Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(98)
Raspunsuri - Pagina 12
madalina_m spune:
Ne-am trezit. Acum Razvan se ocupa in cotinuare de proiectul lui de diploma 'Daramarea casei'. Dupa el potopul. Strang ca dupa tornada. Si stiu, e doar inceputul.
Aaa! Nu v-am zis. Raportez si eu bebelush dansator. Ieri tot schimbam posturile la TV si cand ajungeam la muzica incepea sa se batzaie, cand treceam mai departe se oprea.
Roxx ma tin de aseara sa iti zic: citeam prospecrul de la Oscilo si am vazut ca are lactoza. Deci grija mare! Pe de alta parte, acum ceva timp am vazut la Real, la raionul de bio, iaurt fara lactoza. Am luat eu o data cand avea Razvan probleme cu burica si e foarte bun. La gust, nici nu zici ca nu are.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
gabrielaromt spune:
Al meu canta cate o data Cand se aude muzica sau cand cant eu incepe si el sa scoata niste zgomote
e tare haios
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mayane/Mayane.jpg)
Mayane spune:
Bebelusi, e aiurea ca nu sti macar pe ce parte a cazut. Caut-o de cucuie, de vanatai, tine-o sub observatie. Daca ti se pare ca isi schimba starea sau vomita, du-o la doctor.
Pupam sa nu fie nimic grav.
Vladut e bine?
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel
![](copilas.gif)
![](coreografie.gif)
![](juggle.gif)
![](coreografie.gif)
maimutzica10 spune:
bebelusi, bine ca n-a cazut pe gresie, mie asta mi se pare nasol..
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
roxx26 spune:
Aaaaaa, GABRIELA - iar sunt blonda!!! Intelesesm initial ca azi dupa ora 17.00 e gata (chiar ma intrebam ce program au aia), de-aia intrebam de care ati facut
MADA, multumim pt grija am vazut si eu mai demult, dupa ce i-am dat, evident, dar a fost ok. Noi nu avem pb cu lactoza, ci cu proteinele din lapte. Si alea din pacate cred ca sunt in toate iaurturile...mai putin in produsele pe baza de soia, pe care le vom incerca dupa 1 an. Dar majoritatea copiilor care au alerge la lapte cica au sanse mari sa aiba si la soia
PATRICIA, adica a sarit peste marginea patutului?
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
madalina_m spune:
Patricia moama! Chiar, cum o fi reusit? mititica sa fie totul bine. Stai cu ochii pe ea sa nu aiba vreun comportament atipic: somnolenta, varsaturi. Si urmareste-o 'din umbra' cand e in patut sa vezi cum o fi facut.
vasilasanita spune:
Asa a picat si Stefan acu 3 zile. S a balansat cred , nu stiu cum a facut, si pt 2 secunde ma intorsesem cu spatele, PAna acu nu a prezentat nici un semn.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mayane/Mayane.jpg)
Mayane spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 PATRICIA, adica a sarit peste marginea patutului? ![]() _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
A, asta e simplu. Mai ales la patuturile pliante. Daca mai are etajul, pune piciorul pe el si sare gardul. Daca nu mai are etajul, pune coatele pe margine patului pentru sprijin si urca cu picioarele ca si cum ar merge. Varianta 2 merge si la patuturile de lemn.
Din cauza variantei 1 am scos eu etajul de la patut, desi il prelungisem si era aproape pana jos... Dar n-am pus la socoteala calitatile de alpinist. Acum astept sa vad caand reuseste varianta 2... Mai ales ca daca patutul e lipit de fotoliu, se foloseste de fotoliu pe post de parleaz.
Nepota-miu, pe la un an si 2-3 luni era deja expert in evadari...
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel
![](copilas.gif)
![](coreografie.gif)
![](juggle.gif)
![](coreografie.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adryiii/adryiii.jpg)
adryiii spune:
Patricia, dar patutul nu e lasat jos la ultimul nivel? cum o fi reusit?
Linisteste-te, sper sa nu aibe nimic. Poate ca e doar sperietura mare. Oricum tu o urmaresti.