Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(98)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Lori;Eu zic ..nu mai baga in seama.. ca jumatate e figura..jumatate ceva bau bau la gradi..dar b n-are incotro..toti copiii merg la gradinita
Pe Mario vesnic
l-a durut burta
i-au durut picioarele
-ii vena sa verse
-l-a durut capul..si il credeam..
Pana intr-o zi i-am raspuns
dac te doare hai sa dam o fuga la dr!
'nu vreau ca nu ma mai doare nimica"
Dupa aceea nu avea curajul "sa fie bolnav".si imi facea scandal fix pana ami iesit Eu pe usa..asta stiu de la alta mamica..care il urmarea dupa ce plecam Eu..
Trebuie sa te ti tare

Adryiii;scumpa Elenuca!

Patricia;nu cred ca e ceva grav..s-a speriat tare sigur
Soni asa tare urla cand cade de se invineteste!
Si cand a cazut din scoica si si-a rupt clavicula..mi-a plans o zi intreaga!de cate ori puneam mana pe Ea urla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

mda..bine scrie tanti Lori\imi vine sa ma pal-mu-iesc..ce am scris Eu acolo..habar n-am..mare prostie..nici nu dau edit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Fetele care vreti combinezon uitati-va si aici...e o varianta

https://picasaweb.google.com/110265309114205595430

sau aici

https://picasaweb.google.com/113507791894280599847/VINEIARNAVINEZAPADACOMBINEZOANECOSTUMESIGECIGROASE

eu am unul de la vara-mea, dara daca nu aveam cumparam unul second...nu-mi permit sa dau atatia bani ptr cateva luni.

AMR:5 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

TUNDE si eu cred la fel - jum alint, jum episodul ala si atitudinea de rahat, rece, autoritara a alora. Ei...trec ele!!! YEiii, vine mami si fratiorul!!Ma bucur pt tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Tu ai scris bine, dar te-au cenzurat astia din cauza cuvantului din mijlocul cuvantului tau: p-a-l-M-U-I-E-s-c

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

mda..bine scrie tanti Lori\imi vine sa ma pal-mu-iesc..ce am scris Eu acolo..habar n-am..mare prostie..nici nu dau edit

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Buna seara.
Gata Daria,am trimis coletul.Nu impachetat frumos cum face Tunde,din contra.Era singurul plic mare pe care-l avea posta.
Eu sper din toata inima sa-ti foloseasca crema.O poti da si tu pe eczeme,cosuri,iritatii...de toate,noi o folosim toata familia.Daca ti-e buna,incerc sa refac reteta cumva,merg la dr de familie si daca e de acord sa-mi puna o parafa si sa-mi rescrie ingredientele si-ti trimit si tie sa o poti face la o farmacie de acolo,dureaza mai putin.Daca nu,trimit de aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Unde sunteti, gagici? Ce-i cu linistea asta???

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Unde sunteti, gagici? Ce-i cu linistea asta???

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

SSSttt ca lumea doarme!
Abia apuc si eu sa fac o mancarica cinstita pentru Patrick!

Tunde iti trimit PM. Monica multumesc mult!

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

www.dropshots.com/PatrickCristian01#date" target="_blank">Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

V-ati apucat de cautat costume pentru Carciunei si Craciunite? La Odissea lui Patrick a fost mare nebunie cu costumele astea. Apoi cand s-au intalnit fetele la una din mamici, cum va intalniti voi la ZUMZU, au imbracat piticii in costumele astea simpatice, au iesit niste poze dementiale.
Noi scoatem costumul lui Patrick de la naftalina, desi ii e putin mic, o sa facem pozici cu el pentru felicitarile pe care o sa le trimitem familiei. Si poate pentru seara cu pricina o sa cumpar alt costum, asta ii vine asa pe varful fundului, mai ales ca el e si mai marisor ca varsta fata decat era Patrick, nu e nici prematur si in plus are si scutece lavabile care cer pantaloni cu un numar mai mare.
Uitati aici pe Patrick, la sedinta foto de Craciun de acum 3 ani :
http://good-times.webshots.com/album/569032216SaPJnW

LORI - sa stii ca noi am inceput gradinite la 18 luni, la 3 ani, la 3 ani jumate. Cea mai grea integrare mi s-a parut asta, la 3 ani jumate. Al tau pitic e mai sensibil, probabil ca gestul ala l-a marcat mult. Eu tin minte cum ma lua raul fizic cand ajungeam in fata gradinitei, mult timp, si acum am senzatia aia. Niciodata nu am subestimat copii care plang la gradi pentru ca eu si acum daca ma crezi am cosmaruri cu cat de terifiata eram de gradinita. Cu toate astea, nu faceam probleme, eram un copil cuminte, nimeni nu avea nimic cu mine, maica-mea era buna prietena cu directoarea si deci nimeni nu indaznea nici macar sa ridice tonul la mine. Si eu continuam sa am ameteli si sa vomit cand intram pe usa gradintei. M-a tinut cam un an, dupa aceea m-am adaptat incet incet. Daca ma intrebai, nu stiam sa zic de ce nu-mi placea, pur si simplu nu-mi placea. Am mai intrat si dupa, cand eram mai mare in gradinite si m-a luat aceeasi senzatie de rau, cand am simtit mirosul ala de lapte fiert, nu stiu cum sa zic. SI o stare de anxietate.
Sfatul meu e sa ai rabdare si sa fii perseverenta, sunt sigura ca se va adapta pana la urma si Robertel! Totul e pana isi face primii prieteni buni, cel putin la mine asa a fost si la Patrick vad ca e la fel. Are deja gasca lui de prieteni si cand pleaca se strang in brate si se pupa, de zici ca pleaca la armata. Si deja e mult mai usor cand ii zic dimineata ca se duce la Kingsley si la Brian, sa le povesteasca ce a facut seara cu mami si sa ii intrebe ce au facut ei cu mamele lor. Stiu ca e greu, cu bolile astea, insa pe el nu l-a ajutat cred ca a tot intrerupt, din pacate. Daca o sa mearga cate o luna intreaga, zi de zi, ai sa vezi ca va fi altfel.

FOXY - bine ai revenit, ne era dor de tine, pe unde ai umblat? Ce mai face Kristian?

LAVINIA - gradi mare vine la pachet si cu alte neajunsuri. Ieri era afis mare : paduchi si conjunctivita! Noroc ca am baieti. La o adica ii tund chel si rezolv problema. Conjunctivita am luat-o cu totii urat de tot in iarna, sper sa nu mai trecem odata prin aceeasi nebunie.

Eu din butoi nu pot iesi prea usor, adica pentru asta as avea nevoie de o infuzie de self-esteem care se cultiva cu greu si in timp. Dar pentru copii incerc sa-mi pastrez zambetul. Ca trec prin fata oglinzii si o vad pe mama si ma urasc pentru asta, mi se face mila de ei, cum mi se face si de mine. Asa ca mi-am popus, ca nu conteaza de cate ori pe zi imi pun intrebarea : Ce caut eu in viata mea si in pielea mea, la sfarsitul fiecarei zile am sa fiu impacata daca trag linia si constat ca mi-am facut copii sa rada macar odata si daca au invatat ceva de la mine pe ziua respectiva (fie si-o prostie!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Mama Doloress m-ai innebunit cu minatiile alea de poze cu Patrickutz (care e atata de scump!!!). Deci vreeeeaaauuu si eu costum de Mos! Este un "must have", clar! Ma apuc de cautat pe net!
Ce frumos vorbesti tu, stii ca imi place la nebunie cum povestesti tu, da?

Pus mancare la dovlecel cu morcov, telina, patrunjel, ceapa, carof dulce, gogosar si rosie!

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

www.dropshots.com/PatrickCristian01#date" target="_blank">Poze noi

Mergi la inceput