Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Ah pai si eu ma chinui de mult sa il prind. Ce am reusit sa filmez sunt miscari timide, face si mai rau de obicei cand o culc pe mara

Laura, mi-o si inchipui pe stefi :)))

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Of, ca am o problema, mare mare. A fost Raisa pe la laptop, a tot dat cu palma in el (adica se juca) si acum vad forumul fff mic....nici nu vad ce scriu.
Cum pot seta sa imi apara din nou scris normal?
Am intrat si pe alte site-uri, acolo e ok.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Of, ca am o problema, mare mare. A fost Raisa pe la laptop, a tot dat cu palma in el (adica se juca) si acum vad forumul fff mic....nici nu vad ce scriu.
Cum pot seta sa imi apara din nou scris normal?
Am intrat si pe alte site-uri, acolo e ok.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

CTRL + SCROLL UP (de la mouse)
sau
CTRL si tasta "+"

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Bumblebee - referitor la vizite, noi am fost pana acum la prieteni, rude. De obicei arunc un ochi rapid si strang/ pun mai sus lucrurile pe care poate sa le agate si sa le sparga. Daca sunt multe, cum e la sora-mea si la care suntem prezente mai mereu sunt atenta sa nu le darame. Ea are tot asa multe maruntisuri la nivelul ei, vaze de cristal si alte elemente ornamentale, pot-pouri-uri
Acolo nu strang ca nu am cum, sunt prea multe! De obicei fac ca si tine, ii distrag atentia cu altceva. Copilul nu stie ca nu are voie fix cu vaza de cristal

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Am facut niste ciuperci cu smantana de ma ling pe degete.Pt mine prajite cu usturoi.

Baby in inspectie am fost acum vreo 3 saptamani,astazi am depus dosarul iar de luni de la 8 pana la 12 va sta acolo.Momentan incepem usor usor si pe parcurs vom creste nr de ore.La plecare tipa la mine "nea,nea",adica "nu,nu" ca nu vroia sa plece din clasa,tot se ducea spre copii.Sper sa fie asa si luni.
Dimineata merg cu Ovidiu sa-l ducem,si el e emotionat ca si mine.Eu creca voi baga iarasi o tura de plans :))))

Multumesc fetele pt urari,Doamne,cum trec anii,maine la cresa,poimaine la bere si insuratoare .Oh God,how old i feel!!!!

Gemul ala de gutui suna tare bine,am si uitat ca am un borcan facut de maica-mea special pt Paul fara zahar,maine ma voi servi un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Buna delfinariu!!! Azi am fost cam ocupati cu plimbarile afara,ca a fost soare si fr bine! Vladut a tot alergat,apoi am avut oaspeti,acuma recuperam somnul de la amiaza,noi facem nani,nustiu ce vom face la noapte? o sa-i tinem companie Cristinei?,nuuu,sper sa doarma picii bine!!!Aseara trebuia si eu sa intru la 3 pe forum ca si al meu a facut nazuri si boceli ca vrea cu mine in pat! ok,l-am luat,ma dezvelea,inghetam,il duceam inapoi in patuc,dupa fiecare 20 min : oauu..oauuu la 7 tzup in picioare! Nici nu am gatit nimic pentru mine azi!
Am vazut si eu filmuletul si am facut conclzia ca toti baieteii sint extrem de energici in burtica! Alice, felicitari!!! Imi amintesc de noptile cind eram insarcinata si toata noaptea asa boxa si V. Eu stiu ca o sa-l cheme si pe bb al tau Vladutla cit e de activ!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Alice super tare filmuletul!!! Asa bine mi-a cazut...Chiar mi-am adus aminte de Raul, cand isi facea el loc printre organele mele. Aveam impresia ca ii simt toate oscioarele de la manuta. Dar ma si durea cateodata. Acum chiar ca ne apucam serios de copil, ca mi-ai facut dor.
Au venit bunicii si au plecat cu Raul al cumparaturi. Ma apuc de curatenie, ca la mine e cala razboi.
Soricelul e in libertate inca...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Si mie mi-a placut cum boxa flacaul cu burta ta Alice.ce fain e

Ca nume de baiat mie imi plac asa :Lucian (eu am vrut numele dar Ovidiu nu,ca-i gelos pe un fost cu numele asta ),Mihai,Damian,Luca,Paul,Ovidiu,Claudiu,Francisc,si ar mai fi cateva dar nu imi aduc eu aminte acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Alice,

Capitol nou

Mergi la inceput