Asp. optimiste 729!Bun venit Matei,felicitari Lia!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

liniutele sunt una singura

nu mai stiu ce sa fac ca aprape in fiecare luna am facut ceva diferit, poate poate vine bb dar vad ca nu vrea

chiar am ramas fara idei

ma gandeam ca luna asta sa iau branca sau sa fac stimulare dar nu am bani de stimulare asa ca voi incerca cu branca

acum nu stiu ce sa fac ca trebuia sa-mi vina de ieri dimineata dar nici urma si acum ca testul e negativ clar intarzie de la utrogestan
voi ce ziceti sa-l intrerup ca se pare ca nu-mi vine daca iau in continuare

cunosc ceva diferit in fiecare luna.. ultima data eu am luat laptisor de matca
despre utrogestan nu stiu ca nu am luat niciodata da ma gindesc ca daca e progesteron poate impiedica declansarea ciclului o sa iti zica fetele care au luat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:

da stefi dar daca ma dereglez?
daca nu-mi vine doua sapt din cauza lui dau totul peste cap
ca bb nu prea mai sunt sanse sa fie ca acum 15 zile am avut test de ovulatie pozitiv
sigur aparea ceva pe test daca era bb

oricum optimismul meu e la pamant la ora asta

Nu inteleg de unde atata siguranta? La majoritatea prietenelor mele le-a iesit test pozitiv la mai mult de o sapt de intarziere. Si mie mi s-a intamplat la fel la celelalte 2 sarcini!
Fii optimista!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

kmy, mersi de sfta
problema mare e ca l-am luat dupa urechea mea, nu mi-a zis nici un dr sa iau ca la ultimele hormonale aveam progele foarte bun, aproape de limita superioara dar cum am facut multe investigatii si dr ne-a zis ca totul e ok nu mai stiu ce sa fac, inebunesc

pt la la sarcinile trecute am ramas din prima luna de incercari iar acum....

si la sarcinile trecute am avut teste pozitive mai tarziu, la cateva zile de la intarziere dar nu mai pot spera, nu mai am putere deloc deloc deloc

Mergi la inceput

merci stefi, o sa incerc
promit

ma bag la loc in pat sa-mi pun utrogestanul ca peste 3 ore plec la munca

incerc de dragul vostru dar eu chiar nu pot spera

pup

Mergi la inceput

aaaa stati sa fac capitol nou si apoi ma bag in pat ca laptopul meu e la varsta a treia si nu prea pot face multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Buna dimineata!!!
Lorena scumpa eu te implor nu te descuraja,eu stiu ca vreai bebe sa vina ,eu stiu ca mie imi este usor sa spun ca mai am baitel acasa.Dar lasa"ce-i al vostru-i pus deoparte".
Acum sa va povestesc istoricul lui nasa mea vreti?
La 16 ani a ramas insacinata"cu nasul meu" in frica te tata ei"dumnezeu sal ierte"au facut avort(nasul era contra).Au urmat ani impreuna tatal ei a decedat,ei au plecat la Irlanda si sa inceput proiectul bebe,NIMIC anii treceau bebe nu venea.Au facut 2 FIV nimic.A plecat nasa in tara unde i se spune ca are lichid in tuburi si aceasta omoara gigeii,va dati seama dupa 10000 de euro bagati la FIV dupa 10 ani de asteptare afla cu tuburile nu sunt permiabile, Acum a facut Laparascopie si stau pe bara 3 luni fix pina la Craciun,apoi ++=

Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunita1983

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Fetelor am fost dimineata iar la eco'
ca nu stateam linistita, din cauza endometrului meu subtire
azi, in ziua 15 il am de 10 mm
e ok acum nu?

doctorita asa mi-a zis si m-am mai linistit

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

e super bine ,ai luat tu ceva pentru endometru ?sau asa singur

Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit

Nuuuu, nu singur
aveam o deficienta acolo si nu crestea endometrul
mi-a dat sa iau in continuare 14 zile climen (3 pastile pe zi) si duphaston dimineata 2 pastile, si 1 capsula de utrogestan de 200 mg seara la culcare

si de aia a crescut

ca eu stateam cam prost cu endomnetrul

luna trecuta, in ziua 12 aveam intr-adevar 0.8 mm dar apoi, in ziua 15, cand am fost iar la masuratori il aveam de 0.6 mm

doctorita a zis ca depinde si de moment ca se poate modifica si ca eco' nu reda cu acuratetea cu care trebuie dar ca sigur e ok
dar nu m-a convins

iar luna asta, la endometru 5 mm in ziua 11, alta doctorita, prezenta si ea la eco' (cea care mi-a dat si tratamentul) a zis ca e subtire si sa iau in continuare tratament

si iata ca s-a mai ingrosat

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:

liniutele sunt una singura

nu mai stiu ce sa fac ca aprape in fiecare luna am facut ceva diferit, poate poate vine bb dar vad ca nu vrea

chiar am ramas fara idei

ma gandeam ca luna asta sa iau branca sau sa fac stimulare dar nu am bani de stimulare asa ca voi incerca cu branca

acum nu stiu ce sa fac ca trebuia sa-mi vina de ieri dimineata dar nici urma si acum ca testul e negativ clar intarzie de la utrogestan
voi ce ziceti sa-l intrerup ca se pare ca nu-mi vine daca iau in continuare

Lore imi pare rau de liniuta aia singura
in alta ordine de idei eu am facut luna asta stimulare si mi-a zis ca in ziua 14 sa fac test si daca nu e pozitiv sa intrerup utrogestanul ca sa poata sa imi vina ciclul

stimularea sa stii ca nu e asa scumpa, daca ne referim la medicatie

adica:
mie mi-a dat clomifen 5 zile (3 pastile/zi) - cost 20 lei
apoi climen incepand cu data de 01.11.2011 si pana in data de 17.11.2011 - cost 100 lei
duphaston 2 dimineata, cost 10 lei
utrogestan 1 capsula seara la culcare cost (aici nu mai stiu ca il aveam in sertar, cumparat acum cateva luni) - dar parca e in jur de 30-40 lei

plus ecografiile, cat mai dai si acolo (eu am dar 20-30-50 lei, cum aveam) - o data n-am dat nimic

deci un total de cam 150 lei doar pastilele

Mergi la inceput