Curatenie igienica si alte truisme (2)
Raspunsuri - Pagina 20
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mianna sa inteleg ca pe al tau au voie sa se suie? Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
Din motive de pat stricat, al meu doarme in camera mare, nu in dormitor. In camera mare inca nu am gasit gandaci.
Oricum, baia asta e infecta, oricat as curata-o eu. Sunt toate vechi, nu are aerisire, mucegaiesc, bleah si bleah. Gandacii vin din baie.
Dar hai sa nu deviem de la subiect.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
emanouela spune:
maiii.....da voi chiar sunteti gospodineeeeee, incepe sa ma roada constiinta
eu nu pot sa ma laud decat ca m-am apucat de zumbaaaaaa (fara nici o legatuta cu ce vb voi dar tre sa ma laud)
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
mianna spune:
citat din mesajul lui emanouela eu nu pot sa ma laud decat ca m-am apucat de zumbaaaaaa (fara nici o legatura cu ce vb voi dar tre sa ma laud) |
eu pot sa ma laud ca din septembrie tot zic ca dau telefon la cele 3 sali din zona accesibila mie per pedes, ca sa vad care din ele are zumba, si inca n-am reusit nici macar atat
gagga spune:
Buna seara !
Am o intrebare catre grup: primiti si talentate in bucatarie sau numai focusate pe curatenie?
Caci am un singur lucru de spus in apararea mea: nu am mai schimbat butelia din 2005 i.c. ( inainte de casatorie )..
M-am ranjit copios zilele astea, citind capitolele precedente, unde convietuiati cele cu umor impreuna cu cele cu mop.. Foarte frumos, mult patos, iz de pronto, m-a inspirat sa va scriu.
N-am mai activat de ceva vreme pe DC, ma suspectez ca mi-am pierdut umorul. Promit sa ma retrag la timp daca voi constata ca e adevarat .
So... i'm mopless baby!!
Sa o ajutam pe Raisa!
viviana spune:
Bine ni te-ai alaturat Gagga! (Lady Gagga?)
Primim si talente in bucatarie. Conditia: o reteta de Sushi.
Selenne, gandacii sunt niste insecte dragutzele.
Nu cred ca se vor urca pe tine. Cel mult pot cadea din tavan direct in ureche.
Lasa-l pe sotul tau sa doarma cu ei.
Sfat: daca sunt gandaci negri, de tevi, crocanti la strivire si cu matze multe NU STRIVITI. Asta e mai scarbos decat gandacul in sine. Folositi prosoape de hartie pentru acoperire, infasurare, aruncare in WC.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
emanouela spune:
La multi ani! sarbatoritilor de azi, sanatete, noroc si tot ce va doriti. eu va las si , ca e ziua piticului si fug la judecatorie....ca asa imi petrec eu aniversarile mele si ale copilului, prin judecatorie....inedit, nu??????
gagga....ti-ai tras gaz??? de aia n-ai mai schimbat butelia?
mianna la mine marea problema e sa ma ia cineva de acasa si sa ma lase acolo, de intors ma intorc eu ca n-oi dormi acolo....si de vreo N ani, nu putini, n-am gasit pe nimeni,e, acu am gasit o doamna careia i-au intrat ambitia si nervii in ea si se tine tare...ma ia, ma aduce . e singurul sport la care nu ma uit la ceas si cand se termina ora imi zic....deja????
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
mihaela_s spune:
citat din mesajul lui emanouela gagga....ti-ai tras gaz??? de aia n-ai mai schimbat butelia? |
Nu, s-a maritat!
gagga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela_s
Nu, s-a maritat! |
exact
Zneata, lume vesela, am venit si eu la
multumesc de primire, chiar si cu nickul meu ne-simpatic. dar tanti gaga asta e preferata fetitei mele, inca cand avea 1 an... si e prezenta in viata noastra, fie ca vrem, fie ca nu
solicit o amanare pentru reteta de sushi, cu totii stim ca este un fel foarte complex si necesita pregatire serioasa
Sa o ajutam pe Raisa!