Curatenie igienica si alte truisme (2)
Raspunsuri - Pagina 16
corap spune:
n-am tupeu sa las kinderii in casa, ca nu-i casa mea (desi e asigurata...)
edit: kinderii singuri
uh, dadoamnesanuploua
update: cica nu ploua - pun masa afara
emanouela spune:
si eu is experta la stivuit vase...si ma pricep tare....ca de vin eu si mai pun ceva deasupra nu se intampla nimic, de vine altul....cade turnul
boticelina...unora li se trage din copilarie, bine, unele se vindeca de boala asta grea dar la altele se agraveaza, altele cred ca sa isi tin barbatu acasa si incep sa credaca ca daca nu dau cu mopul zilnic, nu lucesc budele, etc nu-s bune
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
kariguld spune:
vorbiti de pisici? bine ca nu sunteti vecine cu mos G.
cine e mos G? sa va povestesc...
anul trecut, suparat rau ca pisicile vecinelor trec in curtea 'mnealui, s-a gandit mosul sa-si cumpere un pistol-pusca cu bile. niste bile cam de marimea unei bomboane.
booon, vine acasa cu pistolul ambalat in folia lui. dupa amiaza iese in gradina, cam la ora cand pisicile trebuiau sa apara. asezat pe un scaun pliant, cu palarie si ochelari de soare asteapta in tacere prada.
dupa vre-o doua ore de asteptare, apare inamicul drept in stratul lui de schnittlauch (e un fel de ceapa verde cu foi subtirele). fericirea mosului afost de scurta durata, cand sa traga cu pistolul a constatat ca nu pusese bilele in el. si dai si trage si trage si ce naiba are de nu merge? unde or fi bilele alea,? de ce nu ies?
pana s-a prins ca bilele erau cuminti, impachetate sub scaunul pliant.
mosul nu e altul decat taica'mio.
eumada spune:
Selene si io ma descurc,da` nu-mi place de nici o culoare....de aia nu am multa mobila si nici covoare...si de aia odata pe saptamana vine o femeie si-mi face curatenie generala....50 ron si luceste tot...iar eu mai dezinfectez inca odata wc-ul si cada....
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emanouela boticelina...unora li se trage din copilarie, bine, unele se vindeca de boala asta grea dar la altele se agraveaza |
io-mi amintesc cat imi placea, in copilarie, sa pieptan franjurii covoarelor si-ai fetelor de masa (avea - de fapt inca mai are si le mai foloseste - mama vreo 3 de-alea cusute de mana ei in chilim, si-i bibileam toata ziua). de fapt si-acum, cand mai ajung pe-acasa, ma paleste nostalgia si mai trec cu pieptenele prin ei da' asta-i singura sechela pe care-o am - si se manifesta doar in deplasare, ca in casa mea nu exista pui de franjuri.
azi chiar ma gandeam daca pe mine m-a pus vreodata mama sa-mi fac ordine in camera, indiferent de varsta, si mi-a reiesit ca nu. si se cunoaste de fapt tin minte ca atunci cand a venit mama prima data la mine la camin, in anul intai de facultate, s-a mirat sincer si cu voce tare ca fiica-sa e in stare sa pastreze ordinea si curatenia in sfertuletul de camera care-i apartinea temporar.
emanouela spune:
io-mi amintesc ce crize facea mama cand se chinuia sa intre in camera la mine, pe vremea cand eram eleva/studenta si invatam...pfaaaaa....sau cum in lipsa mea de apuca ea, dupa ce-si batea gura degeaba sa fac ordine, sa faca ordine in cursuri, haine si era randul meu sa ma crizez ca nu mai gaseam nimic...si imi zicea ca o sa ma manance cainii cand o sa fiu la casa mea, si la fel, surpriza mare a avut cand a vazut ca pot sa fac si sa pastrez
emanouela spune:
eu cred ca-s un fenomen.....imi place sa calc, n-o fac des dar imi place cand o fac si calc tot ce-mi iese in cale
Androix spune:
Mie imi place sa mananc Sunt mancator profesionist si dau la schimb un munte de rufe de calcat.
Hai ca incet incet ne constituim intr-o grupare de intr-ajutorare reciproca: "Ele, gospodina!"
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!