Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(98)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Irinukaaa/Irinukaaa.jpg)
Irinukaaa spune:
Da Roxx, cel putin la radacina e numai blond. Ce se vede par mai satenut e cel de la nastere si n-a picat... doar s-a mai deschis.
Asa cica am fost si eu si sotul cand eram mici, asa ca are cu cine semana.
Imi si aduc aminte cand am nascut si moasa ma tot incuraja ca "hai ca uite se vede parul brunet!!!" Eu ziceam "WTF si asta nici macar sa minta nu stie! " Dar saraca ea zicea pe bune...
Multumesc de aprecieri.
Andutza si eu il bat la cap pe-al meu ca face ce face si mai zice o prostie. Si eu am zis ca sa nu ne mire cand il vom auzi prin casa cu " **la si ***da" in loc de mama si tata!
Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
www.dropshots.com/PatrickCristian01#date" target="_blank">Poze noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Irinukaaa/Irinukaaa.jpg)
Irinukaaa spune:
Da Andutza si eu am vrut sa zic dar am uitat ca e important sa dai minim 5 doze din cate stiu, chiar daca simptomele sunt mult mai bune! Si eu zc sa-i dai cate ti-a dat indiferent de cum se simte!
Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
www.dropshots.com/PatrickCristian01#date" target="_blank">Poze noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andutza_B/Andutza_B.jpg)
Andutza_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zumzu andutza eu stiu ca NU e ok sa-i dai doar 4 doze...adica doar o parte din cat ti s-a dat pe reteta. atat ti-a zis doctorul? eu stiu ca chiar daca simptomele dispar tb dat tot pentru ca daca nu pot face un fel de imunitate la antibiotice si nu-si mai face efectul. poate vb prostii ,ai grija totusi. poate la tine e vb de alta situatie si m-am bagat eu ca musca ![]() Mamica de ![]() http://photosbynicoleta.blogspot.com |
Stiu, stiu, cum e in general.
![](pupic.gif)
Andutza-
![](mamica.gif)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)
![](images/user_woman.png)
gabrielaromt spune:
neata! la pranz
am fost la pasapoarte. Am rezolvat, dupa 17 mergem sa-l ridicam. A iesit Tudor in poza cu toti dintii la expozitie Ne-am oprit dimineata la un CEC si am platit taxele (cam scump un pasaport dupa parerea mea
) si pe la 10 am ajuns la pasapoarte in Romana. Nu era aglomerat, am stat cam 10 -15 min pana sa intram. Bine ca am scapat. De acum asteptam vacanta.
Noi zburam cu British Airways. Pot sa fac check in-ul online si sa-mi aleg locurile acolo. Daca nu uit o sa intru cu o zi inainte sa-mi aleg locurile din fata. Am citit la ei pe site ca bb calatoreste la parinti in brate si iti da o extensie la centura ca sa-l prinzi. 3 ore sper sa nu murim.
Hi ca mi-a sunat cineva la interfon si mi-a trezit copilu Noroc ca am intervenit repede cu un leganat mic si a adormit la loc.
roxx26 spune:
GABRIELA, ati facut biometric sau simplu temporar?
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
gabrielaromt spune:
citat din mesajul lui roxx26 GABRIELA, ati facut biometric sau simplu temporar? _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
Biometric, valabil 3 ani. Dureaza 14 zile calendaristice eliberarea.
maimutzica10 spune:
Neata la pranz,
Asa am calatorit si noi, gabi, cu extensie la centura la blue air, ne-au asezat stewardesele urmatorul rand fata de iesirea de urgenta din mijlocul avionului (mie mi s-a parut o idee buna).
vedeti ca daca vreti sa luati caruciorul copilului, se considera bagajul lui de cala. va lasa cu el pana la scara avionului si apoi il recuperati de pe banda cu bagaje (asa a fost la noi).
apropo de pasaport, gabi, voi nu ati platit si nush ce taxa la trezorerie?
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
gabrielaromt spune:
citat din mesajul lui maimutzica10 Neata la pranz, Asa am calatorit si noi, gabi, cu extensie la centura la blue air, ne-au asezat stewardesele urmatorul rand fata de iesirea de urgenta din mijlocul avionului (mie mi s-a parut o idee buna). vedeti ca daca vreti sa luati caruciorul copilului, se considera bagajul lui de cala. va lasa cu el pana la scara avionului si apoi il recuperati de pe banda cu bagaje (asa a fost la noi). apropo de pasaport, gabi, voi nu ati platit si nush ce taxa la trezorerie? Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011) think pink |
Ba da, am platit. mama lor de taxe.
![](bang.gif)
gabrielaromt spune:
Apropo de vocabular indecent din partea tatilor... Al meu nu prea injura... doar in trafic. si cum in ultima vreme nu mai circul asa de des cu el in masina.. ma cam dezobisnuisem... pana azi cand mi-am luat portia
Am zis ca-i pun leocoplast pe gura cand mai merg cu el la volan
bebelusi spune:
fetelor, sunt distrusaaaa cazut irina din patut, nu stiu daca a cazut din patut in pat si apoi jos sau direct din patut. Eu am gasit o jos in patru labe. A plansssss, dar s-a linistit repede, nu pare sa aiba nimic acum. Tremur si acum, nu mai pot, Cum naiba o fi reusit nu stiuuuuuuuuu
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"