Curatenie igienica si alte truisme (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Selene si io ma descurc,da` nu-mi place de nici o culoare....de aia nu am multa mobila si nici covoare...si de aia odata pe saptamana vine o femeie si-mi face curatenie generala....50 ron si luceste tot...iar eu mai dezinfectez inca odata wc-ul si cada....

Oooaau, 50 lei curatenie generala? Unde ai gasit-o? Mie imi ia 750 pe zi curatenie normala (adica tot mai am cate ceva de facut dupa ce pleaca)

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Mihaela, tipsul cel mai tare il are Viviana: cu o sora ca a ei te-ai scos pe viata

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

am adus-o pe mama sa stea la mine in convalescenta. Ea a adus-o si a instalat-o. Si acuma nu mai am niciun vas in scurgator.

Sa va spun ca scurgatorul meu de 2 niveluri e intr-un dulap cu usi deasupra chiuvetei si nu deranjeaza pe nimeni?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mie sa nu-mi spui! Ca si al meu e tot asa si pe mine care spal mai des vase ma deranjeaza. Sa-ti spun de ce: pai cand sunt vase murdare cat tine blatul sa mai ai un pogon de vase curate de pus la locul lor e chiar nasol. Ce-mi place cel mai mult in viata e sa am scurgatorul liber cand imi vine ideea sa spal vase. Adica sa-l goleasca altcineva. Da!

Aaa, Dicristea, cred ca ti-a scapt un zero in plus pe-acolosha.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Cu mancare lasata pe aragaz am patit-o si eu. Si mereu zice: lasa ca nu are nimic . Mia nasol e ca imi place sa gatesc in salturi, si daca ma prinde intr-o perioada cand nu imi place...

De calcat nu imi place dar am descoperit o chichita ca sa ma simt mai bine - calc chestii de-ale fie-mii. Si la cat sunt de mititele, din 2-3 miscari sunt calcate gata! Plus ca maldarul pare mai impresionant cu cat sunt hainutele mai mici.

p.s. calc numai haine 'de afara', ca nu sunt masochista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Vin si eu la voi.

Eu am o zi de curatenie duminica si cum ieri a fost am zis pun si eu masina iar olandezu a zis nu ca sa las ca sa mergem in plimbare. Zis si facut si azi dimineata ii trebuia ceva de la spalat si eu l-am anuntat cu zambetul pe buze ca ieri nu am pus masina si raspunsul lui a fost lasa ca o pui azi iar raspunsul meu a fost eu numai duminica stiu.

Acuma ma primiti la voi?

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Tocmai ce am vb cu ai mei la telefon...cica sa miros eu mancarea daca e stricata sau nu, prin telefon .

Explicatiile (normal ca exista ) sunt: de la sot ca aseara erau calde inca sa le puna in frigider(am gatit sarmale) desi le terminasem de fiert la ora 14...iar ca azi dimineata a uitat de ele...Cea mare pe care ma mai pot baza ca se gandeste la asa ceva, a venit la ora 21 de la antrenament aseara si s-a dus direct la dus si la culcare, iar azi dimineata a uitat de ele. Totusi le-a vazut si si-a amintit azi la ora 15 cand a venit de la scoala, sa le bage in frigider. Era disperata la telefon ca nu stie daca sunt bune sau nu . Cred ca a mancat, astept pana dimineata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui gusta
Acuma ma primiti la voi?

Numai daca repeti figura si saptamana viitoare, fara sa speli nimic saptamana asta

Viviana, de cand esti moderator? Ieteeeeeeee te-ai dat cu protipendada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Da o repet si poate invat si olandezu sa spele.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Culmea curateniei (parerea mea): sa aspiri un covor de 2.5-2 cu capul ala mic, special pentru colturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

Culmea curateniei (parerea mea): sa aspiri un covor de 2.5-2 cu capul ala mic, special pentru colturi.

Daca nu ii si orientezi puful in acelasi sens cu peria de dinti, inca nu e culmea

Mergi la inceput