta intre ei dar nu stiu ce s-a intamplat... am icnercat in ziua 12 si 13 a CM pt ca am citit ca atunci trebuie prestat pt fetita (ideea e ca daca vrei sa iasa baiat trebuie prestat in timpul ovulatiei sau putin dupa iar pt fetita inainte de ovulatie) dar vad ca nu s-a prins nimic pt ca azi cand ma pregateam sa trimit sotul dupa un test de sarcina mi-a venit CM Chiar nu ma asteptam sa nu raman avand in vedere ca la baiat am ramas din prima si fara sa planificam f mult, s-a intamplat si ne-am bucurat de asta.
Luna aceasta v-am tot citit, mai ales ca am avut perioada fertila deodata cu multe dintre voi si v-am tot urmarit sa vad voi ce simptome aveti dupa ovulatie ca si eu imi induceam tot felul de simptome care pana la urma s-au dovedit a nu fi adevarate asa ca luna aceasta nu le voi mai baga in seama... Oare se poate ca dupa o cezariana sarcina sa nu se mai prinda atat de bine??? Unde ar trebui oare sa se implanteze fata de taietura???

proud mummy of Filip 25.07.2010

eu stiam ca la bb2 se ramine un pic mai repede(era o explicatie ceva de genu ca organismul e deja obijnuit si stie cum sa reactioneze),iti doresc sa pleci repede la odisee

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Buna,
Mya bine ai venit! Faptul ca data trecuta ai ramas din prima nu inseamna ca si in doi ani mai tarziu o sa fie la fel, echilibrul hormonal se schimba mult dupa o sarcina. Nu cred ca a fost avort, ci doar un cm mai abundent, deseori ne influentam si asta, din cauza dorintei noastre de bb.
Miky, La multi ani!!!!sa fii sanatoasa si sa vii sa ne povestesti cum e cu burtica. Asta sa fie prima si ultima iA.
Fetele, eu aseara am avut ceva roz pe hartie si de atunci nimic. Oare sa ma gandesc ca imi vine, desi miercuri aveam foliculul ala baban?
Pup - ma duc la sapa

sampania e la rece ? cred ca luna asta nu mai scapi si trebuie sa o dai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Fetelor am fost dimineata iar la eco'
ca nu stateam linistita, din cauza endometrului meu subtire
azi, in ziua 15 il am de 10 mm
e ok acum nu?

doctorita asa mi-a zis si m-am mai linistit

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

e super bine ,ai luat tu ceva pentru endometru ?sau asa singur

Mergi la inceput