Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(98)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

La mululte lunite sarbatoritilor de azi!
Anduta, cum mai e Miru?
Fa cum crezi cu antibioticul. Eu i-am dat la raceala. A tinut-o doua saptamani. In prima i-am dat oscilo. Cand am vazut ca se ingroasa gluma am mers la medic si mi-a dat amoxicilina. Dupa 5 zile era alt om.
Madalina, nu-mi vine sa cred ca iar are muci. Sanatate multa dragutului tau.
Mire, imi cade parul destul. Dar ce sa astept de la el daca folosesc placa si feon?Si la cate si mai cate a fost supus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

La multe lunite sarbatoritilor zilei de 2 si un mare pt Abramburika!Abia astept sa scoatem motatele.

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui de_ea

buna seara mamici!

Medeea are probleme cu urechiusile, are catar ototubar.Se trage de urechi si plange.Mi-e o mila de ea de nu mai pot.

N-am mai auzit. O doare urechea inauntru? Si ce trebuie sa-i faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Salutare adunare!

Sunt cam in urma cu niste raspunsuri .

Mai intai un gand bun catre buburuzele bolnavioare . Sa va faceti repede, repede bine!

Deci asa... dau impresia de !

Veti vedea ca v-ati inselat, nici macar vopsita nu as putea fi blonda , ca nu mi-ar sta deloc bine.

Probabil, totusi, din cauza ca Sara e asa, mai balaie. Nu, fii-mea n-are culorile mele .

Irinukaaa, saru' mana, i-am trimis deja lui Shines un mesaj pe FB.

Am tropait cateva minute pe FB. Sincera sa fiu ma cam sperie. Mi se pare totul foarte , cum sa zic, public . Nu inteleg de ce trebuie sa-mi apara prietenii prietenilor. In sfarsit, m-oi obisnui eu.

Lori, faza cu "stiam eu" se referea la Marcel Iures. Iar faza cu "sunt reala", e adevarat, concureaza cu "sunt precisa" . Ceea ce vroiam sa spun, dar nu am reusit este ca sunt o persoana absolut obisnuita.

Fragrant, esti dementiala, mami, cand e vorba despre sex (ce se intelege din fraza asta ?)! Iar tu, Ziki, cand e vorba despre butoi .

Dar gata, v-ati rasfatat destul cu butoaiele, afara toata lumea, inclusiv Doloress! Hai, hai, repejor, repejor, salt in afara, ca de nu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Catalina..nu am niciun mesaj pe fb.
sigur nu nimerisi la alta druleasca ? eu ti-am zis ca-s multi acolo.
da pm cu numele tau si te caut eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Mda, credeam ca sunt singura careia INCA ii mai cade parul dupa 9 luni.
Mi-am luat niste minuni de la Gerovital, sa vad daca functioneaza. O lotiune cu petrol pt inainte de spalare si un ser pt dupa spalat. A folosit cineva asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Gata! Am facut-o! Mi-am luat de pe site-ul de reduceri abonament de 8 sedinte la aerobic. Acu' banii i-am dat, mai trebuie sa ma si duc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Mda, credeam ca sunt singura careia INCA ii mai cade parul dupa 9 luni.
Mi-am luat niste minuni de la Gerovital, sa vad daca functioneaza. O lotiune cu petrol pt inainte de spalare si un ser pt dupa spalat. A folosit cineva asa ceva?

Mami fericita de minune Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

am folosit eu,ambele
lotiunea o amestecam cu ulei de ricin..la mine a functionat.
nu mai cade asa rau,dar bucuria mare e ca nu mai am chelie,adica s-a regenerat foarte mult.
daaaar...rezultatele s-au vazut dupa aprox 5-6 luni. deci trebuie rabdare in orice tratament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Buna seara fetele!!!

Ana , merci mult pentru ca mi-ai comandat cremutele.

roxx zilnic?!?!?!?!?! te invidiez, la noi nu se intampla asa ceva .

Pfoaiii, iar ati scris in pas alert, nu am reusit sa citesc prea mult dar de Roxx am tinut minte, as vrea si eu asa ceva, poate mi-ar mai distrage atentia de la alte necazuri care ma afecteaza mai mereu, si nu mai reusesc sa ma relaxez, sa ma destind macar seara la nani in bratele d-lui sot. Concluzia: sunt batuta in cap!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Mada, si la mine cade rau de tot! Pana acum a fost ok, dar de vreo 2 saptamani naparlesc groaznic.

Mergi la inceput