Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

sarutmana crissy.
super tare.
sarutmana

la faza cu fuga,te-am luat!
am facut sport de performanta!
si inca ma mai catar
in cort dorm mai bine ca oriunde,iar sacul de dormit la munte mi-e frate.
sotu, alpinist profesionist,scafandru instructor si speolog de aven.
ei?

Da, m-ai luat... ca eu cantaresc o tona si nu pot alerga nici pana la coltul strazii
Dar mi-a placut sa folosesc emoticonul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

crissy

vezi ce fioroasa sunt?o forta, ce mai!

ma duc acasa.
resimt crunt nesomnul.
strumf face cat
mi-a cumparat sora mea geamana o parte din infatrini.noroc cu ea.
e o super matusa.
e f scump,15 lei pe zi, 450 de lei pe luna.
vreau sa reusesc sa am macar 2 ore de germana in we.nu stiu daca e posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Salutari fetele.
Va invit la cafea nr 2,cine doreste ,cine pofteste.

Hai ma Michelle,vezi ca-ti creste nasul ca la Pinochio ,tu esti o draguta si vrei sa ma simt bine,dar atat cantarul cat si cm imi arata ca totul e la locul lui si nu pe apa sambetei.Dar ajung eu ca Bambo-bona
Eu m-am simtit atat de bine ieri incat abia astept sa repetam faza.Si cu Senty de acum

Crispo,aseara a fost randul Carlei,astazi este al tau
Ti-o zic nu in nume de rau ci din contra.
Stiu,ai probleme cu somnul,Vlad la fel,esti stresata,obosita,nervoasa,de toate dar scriind aici pagini intregi despre noptile voastre nu vei rezolva nimic decat sa primesti niste sfaturi si vorbe bune.Nu putem sa te ajutam,nu putem sa te facem sa te simti mai bine decat psihic,dar e cazul sa nu te mai plangi si sa pui osul la treaba:mergi cat mai repede la un medic,poate ideea de psiholog/psihiatru/neurolog te sperie un pic dar este necesar sa vezi ce se intampla cu Vlad,nu merge pe ideea ca daca tu nu ai dormit pana la x ani la fel va face si Vlad.Tu esti stresata,Vladut te simte,mai bine decat iti poti da seama,sunteti intr-un cerc vicios care nu face bine la nici unul din voi 3.
Sotul tau,din ce spui tu,este un om fantastic,un sot iubitor,rabdator dar totul are o limita.Ei nu ne inteleg pe noi cum e sa fii mama,este mult mai usor sa fii barbat si desi nu multi recunosc,cand apare un copil mic viata de cuplu se schimba radical,sotul e plasat pe locul 2 iar acest lucru nu e tocmai placut.
Poate Vasi te va astepta inca o vreme dar sa stii tu ca ulciorul nu merge prea des la apa,nu spun ca vezi dom'le te va insela sau alte prostii dar va intervine o fisura,pe care mai tarziu poate nu vei reusi sa o repari nici cu cel mai bun ciment din lume.

Asa ca lasa plansul pe DC,du-te la dr,vezi cauza,rezolva totul si fa-ti ordine in viata.

Sa-ti dau eu ex la ce am spus:cand noaptea nu pot dormi de la un gand nasol Paul este f agitat.Si sexul schimba mult starea de spirit!!!

Multi si pt tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Cristeo, Sasha face aerosoli tot cu flixotide si ventolin, doar o data pe zi, adica noaptea dup ace adoarme, ca altfel nu-I chip. De cand face, doarme foarte bine. Ziua tot tuseste …Si noi tot vrem sa ne intalnim cu prietenii cu copii, sa vedem ce se intampla pana maine…Sanatate
Crissy , am mancat in Polonia bors de sfecla rosie…demential! Ma bucur ca ai amintit , ma apuc sa caut o reteta care sa semene.

Fetele, cand are Victo examenul? Azi? Ca nu am fost pe faza cand a zis...Victo, bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

am mmancat si io la Varsovia
yammmmy
btz ovi,cata dreptate ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Buna fete! Vad ca sunteti puse pe sotii azi, m-am distrat cu emoticoanele.
sa va zic ce face foamea din copil.
Ieri am ramas fara butelie in timp ce pregateam sa fac rosii si dovlecei umpluti. Asa ca atunci cand s-a trezit Stefi cu foamea cat casa, sotu tocmai schimbase butelia si am lasat-o vreo 20 de min. pana am terminat compozitia si le-am umplut sa le bag la cuptor. In timpu asta, fata era la bucatarie, ca se tine dupa mine ca un catel. La un mom. dat vad ca dispare. Cand termin cu mancarea si ma duc sa-i dau fetii gustarica, ce vad? Sterpelise din bucatarie o lingurita si un borcanel de bulion si manca tacticoasa langa tati care dormea bustean pe canapea . Deci stau linistita, copilul meu nu moare de foame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Azi am bocit ca fraierica-geamantan pe strada de se uita lumea la mine.Paulica e cresar,de luni voi ramane fara el .Nu-mi vine sa cred ca mare s-a facut,parca ieri am vazut bobul mic la ecograf si am ascultat inima (aici iarasi am bocit mult),iar acum va merge in colectivitate.

Cresa imi place mult,astazi erau doar 8 copii,toti stateau la masa,cu niste fete de zici ca erau pui pregatiri pt taiere .
Meniul imi place mult,mult tare,curatenia e maxima,pretul ok,dar nr de copii foarte bun:in general 12-15 maxim/zi.

Si vorbind de echograf,am fost aseara la controlul de o luna,totul s-a eliminat,uterul arata bine,ma mai duc peste o luna pt papa nicolau si pt o metoda de protectie mai eficienta .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca

Buna fete! Vad ca sunteti puse pe sotii azi, m-am distrat cu emoticoanele.
sa va zic ce face foamea din copil.
Ieri am ramas fara butelie in timp ce pregateam sa fac rosii si dovlecei umpluti. Asa ca atunci cand s-a trezit Stefi cu foamea cat casa, sotu tocmai schimbase butelia si am lasat-o vreo 20 de min. pana am terminat compozitia si le-am umplut sa le bag la cuptor. In timpu asta, fata era la bucatarie, ca se tine dupa mine ca un catel. La un mom. dat vad ca dispare. Cand termin cu mancarea si ma duc sa-i dau fetii gustarica, ce vad? Sterpelise din bucatarie o lingurita si un borcanel de bulion si manca tacticoasa langa tati care dormea bustean pe canapea . Deci stau linistita, copilul meu nu moare de foame.

mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010

Descurcareata Stefi!

Mergi la inceput

Btz_ovi, ma bucur ca a fost bine la control si ca-ti place cresa, e mare lucru. E baiat mare Paulica, ce mai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

azi ne-am trezit si noi mai ca oamenii la 9 jumate. mara doarme acum si eu am facut curat in casa. nu prea mai pot sa fac decat pe bucati asa ca nu m=am omorat prea tare.
mancare pt pranz am. mai gatesc maine. daca mi-o veni vreo idee ca niciodata nu stiu ce sa fac..

aseara am apucat sa filmez cum mi se misca burta la lovituri. poate reusesc sa il pun pana se trezeste mara

anca, ma bucur ca sunteti mai bine.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 30+

Mergi la inceput