Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 19
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina 75 gr piure de ficat curcan frecat cu unt |
mai exact?!? il fierbi asa simplu si il bneduiesti cu unt?
am luat si eu fiact de curcan...al meu nu manaca si mai stam si prost cu fe
Crissy nu-i mare filozofie dar eu deja dupa ce am citi reteta, maine diretia la piata si nu ma intorc fara sfecla
citat din mesajul lui palomina Trebuie sa o rog pe mama dar ea incePe cu reprosurile si trebuie sa fiu foooooarte calma . la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010 |
ufff e greu asa dar sper sa rezolvi la fel de usor cum am rezolvat noi desi ma asteptam sa fie foarteeeee greu...si am reusit singura pana la urma
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
ce fainnnnn
asa facea si Matei imi pare rau acum ca nu am filmat
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
baby78 spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Azi am bocit ca fraierica-geamantan pe strada de se uita lumea la mine.Paulica e cresar,de luni voi ramane fara el .Nu-mi vine sa cred ca mare s-a facut,parca ieri am vazut bobul mic la ecograf si am ascultat inima (aici iarasi am bocit mult),iar acum va merge in colectivitate. Cresa imi place mult,astazi erau doar 8 copii,toti stateau la masa,cu niste fete de zici ca erau pui pregatiri pt taiere . Meniul imi place mult,mult tare,curatenia e maxima,pretul ok,dar nr de copii foarte bun:in general 12-15 maxim/zi. Si vorbind de echograf,am fost aseara la controlul de o luna,totul s-a eliminat,uterul arata bine,ma mai duc peste o luna pt papa nicolau si pt o metoda de protectie mai eficienta . |
Azi l-ai lasat la cresa sau doar te-ai dus in "inspectie"?...Daca l-ai lasat..intrebarea este ...cum a fost? I-a placut?
Si mie mi se strange stomacul cand ma gandesc ca il voi lasa la cresa dar este spre binele lor..Cred ca ii ajuta foarte mult integrarea intre copii de varsta lor cu activitati adecvate varstei lor...Iar la mine nu se pune problema ca nu am cu cine sa il las...ci dor primeaza faptul ca ii va fi mai bine acolo
Iuliana mami fericita de minune Tudor
bumblebee spune:
Btz, draga mea, sa inceopeti cu dreptul la cresa, iar tu, te vei obisnui..
Alice, asa de frumos, asta este singurul lucru de care mi-e dor din timpul sarcinii. Eu nu am reusit sa-l filmez niciodata, de fiecare data cand incepeam sa filmez se oprea . Si telefonul, dar si aparatul fac un sunet destul de strident cand incepe filmarea. baiatul scump care cred ca joaca fotbal.
V-ati hotarat la nume?
michelle1981 spune:
Vaaaai Aliceeee ce faaaaiiinn
Crissy - ha ha, pai dansam, eu mereu caut pretexte sa dansez haha
Abia astept sa creasca Bianca sa mergem impreuna la zumba
Nicole - bravo pt strumf!! Tot asa inainte. puiutz poti intreba pediatrul de acest supliment, poate i-l dai si tu lui Raducu..
Si noi suntem fani vacante la cort, si ce dor imi eeee...
Multa bafta, Victo! Fa-i praf pe toti!
btz - succes lui Paulica in noul an la gradi! Eh, urmeaza sedinte, serbari si progrese o sa fie fain!
Chiar, Ramo, cum mai e Raisa?
borsul cu sfecla - pai eu am facut multe variante, toate bune: si fiert la inceput cu celelalte legume, si puse la sfarsit (se poate da pe razatoare si fierte cu borsul acru inainte de a-l pune in oala), si pus la sfarsit bucati mari si apoi scoase (deci sa nu se consume).
Mie imi place borsul cu cat mai multe buruiene, legume .. de toate celea
In alta ordine de idei, am pe aragaz dulceata de gutui, abia astept sa fie gata!
Aseara am testat o reteta noua, pe care v-o recomand, e super buna!
Paste la cuptor cu sos alb
300 g paste (eu am folosit fusli si i-am dat si Biancai la mana)
100g smantana
100ml lapte
100g cascaval/edam
o rosie decojita taiata cubulete
2-3 oua
1 lgta busuioc (eu am uitat sa pun)
100g sunca (pt Bianca am pus piept de gaina intr-un colt de tava)
Se amesteca toate si se toarna peste paste, in vasul uns cu ulei si tapetat cu pesmet. Se lasa la cuptor la 180-200 grade (foc mediu/iute) 20-30 minute (eu am lasat 20 minute la 200 grade).
Au iesit cam 6-7 portii nu foarte mari.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
crissy77 spune:
Posibil sa fie reteta poloneza, in zona Humorului sunt multi poloni.
Mie la inceput nu-mi placea, dar acum...
histamina, m-ai zapacit cu cea germana... Unde si pt ce faci? (eu o consider o limba f grea). gemanara ca-si sustine nepotul si financiar, sa-i dea Dzeu sanatate
ainotna, eu parca imi amintesc ca Victo a zis ca vineri pleaca la Buc si sambata e examenul, dar e posibil sa ma insel.
lauri_ca, domnisorica ta, e descurcareata fata
btz,