Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (70)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

viss, multumesc de pont. Imi tb si mie un covor pt camera Catalinei ca am pus patutul la perete, nu mai e in mijlocul camerei si vreau sa o mai las pe jos si acolo cat strang eu una-alta dimineata.

yasmi, da Cristi sta la program normal, manaca f bine singur (desi acasa e mai rafatat) se descurca f bine si doar o singura data a venit cu bluza patatae de supa de rosii . Doarme cate 2-3 ore la pranz. in schimb pb noastra e pipi...a reinceput sa faca pe el la somn...acum i-am dus pampers, dar nu i-l pun mereu educatoarele. Ele vor sa-l invete fara, ca e singurul care mai scapa din grupa. este si printre cei mai mici din grupa, mai e doar un singur baiatel cu 3 luni mai mic decat el, restul au peste 3 ani. Educatoarea crede ca asta e forma lui de protesc cu privire la gradi...ca de plans, nu a plans nici 1 minut.

am facut niste poze Catalinei, ma duc sa la incarc in album si apoi sa le redimensionez. va rog sa nu radeti de urechiusele catalinei ca sunt clapauge...Roxy, la Anastasia stateau in afara de la caciulita..la noi asa stau mereu M-am interesat si intre 5 si 8 ani se pot corecta prin operatie. am mari emotii cum se va intregra in comunitate si cum va fi daca vor rade copii de ea . Sper sa-i creasca parul si sa le mai acopere putin. Sunt asa mici si finute, dar sunt in afara
hai ca ma apuca alte-alea ..merg sa pun pozele ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

roxy, mor de somn, dar ma duc sa fac.... tu continua sa-i zici lui mada, ca fac eu.... iti trimit prin posta mada cateva?, ma duc sa-mi dau si cu niste crema anticelu ca ma incalzeste la mijloc si imi e mai bine cu cistita

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

delia, da astept posta , dar sa trimiti si din alea combinate de care faci tu

roxy, tb sa ma convingi sa fac abdomene. Ma bazez pe tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada !!! calmeaza te!!!! ce e cu tine....esti suparata pt urechiuse...daca doamne fereste avea ceva mai grav fata!!!! sanatoasa sa fie ca frumoasa este!!!! si este fetita..o sa aibe parutul lung, codite..palarioare etc!!! ce iti veni cu operatia?? lasa fata in pace sa hotarasca ea cand o sa fie maricica daca este sau nu un complex pt ea!
cat despre cristi , bravo lui!!!! ca e un mic barbatel curajos!!! nu ii da pampers, daca mai scapa pe el asta este, se schimba, se spala dar nu recidiva inapoi cu pampersul. ai inceput pe un drum trebuie sa il continui! mai ales ca e mare deja!
hai ca astept pozele!!!!

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

mada!! cat este de frumoasa mica galushka!!!!! iar pt tine ca esti stresata aiurea cu urechiusele ei!!! imi place ca nu ii lipsesc bentitele din nici o poza

Mergi la inceput

merg sa fac fructele si sa imi trezesc juniorul..ca daca este dupa el..doarme pana dupa 11.... si apoi sa o luam din loc

Mergi la inceput

o intrebare : de la ikea poti cumpara si online??? noi nu avem ikea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada!! cat este de frumoasa mica galushka!!!!! iar pt tine ca esti stresata aiurea cu urechiusele ei!!! imi place ca nu ii lipsesc bentitele din nici o poza

stai ca pun poze si fara bentita..si ai sa vezi si stresul meu. Nu am de gand sa o cresc complexata de urechiuse, dar tb operatie mai tarziu. Multumesc lui Dumnezeu ca e sanatoasa si stiu ca asta e cel mai important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mada, puuup, continua cu bentitzele....eu toata scoala am purtat bentitzele alea albe elastice..., ca nu-mi permiteam sa-mi pun de plastic mai ales cu cozi, si s-a corectat...

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

mada am vazut pozicile!! stai linistita! cand ii va creste parutul, ii vei face codite nu o sa se mai vada asa!

Mergi la inceput