Curatenie igienica si alte truisme (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

tips: cu masina de uscat haine, nu mai e nevoie sa calcati.
Doar in picioare pe altii daca va place .

Mergi la inceput

tips 2: cu un mobil de generatie noua, va puteti face lista de cumparaturi in el...mai faceti modificari de la o saptamana la alta doar :))

tips 3: cu o masina de vase scapati si de uscatorul de pe chiuveta, vasele se tin in masina dupa spalare, aveti loc in dulapuri :)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

Curatenia ca/ curatenia, dar cu calcatul cum va laudati?

Ioana, mami de zambarici

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

urasc sa calc. incerc sa cumpar imbracaminte care nu se sifoneaza dupa spalat, pun mai mult balsam la ultima clatire, le scutur si intind bine pe sarma, et voila - multe tzoale le pot pune direct pe mine dupa ce le iau de pe balcon. pijamale, lenjerii calcate ? ce-i aia, in viata mea nu le-am calcat. pfoai, si cand te gandesti ca sunt persoane care calca si sosetele, chilotii tanga, samd.
ce bine ar fi ca tot ce punem pe noi (in materie de imbracaminte, desigur) sa fie de unica folosinta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mihaela, tipsul cel mai tare il are Viviana: cu o sora ca a ei te-ai scos pe viata

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Mihaela, tipsul cel mai tare il are Viviana: cu o sora ca a ei te-ai scos pe viata

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

degeaba...cine nu are asa o sora(eu nu!) nu are decat sa isi cumpere masini (de spalat, uscat, etc). Sora nu am de unde sa iau alta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Mie imi place sa cos. Cum mama nu avea aceasta pasiune si tata a observat ca o am eu, m-a insarcinat cu carpitul ciorapilor, in special. Reparam mai ales hainutele fratelui meu.

Imi place si sa calc, dar nu chestii mari.

Tocmai am facut un munte de cartofi prajiti cu cascaval ras.

Si mai imi place ceva: cand fac eu curatenie, sa nu se bage nimeni in ce fac eu. Daca iti solicit ajutorul, tre' sa fii "la indemana". Daca nu, poti sa si pleci de acasa.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

A, mai am mania ordonatului in dulapuri.

(Oops, iar ma suna al meu, l-am trimis dupa suc).

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

La noi se intampla altceva (recent, acum in weekend).

Va spuneam ca navetez, sunt acasa uneori doar o zi jumate, de vineri noaptea la 12 pana duminica la ora 16. Sunt legata de programe de vapor si asta e.

Asa a fost si in we asta...sambata am stat cu ai mei, ne-am trezit tarziu, relaxat, pus niste vase la spalat seara si atat. Uitat la tv si povestit.

Duminica am gatit. De obicei le spun cand plec sa nu uite sa puna mancarea in frigider seara, dupa ce s-a racit. De data asta am uitat, dar mi-am adus aminte cand m-am dat jos de pe vapor si am zis ca trimit un mesaj sotului, dupa ce ma urc in autobuz. Dar mi-am amintit ca ma tot "cearta" ca sunt prea "mama" si ii dadacesc, sa ii las cu atata adus aminte. Asa ca m-am "tinut" si nu am zis nimic.

Ei ghiciti? Azi ma intreaba cea mare daca mai e buna mancarea daca a pus-o in frigider azi la ora 15.... A stat afara, pe aragaz. Unde am lasat-o eu ieri dupamasa. Era calda inca oala, de aceea nu am bagat-o eu in frigider.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

pe vremuri imi placea sa calc. dupa care a urmat perioada facultatii si a rezidentiatului, cand halatele care se poarta azi le vedeam doar in filme; ale mele erau de-alea apretatate - asa, la modul ca intr-adevar stateau in picioare cand le calcam. bonus, lenjeria de pat la care apretam cearsaful (de asta nu stiu daca statea in picioare, n-am verificat). asa ca, pe langa astea, orice altceva era floare la ureche, dar nu se prea intampla sa calc numai "flori", ca intotdeauna era vreun halat/cearsaf care astepta sa fie si el calcat. efectul - nu-mi mai place, chit ca acum nu mai port halat, si am descoperit mult-hulita, de catre altii, lenjerie creponata. dar intamplator am reusit sa am o garderoba care nu prea necesita calcat (camasi nu-mi place sa port) - daca stau bine sa ma gandesc, tot ce-am calcat anul asta au fost fetele de masa (asta insemnand la Paste si la Craciun, la propriu, si eventual inca de doua ori cand am avut musafiri, ca eu cand sunt singura mananc pe tava, asezata pe canapea si cu laptopu-n brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Si eu tin vasele in scurgator pana la Sfantu' asteapta. De ce le-as lua de acolo?
Chiar m-as supara sa-mi strice cineva turnuletul.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput