Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna ziua mamici si gravidute!
Imi cer scuze daca va deranjez,as vrea sa va rog,daca va place de strengarul meu,sa-i dati un votic.www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">cr1 si cr2
Va pup sa aveti sarcini usoare in continuare

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">concurs vara 2011:cr1 si cr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

ESTE O SARCINA OBTINUTA NATURAL ,FARA FERTILIZARI SAU ALTE CHESTII,SI ""DIN GRESEALA""",NU AVEM NICI GEMENI IN FAMILIE.NE HOTARASEM SA MAI ASTEPTAM PANA LA ANUL SI APOI SA NE APUCAM DE TREABA ,DAR ASA A VRUT DUMNEZEU SI SINCER MA BUCUR TARE MULT!!
MA ROG SA FIE SANATOSI AMANDOI!!!IN REST NU MAI CONTEAZA NIMIC.
SI VOUA VA DORESC ACELASI LUCRU:COPII SANATOSI SI FRUMOSI,IAR LOR LE UREZ SA AIBA PARTE DE PARINTI IUBITORI SI INTELEGATORI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Sarcini usoare si bebelusi la termen si sanatosi va doresc!

buna-ziua si spun din start:scuze, in primul rand ca dau buzna(nu-i frumos)si in al doilea rand ca vin cu cersitul...

insa daca va plac fotografiile noastre, va rog votati-ne accesand link-ul pus la semnatura...

multumim!

Prezenti in concurs , un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.

Va multumim tuturor!

27+
AMR:13 saptamani

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Buna ziulica fetelor!

La multi ani sarbatoritelor! Sa fiti sanatoase, sa va cresteti puiutii in armonie!

Virginia, imi pare rau sa te vad atat de suparata, dar parerea mea este aceeasi, mai mergi la un alt medic, pentru inca o parere. Iti tin pumnii sa fie bine bebita.

Eu am racit foarte tare, ma simt ca naiba, nu am fost la serviciu dar am fost la medic si mi-a dat Coryzalia, sunt homeopate si se pot lua in sarcina. Daca fac temperatura peste 37 sa iau paracetamol simplu neaparat.

Va si sa aveti o zi linistita in continuare!

Sa ne dea Dumnezeu sanatate! 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

deea te rog din suflet spune_mi si mie ce ai vazut u la eco atunci cand ti-a zis dr. k bebe s-a oprit in evolutie?se vedea inimioara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

crixy eu nu am luat deocamdata nimic in greutate. e normal sa fie asa.

virginia ce planuiesti sa faci mai departe? eu iti tin pumnii sa fie totul bine.
vad ca amniocenteza e privita destul de rau, insa din cate am auzit nu e dracul chiar asa de negru. o colega de la cealalta odisee a facut si nu a patit nimic. tot asa, era suspect bebe de SD, insa i-a iesit bine amnio si s-a linistit.
bineinteles ca exista un risc, dar este mic. iar daca te duci la un doctor bun si respecti ce zice (adica dupa amnio tre sa nu faci efort deloc cateva zile), chiar nu cred ca se poate intampla ceva rau.

addya felicitari pt. gemeni.

titi e posibil sa ti se fi parut ca ai simtit cum misca bebe. mai ales daca ai simtit doar o data. e cam devreme, zic eu. si cred ca n-ai de ce sa te ingrijorezi.

Dany bun venit. poti sa te inscrii la ambele odisei, daca ai timp de forumeala. da-ne datele si te trecem in listuta.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Ramonika , am simtit bebelasul in 2 zile diferite in 2 si in 4. Poate ca e devreme dar la prima sarcina l-am simtit prima data la 16 saptamani iar acum l0am sitit la 14 saptamani si ceva. Se spune ca la a 2 a sarcina poate sa fie mai repede.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dany2807 spune:

Multumesc mult pentru primire Ramonika
Timp de forumeala am nu-i problema dar nu am gasit un topic cu mamici de iulie 2012

Pup burticile

PS: UM 10.10.2011 DPN 17 iulie 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Hello burtici..
La multi ani fetele sa fiti sanatoase si voi si bebeii din burtica..multumim de cinste
Virginia imi pare tare rau ca stai in stres acum dar eu cred ca totul o sa fie bine..mai cere si alta parere
Addya felicitari draga pt gemeni, sa fie sanatosi si sa dea Dumnezeu sa se vada si a 2 inimioara..
ce frumos avem 2 perechi de gemeni..
Dani bine ai venit alaturi de noi..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Fetelor nici nu stiti ce mult inseamna fiecare cuvintel de incurajare pt psihicul meu.Va pup si va multumesc din suflet tuturor!Desi am foarte multe informatii medicale si stiu exact ce inseamna o statistica si nu un diagnostic de certitudine,nu ma pot abtine(din cauza hormonilor de sarcina cred)sa nu-mi fac griji si sa nu ma agit facand presupuneri si scenarii din cele mai negre desi de felul meu sunt o persona relaxata,superoptimista si cu un mod foarte calm de a gestiona situatziile de criza.Pur si simplu nu ma suport cand sunt smiorcaita...A dat bunul D-zeu si am obtinut de azi pe maine la cel mai bun ecografist pe morfofetala din Moldova(DR.ILIEV)si am toata credinta ca maine voi afla lucruri care ma vor linisti(cel putin pt o vreme).
O sa raspund haotic la cateva din intrebarile pe care mi le puneau unele din fete:TN a iesit 2,5mm,osul nazal desi se vedea dr a considerat ca e mai bine sa-l treaca absent in fisa(deoarece nu se vedea foarte clar,cum ca n-ar fi foarte osificat...va zic ce a zis d-ei).Restul morfologiei absolut ok(toate prezente la inventar,inimioara bine,flux pe duct venos ok,flux pe tricuspida ok,rinichi,vezica toate la locul lor...de coloana chiar nu mi-a zis nik).
Nu stiu de ce am ramas din start cu senzatia ca dr n-are decat un scop si anume sa ma bage in biopsie de vilozitati coriale sau eventual amniocenteza,pe care de altfel i-am spus ca n-am nici un gand sa o fac.Ea a presupus din start ca analizele vor iesi naspa.
Oricum nu mai conteaza...maine la 15 sunt in Iasi pt noutati.
Ma bucur din suflet pt ADDYA si pt minunatziile din burtik ei!SA-I tina DD sanatosi pe toti pan la termen!!
Inca O data va multumesc TUTUROR!
VIRGINIA

Mergi la inceput