Brum.N-D(93)- Hai Lia! Bv carola, firicel, dana!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

brandusa - pai daca e fata mergi pe rosu, grena, maro, gri deschis ... culori mai suferitoare decat bej ... si mai potrivite de fetita, daca bleumarin nu vrei.

bianca - eiii, te bucuri tu ca nu se grabeste dr. daca depaseste 40 sapt., da' ai sa vezi ce nerabdatoare o sa fii tu. Oricum, sa stea bebelina cat ii trebuie, cat ii e bine in burtica.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 38s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Am vb cu sotul Liei
SCOATETI MOTATELEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!

Au controlat-o si avea dilatatie 7,ea nici nu stia,nu avea dureri,noroc ca au controlat-o.Este in sala de travaliu!

HAI LIA!!!!!!

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=233441013381432&set=o.203278583023213&type=1¬if_t=like" target="_blank">un LIKE please

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Hai LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

hai LIA

nastere usoara ca destul a fost perioada sarcinii grea

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

Brambu, hai ca ma faci sa poftesc - la muraturi. Cred ca dau spargere la borcanele pt. iarna.
Apropo de culori, un gri-petrol ar fi fost un compromis bun (intre parerile mele si ale sotului) dar din pacate nu exista la astia. Sa zicem ca beige-ul poate duce cu gandul spre un gri deschis. Bleumarinul nu e chiar albastrul ala inchis - e mai mult un negru.

Ma rog, asta mai vedem.... acum trebuie sa ma gandesc ffff bine daca am nevoie de landou. Si tind sa cred ca nu.

Gata, nu mai tine, ma duc sa-mi cumpar decasept-ul ala ca ma doare-n gat de moooorrrr...

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

corina - si eu imi fac o groaza de griji in perspectiva. bona nu am, dar cel mare merge la gradi(asta daca nu o sa fie racit mai mereu sau sa imi faca ceva crize de gelozie). mama nu poate sa vina pt ca se duce la sora-mea. sotul datorita afacerii este mai tot timpul si niciodata
nu pot decat sa ma pregatesc psihic de cel putin 6 luni de oboseala crunta

mama de mic +s35+ AMR 4sapt.

da, eu sunt convinsa ca o sa fie bine, si exact, ma gandesc la vreo 9 luni grele rau( pana merge si Serban la gradi), dar parca simt nevoia sa mai aud si din alte guri, sa nu ma simt doar eu depasita de situatie mersi

Mami de Serban(28.09.2009) si 35+ cu Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

HAI LIA!!!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

Hai LIA
imediat o sa-ti tii la piept minunea atat de asteptata!!!!

Mami de Serban(28.09.2009) si 35+ cu Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

hai LIA, hai Mateiut...

Nina, 33s+,
AMR minim 31 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Hai Liaaaa !!!

ce fain asa, sa ai dilatatie 7 si nici sa nu-ti dai seama!!

A aflat bb Mateiut ca bb di carola a iesit la lumina si nu se lasa mai prejos!! Hai Mateiut!!!

Doamne-Doamne, ai grija de noi 38s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput