Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(98)
Raspunsuri - Pagina 13

bebelusi spune:
Vlad e bine, deocamdata, nu plange, nu il doare nimic
Eu am pat de lemn si e un pic inclinat din cauza refluxului, nu imi dau seama cum naiba a cazut, presupun eu ca a picat in pat si apoi jos ca am gasit-o in patru labe mai langa pat, decat in dreptul patutului. Nu are nici un semn rosu nicaieri in cap si pare ok
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Lorich spune:
Patricia caut-o de zone rosii, eu asa fac mereu, ma uit s avad unde, ceva ceva tre sa fie, daca a cazut din pat, asta asa, ca sa-ti faci o impresie.
Pe la pranz Robert se tavalea ca vrea la "gadanitza", sa vina tati sa-l ia, ca vrea acolo!!!Sa vedem maine daca mai are dorinta asta.
Mai, eu m-am hotarat sa ies din butoi, nu se mai poate, Ziki a varsat , ma inteapa Anduta cu oasele ei sua cu perfuziile cu cafea, Angie sta cu cadourile alea in brate si nu zice nici cui si de unde, De ea ne fugareste cu o lingurita si vrea sa ne apuce de nas, nu, nu, nu..gata ies, plus ca s-a imputit si varza aia, trebuie sa iesim, sa aerisim, Zikiii unde naiba e senzorul ala istet, nu ai montat senzor la butoi, vrei sa sarim in aer, vrei sa murim ca sobolanii????
Am iesit, gata, ma rog la Doamne Doamne ca sa gasesc solutii sa-mi rezolv problemele, sa ne iubeasca ac si pana acum, nu vreau sa stau in butoiu ala si intre timp Ana sa creasca, sa faca un an, doi..sa intru apoi in nebunia job-acasa-job, nani-pilot automat si sa ma intreb ce dracu faceam cand stateam acasa cu copiii???Eram in butoi!!

maimutzica10 spune:
Bravo Loooooorich!
Fetelor, am in calorifer chiar langa usa, nush ce sa-i fac ca se tot urca pe el, mi-e frica sa nu dea cu capul.. voi ati rezolvat altfel decat sa trageti ceva (un dulapior, o masuta) in fata caloriferului?
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

adryiii spune:
Lori, recunoaste: Elena te-a scos din butoi. Ea a zis: pute, pute, pute, pute...daca mai stati pe acolo. Trebuie aerisit clar.
Fara gluma acum, buna decizie ai luat. Lasati butoiul in ameteala.

piscotel2011 spune:
pffff..ce bine ca s-au hotarat fetele sa lase butoiul liber...nu, nu intru eu...ma tin p-afara ca parca miroase mai bine...si apoi butoiul ala si l-a adjudecat mirela sa-si puna varza:))
ce m-am distrat la faza cu pute pute...super bebeii nostri...incet incet incep sa scoata perlele:))
noi azi stam prin casa...e prea tarziu sa mai merg afara acu...de dimineata da-i curatenie si mancare piscotului si uite asa se facu 2...nu stiu cand trece timpul si io nu mai apuc sa fac nik ptr mine...
Piscotul e marait...are toata gingia de sus inflamata dar cel mai bine sub gingie se vad dintii dintr-o parte si alta a celor doi incisivi...acu sper sa nu iasa aia primii...roade tot cu inversunare ca un catel furios.
irinuka si noi ne jucam cu cutiile de bere, sticlele de suc, suporturile de CD-uri cu tot cu CD-uri, cu uscatorul de rufe si mai nou a descoperit butoanele de la aragaz...tre sa stau numa cu ochii pe ea...
mey ce-i cu atatea cazaturi la buburuzee noastre? bebelusi - urmarire sa nu-si schimbe semnele vitale si sa nu vomite,,,altceva nu prea ai ce sa faci
ziki - ce se aude cu cresele alea?
lori - in sfarsit s-a hotarat Robert:))poate nu se 'deshotaraste' pana maine
pupici si la mamici si la bubruzi si sa avem o zi minunata in continuare
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Andutza_B spune:
Lori, azi am fost gand la gand cu bucurie! Exact asta am vrut sa zic si eu, ca ies din butoi, ca uite asa trec zilele, umplem paginile de forum de energii negative, cresc copiii, se duc la casele lor si noi nici nu ne-am dat seama cum s-a intamplat. Asa e, DD ne ajuta sa trecem peste toate. Tocmai ma uitam la un film (siropel de pe Diva) si o replica mi-a atras atentia : Dumnezeu nu ne cere sa nu gresim. Ne cere sa avem credinta!"
Deci Lori si cu mine suntem out din butoi. Hai, restul, afara!!
Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

fluturas2010 spune:
salutam si noi toate fetele si bebelusii lor..
intram si noi sa va anuntam de progresele noastre..duminica i-a iesit Clarutei incisivul stang de sus, si ca o surpriza totala seara a spus si MAMA constienta, cu adresa..nu ne venea sa credem...iar astazi, fara mamraiala, fara plans, fara nici un simptom din care sa inteleg ca ii apare al patrulea dintisor..surpriza..deja iesise..
v-am zis cred ca de peste doua saptamani ea stie sa dea cu piciorul in minge...fotbalista lu mama!!!
si mie imi este groaza de cazaturi si de lovituri, mai ales ca ea este intr-o zbenguiala permanenta atunci cand nu doarme..si ..sunt hiperprotectiva..desi stiu ca exagerez..
apropo, de drag sa stea tot timpul in picioare..ce credeti ca a facut acum o saptamana in timp ce aveam musafiri?? eram cu totii in sufragerie, fata se juca in premergator, intre timp a primit si un covrig..si cum vorbeam noi asa, radeam..ne uitam la copil si adormise in picioare, cu capul pe o parte si cu covrigul in gura..binenteles ca am filmat-o, i-am facut fotografii..
astazi fata a primit sufleu de vanilie cu miere..a poftit la noi si ce e drept mirosea super..
si inca o chestie..are uneori niste partzuri groaznic de mirositoare, in functie de ce mananca, suntem in pericol sa ne gazeze..

florintunde spune:
Buna seara
Ce fac fetele?imediat ma bag la citeala
N-am avut net astazi..am murit de nervi!
Mamica ajunge acasa dimineata
AAASA
in legatura cu cremutele
Loutzy,Madalina,Irinuka
NU V-AM TRIMIS COLETUL!
pt ca nu am gasit o gramada de chestii
va scriu aici listuca din care va puteti alege produsele si pun in colet tot ce spuneti voi
CR ZI/NOAPTE IRIS 5LEI
CR ZI/NOAPTE RODIE 5 LEI
CR ZI /NOAPTE WROSE 5 LEI
ULEI DEMACHIANT MIGDALE 9 LEI
ULEI RODIE 100ML 9 LEI
LOTIUNE BAIE 100ML LEVANTICA 10 LEI(una buc am gasit)
CREMA CONTUR DE OCHI RODIE/W ROSE 5 LEI
SERUM RODIE 2 LEI
DEMACHIANT MIC 2 LEI
CREMA MICA MIGDALE/RODIE 2 LEI
ULEI GALBENELE BEBE 1 LEU
SET 3 PRODUSE BEBE 5 LEI(crema fata,ulei galbenele,babycreme)
SAMPON /DEMACHIANT/TONIC/MASCA/-nu mai este
Am trimis cadouri peste tot..neamuri..prieteni..si am ramas si Eu fara multe chestii..imi vine sa ma palia o pauzasc!

roxx26 spune:
TUNDE mami, zi-le alora sa refaca stocul, ca vin sarbatorile, tre sa face si nou cadouri!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina