Despre curatenie, cu umor

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Prepelite? Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Voi stiati ca mi-e frica de pasari? E ceva amestecat. Un fel de scarbo-frica.

Asta vara stateam in dormitor de ma uitam la TV, obosita dupa ce nu dadusem cu aspiratorul, cand zvarr, a aparut o zburatoare de-i zice porumbel. Dupa ce s-a izbit de toate cele s-a sezat in biblioteca.
Nu stiu cum am fugit, am trecut strada si am ajuns la mama (sa vina ea sa goneasca inaripata).

Saraca mama atata mi-a spus: "Da, de ce esti in papuci?"

Cand mi-a venit si restul familiei acasa vazand eu ca se strica de ras i-am pedepsit cu 200 euro - pretul unei usi plasa la balcon.

Si acum un sfat gospodaresc (cu scuzele de rigoare):
Atentie la hota!
Partea care iese afara trebuie neaparat sa aiba o plasa cu ochiuri mici, mici, mici.Altfel s-ar putea sa va treziti cu vrabii in hota.

Nu de alta dar probabil o sa va ia cu transpiratii cand auziti ciripituri in casa si nu stiti de unde vin!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Bun sfat ! Aplicabil si la cosurile de sobe sau seminee.
Eu neavand asa ceva am fost obligata sa ocolesc sufrageria 2 zile, pentru ca un pui de cioara s-a blocat pe cos, in dreptul unui perete de rigips. Neavand cum scoate zburatoarea, dupa multe incercari nereusite am asteptat sa-si dea obstescul sfarsit si sa cada inerta in vatra... nu vreti sa stiti cum suna cand dadea din aripi

Cel ce ne-a facut noua cosul i-a spus sotului ca nu trebuie plasa, ca se intampla unu la o suta sa intre ceva pe cos. Deci urmatorii 99 sunt safe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Multam, boti! Apreciez orice fel de ajutor in indreptarea indrumarea stangacilor, ca si-asa au pb cu coloana.
Cand ai tu timp.

si eu am fobie de pasari, dar e dobandita. am o prietena care in fac era terorizata de pasari, cand auzea cuvantul "cioc" lesina pe loc (ptiu, n-am iesit din partea cu poezii). si i-am tot povestit ca ce misto-s pasarile pana am vindecat-o, dar m-a apucat pe mine... asta vara cand am fost la timisoara, in piata sunt o gramada de porumbei & gainat & stuff a fost horror. copiii alergau sa puna mana, se izbeau aia necontrolat de oameni, abominabil.

Faza cu o vrabie:
gazduiam temporar un pui de pisica (avea doar cateva luni, acu' e o pisica mare, grasa si o ch. marijuana), care a iesit pe balcon, a prins o vrabie si mi-a adus-o in casa trofeu. vrabia incerca sa zboare si se izbea de pereti, pisica sarea dupa ea si eu nu stiam ce naiba sa fac mai intai. (am salvat vrabia - cred - ca ii curgea un firicel de sange cand am aruncat-o de la balcon, dar zbura ok), dar au fost 10 minute horror absolut. si s-a ofticat si pisica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

boticelina....e tititza si cica si tanara....e, treaba ei, de crescut nu ma apuc, ar presupune sa ma gospodaresc....brrr....cu 1 si ii fac curat la 2 zile....fac o mizerieeeee frateeee, mama
viviana....faza asta cu puiul imi aduce aminte de mine la un Paste.....cand cu o amica , hai sa ne dam mari bucatarese si sa facem ciorba de miel, cumparat miel transat, noi l-am spalat...cand colo surprizaaaa, capul avea ochi, apai ce-i de facut????ca parca nu mi se lipea la creier ciorba de miel cu cap cu ochi si-o sun pe mama....mamaaaa, capului de miel ii trebe scosi ochii? ea, senina, da, evident...ma uit pa masa, vad capul, vad ochii....si-i zic, da nu pottttt, ca se uita la mine, vino tu....ca evident ca nici amica mea nu s-a incumetat la asa o actiune

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Mie mi-au ciripit vrabiile alea in cap zile intregi. Si era o fosgaiala...
Nici nu m-am apropiat de aragaz.
Microundele sa traiasca!

Am dat drumul la hota la maxim, doar, doar s-or speria.
Stau la etajul 7. Nu se putea ajunge la burlan si sa intervii pe-afara.
Asa ca hota a trebuit demontata din interior.

Nu am participat la demontare. Nici macar nu am stat acasa. Si nici nu am vrut sa mi se povesteasca.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

emanouela eu am 11 zburatoare, toate gagicute, le-am campat in balcon si le ofer si senzatii tari prin prezenta pisicilor care se urca pe cusca lor si se zgaiesc la ele printre zabrele . O sa le inoiesc la primavara, voi imprumuta un incubator de la o vecina si vom incuba oua impreuna cu copilul in scop didactic Ele sunt productive cca 1 an, daca prepelita tatalui tau e mai batraioara sau e cocosel, tuff luck

Laura iti fac, no prob. Amandoi ti-s stangaci?

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

pei, ai nevoie si de un barbatel la ele, ca incubatorul nu foloseste la mare lucru daca nu au "oolele" samanta ...

Nina, 33s+,
AMR minim 33 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

hmmm, pe mine nu ma ingretoseaza decat urechelnitele. V-am povestit ca acum un an am avut o mica crescatorie de melci in casa? Ii hraneam si adapam, iar dimineata ii regrupam, urmarind darele argintii de pe mobila. Pfuai, ar lesina Anca numai inchipuindu-si asa ceva

Emanouela atunci mancarea e de vina. Le trebuie uruiala pt prepelite outoare du 22% proteina bruta. Se gaseste la pet shopurile de pe la sate.

Nadaflorilor stiu, logic Voi lua oua fecundate de la un alt crescator. Prefer asa decat sa hranesc inca 3-4 cocosei gainatzatori

Cora, Laura eu i-am gasit si foarfeca pentru stangaci. I'm happy

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

boticelina....e tititza si cica si tanara....e, treaba ei, de crescut nu ma apuc, ar presupune sa ma gospodaresc....brrr....cu 1 si ii fac curat la 2 zile....fac o mizerieeeee frateeee, mama
viviana....faza asta cu puiul imi aduce aminte de mine la un Paste.....cand cu o amica , hai sa ne dam mari bucatarese si sa facem ciorba de miel, cumparat miel transat, noi l-am spalat...cand colo surprizaaaa, capul avea ochi, apai ce-i de facut????ca parca nu mi se lipea la creier ciorba de miel cu cap cu ochi si-o sun pe mama....mamaaaa, capului de miel ii trebe scosi ochii? ea, senina, da, evident...ma uit pa masa, vad capul, vad ochii....si-i zic, da nu pottttt, ca se uita la mine, vino tu....ca evident ca nici amica mea nu s-a incumetat la asa o actiune

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Hi hi, eu am patit-o in tinerete...
Eram mai multi acasa la prietenul meu care ne promisese ca ne gateste peste. Eu am spus si spun in continuare pas la curatat peste.

Din nefericire el a trebuit sa plece de urgenta undeva si am ramas cu pestele pe cap. M-am apropiat de punga cu pestele cu precautie si bine am facut pentru ca misca. Cu tot cu punga.

Moment in care am zis din nou pas si prietena mea si-a luat inima in dinti si a kilerit pestele dandu-i in cap, prin punga, cu ciocanul de batut snitele...

Evident ca acum orice peste ajunge la noi acasa este deja mort.

Mergi la inceput

cu foarfece pentru stangaci, creioane colorate pentru stangaci, pix pentru stangaci, stilou pentru stangaci sunt inarmata pana-n dinti.
am pana si un polonic ambidextru

edit: chestii speciale pentru stangaci am gasit pe la casa retro, librariile companiei de librarii bucuresti (clb) si la imaginarium.

mopul pentru stangaci nu l-am chitit, dar www.anythinglefthanded.co.uk/acatalog/small_scythe.html" target="_blank">coasa pentru stangaci e pe-aici (uk only, din pacate)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corap

cu foarfece pentru stangaci, creioane colorate pentru stangaci, pix pentru stangaci, stilou pentru stangaci sunt inarmata pana-n dinti.
am pana si un polonic ambidextru

Ca sa nu fii off topic: oare o exista mop pentru stangaci ?

Mergi la inceput

lali, gand la gand

Mergi la inceput