Curatenie igienica si alte truisme (2)
Raspunsuri - Pagina 19
Ioana_Pos spune:
OMG. Auzisem de expresia 'sa cureti covorul cu periuta de dinti', dar credeam ca e folclor, ca joimaritele...
Asta cu aspiratul cu capul mic am vazut-o live de cateva ori la cineva, Dupa aia iti era si mila sa calci pe covor, la cat se chinuise.
NinaR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Pos OMG. Auzisem de expresia 'sa cureti covorul cu periuta de dinti', dar credeam ca e folclor, ca joimaritele... Asta cu aspiratul cu capul mic am vazut-o live de cateva ori la cineva, Dupa aia iti era si mila sa calci pe covor, la cat se chinuise. Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
O femeie stie sa aprecieze.Bravo!
Cand am chef si eu curat asa covorul, sotul meu se supara zice ca il stric
mianna spune:
noroc de mine, ca l-am pierdut demult (de capu' ala mic vorbesc - si prin "demult" a se intelege ca l-am folosit o singura data, cred, ca aspiratorul in sine are doar venerabila varsta de un an jumate).
a nu se intelege totusi ca-mi colcaie paianjenii prin colturi - le curat cu o maturica de-aia mica (sau perie, nush cum se cheama oficial - din set de-ala cu faras cu tot), fiindca parul de pisici (doua la numar) are o afinitate speciala pentru colturi. deci paianjenii n-au nicio sansa, oricat noroc s-ar presupune ca aduc.
(in topicul asta s-a mai vorbit nitel de paianjeni, sau mi s-a parut? oricum, imi aduc aminte din copilarie de o prietena de-a mamei. cand mergeam la ea si ne exprimam dorinta sa folosim baia, nu uita sa ne aminteasca de fiecare data sa nu cumva sa atentam la viata chestiei cu multe picioare, ca reprezinta norocu' casei. casa a carei stapana era genul care cand mergea intr-un hotel spala chiuveta si cada. am fost o data cu ei la munte, si nu mai retin exact de ce, dupa ce-a terminat de frecat baia din prima camera, a schimbat camera si-a luat-o de la inceput. frecat cu periuta de dinti, ca uitase acasa peria dedicata acestei actiuni, si in varf de munte, cel putin pe vremea aia, nu gaseai asa ceva )
gusta spune:
Bine ca am aflat la ce se folosesc capetele aspiratorului ca ale mele stau in dulap.
Iar eu cu periuta spal numai dinti.
Marilena si Mara Augusta
viviana spune:
Tanti Zavaidoc is moderator... de vreo luna? La psiho.
Azi am descoperit ca aspiratorului meu AEG, nu i se mai inchide compartimentul sacului. Sta asa belit. Cica daca nu are sac nu se inchide ca nu cumva sa aspiri ca prostu'.
Da' v-am povestit cand inginerul Celcesforaie a spalat filtrele de la aspirator cu sapun? Si le-a pus inapoi ude?
Ieseau spume din toate orificiile lui.
Mai ales pe la spate impreuna cu aerul cald.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Tanti Zavaidoc is moderator... de vreo luna? La psiho. |
felicitari! shame on me, abia aseara am vazut ca esti "rosie" si ma rodea nitel curiozitatea sa aflu unde, da' n-am dibuit vreo facilitate (normala pe alte forumuri) care sa-ti arate chestia asta, in afara de intrebarea directa.
n-am scris mic, fiindca - presupunand prin absurd ca acest topic ar cadra cu notiunea de off topic - suntem cat se poate de on. ce face un moderator? exaaaact! cu-ra-te-ni-e!
Selene_Bunny spune:
Oameni buni, io tocmai am descoperit un gandac mare si negru pe peretele din dormitor... Sa borasc, nu alta... L-a strivit al meu, da' acum mi-a intrat un cui in minte, afurisite scarbosenii, daca se suie pe mine/Daria cand dormim???
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...