Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (70)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

delia noi noi e mai mult gresie pe jos. nici noi nu stam desculti avem papuci de casa. plus ca in ciorapei doar aluneca si patineaza in gol am facut omleta cu ciuperci si masline.... iar acum mananc paine uscata cu formaggio.... si masline

a adormit si piscotelul meu!! ca tare de mult nu dormise era treaza de nici 2 ore dupa o noapte dormita cap-coada de 11 ore

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

suna bine ce papi tu...Lavi,, la noi e parchet....vreau si eu un pachet cu somn pt Andra...... mama lor de dintisori...

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

delia s a facut livrarea..ma anunti daca a sosit pachetul...

Mergi la inceput

sa vedem diseara, daca ajunge ca e drum luuung

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

ce vreme frumoasa la noi!!!! toata saptamana asta am avut soareeeeee si 17-18 grade!!! ce bine este!!!!

Mergi la inceput

mada, tot am vrut sa te intreb...cristi sta acum la pogram normal la gradi, nu??? cum este??

miki, cum se mai simte vladut?? tie, ti-a trecut raceala???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-madutza- multumim. aproape ca mi-au dat lacrimile cand am citit ultima postare despre bebicii mei.ma bucur ca sunt impreuna, ca se joaca, se mangaie, se trag de par, si li se lumineaza fata cand ii aduc din patut in patul mare dupa somn, unde este celallat trezit..cand se vad isi zambesc, si uita sa boceasca ca de ce ii las din brateeu am fost singura multa perioada din viata- si mai singura de atat nu se putea decat sa fiu la orfelinat, asa ca imi creste inima cand ma gandesc ca ei vor fi 2

-ps-covoarele le-am luat din Obor.aveau la modele, fara numar.bani sa ai,ca erau culori deschise, aprinse,cu desene sau fara

Mergi la inceput

Neatza viss! Si la noi e soare de azi!

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

gata papica, am trimis bebelina la joaca

este un frig, am aerisit peste tot si am inghetat, am dat drumul tare la caldura sa se incalzeasca repede.

madutza este bine ca ai -300 gr dar abdomenele sunt sa faci abdomen frumos (hai, nu te conving nicicum?)

millie ce mai faci? povesteste-ne despre voi. ce papati, ce ghidusii faceti...

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ailed lasa puiuta desculta, de ce s-o incalti in casa. cel mai bine este descult.

persi poate este doar o perioada cu trezirile astea. stiu ca este nasol ca si noi am mai patit asa sa ne trezim in miez de noapte, o data pe noapte ce-i drept, dar tot obosita eram.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput