Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (6)
Raspunsuri - Pagina 16
claububu spune:
Buna fetelor! Ma alatur mamicilor de mai 2012, cu o sarcina de 12 saptamani
Va doresc tuturor o sarcina cat mai usora si multa sanatate
tigruta spune:
Virginia iti tin pumnii pe maine dar eu sunt convinsa ca vei veni cu vesti bune..asa este oricat ai fi de optimista iti faci diverse ganduri, te inteleg..
Clau bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos..sa ne lasi datele UM si DPN..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 13+
claububu spune:
UM: 18 august
DPN: 24 mai
Eu voi face dublu testul saptamana asta, sper sa fie totul ok.
Daca bitestul iese ok, trebuie neaparat sa fie facut si triplu testul?
Eu abia m-am lasat convinsa sa fac DT, mi se pare mai mult o statistica ce nu face decat sa te tina cu sufletul la gura... Plus ca am inteles ca unii medici recomanda testele astea doar dupa o varsta sau in cazul in care au fost probleme in familie. La mine nu este cazul, plus ca sunt foarte tanara...
2liniute spune:
buna tuturor
sper sa va gasesc sanatoase!!! nu ca mine... eu am 'reusit' sa racesc foarte tare, stranut si imi curge nasul... iar de 2 nopti transpir asa tare incat ma trezesc uda peste tot.. la fel si patul...
sper ca bebe sa fie puternic si sa nu pateasca nimic rau
la ecografie parea totul ok, asa a spus si dr... numai ca mie mi s-a intamplat ceva ciudat la analize
as vrea sa va intreb cum a iesit la voi toxoplasma, fiindca la mine, desi acum 4 luni mi-a iesit negativ, adica nu aveam anticorpi...
acuma la Anti Toxoplasma IgG scrie: 'La determinarea Anti Toxoplasma IgG s-a obtinut o valoare care este sub limita de detectie a tehnicii chemiluminescenta: 5 UI/mL (valori normale < 6,5 UI/mL)'
iar la Anti Toxoplasma IgM 0,105 'negativ: < 0,9 pozitiv: >= 1,1 echivoc: 0, 9 - < 1,1'
e clar ca trebuie sa refac analizele dar vroiam sa va intreb daca a mai patit cineva asa ceva?
mai am si alte valor anormale dar asta mi s-a parut ceva mai periculoasa...
va doresc multa sanatate vua si bebelusilor
pupici
Anca 8+
ella81it spune:
Buna seara!
Vin si eu cu vesti bune,am fost azi la ecoBebe este bine ,5,8 mm,membre superioare si inferioare prezente,inimioare ok,vezica si cam atat mi-a scris ,a si pare a fi baietel.
Inca nu e sigur in privinta asta dar eu deja i-am spus baietelului meu mai mare ca o sa aiba un fratior ,isi doreste mult un fratior,sa speram ca nu se schimba la eco urmatoare.
VIRGINIA stiu ceea ce simti dar ai incredere ca totul va fi bine,eu nu am deloc incredere in dublu test ,e doar o statistica,l-am facut si eu la prima sarcina si a dat gres.Adica mi s-a spus ca e totul ok si in schimb bebe avea o malformatie ,Arnold Chiari se numeste.
De aceea acum am ales sa fac amniocenteza si la sarcina cu Alex am facut-o si nu imi este deloc teama,nu am avut nici un fel de problema dupa.Cel putin am un rezultat sigur !
ADDYA felicitari ptr.gemeni
La multi ani fetelor care s-a sarbatorit zilele astea!Sarcini usoare in continuare si sa aveti parte de bebei sanatosi si mancaciosi
Ce ziceti daca scriem pe prima pagina si zilele de nastere.Adica sa facem ptr .fiecare luna fetele care se sarbatoresc.
Va pup si va doresc o seara placuta!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
tigruta spune:
Anca si mie la igM mi-a iesit valoare 0.04 mg/dl iar minim scrie 60 si max 280..habar n-am ce inseamna asta, dar maine merg la medic si sper sa ma lamureasca..
Ella si eu am vrut sa spun sa trecem data nasterii pe prima pagina..mi se pare o idee buna..atept sa vad ce zic si restul fetelor..
Nu ma lasa Luca deloc la calculator, azi nu m-am simtit prea bine am o permanenta stare de greata si parca mi-e foame..ma duc sa gust ceva ca mi se face rau..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 13+
elena_gd spune:
Anca eu am facut de 2 ori analiza de Toxo, acum 2 ani si acum o saptamana si de fiecare data valorile atat pentru IGG si IGM au fost 0. Te sfatuiesc sa vorbesti cu un medic infectionist si sa repeti analiza eventual sa faci o aviditate pentru toxo. Ai facut analizele la acelasi laborator de fiecare data?
Chiar daca ai facut boala exista tratament.
Elena 9+
2liniute spune:
va multumesc frumos tigruta si elena
analizele le-am facut la 2 laboratoare, destul de serioase zic eu.. tinand cont de cati bani cer... vb de regina maria si sanador...
de asta si sunt foarte suparata pt ca desi la igG a iesit o valoare mica cum scrie in comentariu, ar fi trebuit sa apara acea valoare... ori daca intr-adevar ar fi fost o valoare foarte ciudata, cred ca e o greseala din partea lor.. ca doar nu am eu sange de extraterestru...
in fine.. nu cred ca rezolv ceva daca ma cert.. offf
am programata urmatoarea intalnire cu dr de-abia luni, dar o sa sun maine sa ma duc mai devreme...
va doresc multa sanatate
Anca 8+
alma_alma spune:
Addya, esti sigura ca sunt asa de mari? Adica in jur de 5 cm? Vad ca avem datele UM foarte apropiate, iar ai mei aveau in jur de 0.8 cm (adica 8 mm). Ma gandesc ca poate au doar in jur de 0.5 cm ai tai. E posibil? Zici ca e sarcina neplanificata. Poate ai ovulat mai tarziu si nu ti-ai dat seama? Daca e asa, atunci poate cel mai micut inca nu are ritm cardiac detectabil? Ce varsta le-au estimat in urma masuratorilor? Ai mei sunt estimati cu 2 zile mai mici decat conform UM, ceea ce e foarte plauzibil. La mine mai intarzia ovulatia (si CM). Doctorul ce ti-a zis de absenta celui de-al doilea ritm cardiac? Parea ingrijorat?
Cred ca in locul tau as astepta cateva zile - o saptamana si as mai face o eco.
Vezi ca e si un forum al mamicilor de gemeni. Poate te lamuresc fetele de acolo.
Ma bucur tare mult ca mai e o pereche de gemeni pe aici. Felicitari si o sarcina cat mai frumoasa!
Alma 7+
joana2672001 spune:
Anca, mie regina Maria mi a spus in saptamana 6 de sarcina ca am rubeola. A fost o perioada groaznica,si s a dovenit ca a fost o mare greseala, ca metoda folosita de ei este invechita asta dupa ce am fostt la synevo si cantacuzino si am refacwut testele. Eu am facut si aviditatea, adica un test care iti spune cand ai avut bola, si a iesit ca am avut o acum mult timp.
Asa ca te rog refa analizele la Synevo sau cantacuzino.