Brum.N-D(93)- Hai Lia! Bv carola, firicel, dana!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

HAI LIA!!

Mai fata asta e fenomenala, auzi acolo? sa aiba dilatatie 7 si sa se descopere asta la un control de rutina!! mai avea un pic si se trezea cu Mateiu' cald si pufos intre picioare, fara sa realizeze ce si cum!!

Brambu, ai mare dreptate, doar ca nu vreau sa ajung sa imi induca nasterea cu hormoni si injectii. As prefera sa vina bebele firesc, cand vrea ea, cand se simte pregatita sa iasa, si daca nu si nu, macar sa ajutam iesirea cu metode mai naturale. Am si eu ideile mele, la care tin f mult:). Tu cum mai esti, Silviuca? de fapt lasa ca te intreb dincolo

38+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

NASTERE USOARA, LIA!

Emma 35 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca77

HAI LIA!!

Mai fata asta e fenomenala, auzi acolo? sa aiba dilatatie 7 si sa se descopere asta la un control de rutina!! mai avea un pic si se trezea cu Mateiu' cald si pufos intre picioare, fara sa realizeze ce si cum!!

Brambu, ai mare dreptate, doar ca nu vreau sa ajung sa imi induca nasterea cu hormoni si injectii. As prefera sa vina bebele firesc, cand vrea ea, cand se simte pregatita sa iasa, si daca nu si nu, macar sa ajutam iesirea cu metode mai naturale. Am si eu ideile mele, la care tin f mult:). Tu cum mai esti, Silviuca? de fapt lasa ca te intreb dincolo

38+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Si mie mi-e frica k daca nu se naste odata bebele asta tot asa o sa-mi provoace, si nu prea vreau, acum sa vina taicas-o de la servici sa vedem metodele alternative dau rezultate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Am ajuns la timp acasa. Hai Lia! ! Hai Matei, ca toata lumea te asteapta!!!

diana33+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR 39 zile

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

HAI LIA!!!

HAI BEBE MATEIUT!

feteleeee...mi-a ajuns coletul cu setul TT comandat duminica de pe amazon, cu 2 saptamani mai devreme fata de ce spuneau ei...este superb, clar isi merita toti banii..am ras de sot si l-am intrebat daca vrea sa-i pregatesc vreo supa la biberon pe diseara

DanielasiRazvan-Teodor - AMR 44zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matza2 spune:

HAI LIA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

HAI LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela209

feteleeee...mi-a ajuns coletul cu setul TT comandat duminica de pe amazon, cu 2 saptamani mai devreme fata de ce spuneau ei...este superb, clar isi merita toti banii..am ras de sot si l-am intrebat daca vrea sa-i pregatesc vreo supa la biberon pe diseara

Doamne-Doamne, ai grija de noi 38s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Neata, burtici, va pupm si noi si va uram o zi frumoasa.

Tia, tu cand esti programata?

Emma 34 saptamani

Emma eu incerc sa nasc natural...doctora mi-a spus ca spera sa ne revedem peste 3 saptamana

Andreea 35+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza2bby spune:

HAI LIA !!!!!!! HAI BEBE MATEIUT!!!!!!!

NASTERE USOARA
MERITI TOT CE-I MAI BUN.....

Alina 35+

Mergi la inceput