Despre curatenie, cu umor
Raspunsuri - Pagina 21
viviana spune:
Emanouela,
Eu nu am nimic cu ochii de miel. Chiar ii pot manca linistita. Ii plac si fii-mii.
Nu am sa uit primul paste la socrela cand mi-a facut ciorba de miel separat ca stia ca mie imi plac ochii, creierul si teasta in sine si ei ii era asa, o sila!
M-a impresionat.
Cel mai mult ne plac ochii de peste.
Fii-mii ii place si tartitza. Mie mi-e sila de ea.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
anca_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Emanouela, Eu nu am nimic cu ochii de miel. Chiar ii pot manca linistita. Ii plac si fii-mii. Nu am sa uit primul paste la socrela cand mi-a facut ciorba de miel separat ca stia ca mie imi plac ochii, creierul si teasta in sine si ei ii era asa, o sila! M-a impresionat. Cel mai mult ne plac ochii de peste. Fii-mii ii place si tartitza. Mie mi-e sila de ea. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Citind postarea asta, am simtit fiori reci pe sira spinarii.
Ce anume te-a impresionat, Viviana?
marius spune:
citat din mesajul lui boticelina emanouela eu am 11 zburatoare, toate gagicute, le-am campat in balcon si le ofer si senzatii tari prin prezenta pisicilor care se urca pe cusca lor si se zgaiesc la ele printre zabrele . O sa le inoiesc la primavara, voi imprumuta un incubator de la o vecina si vom incuba oua impreuna cu copilul in scop didactic Ele sunt productive cca 1 an, daca prepelita tatalui tau e mai batraioara sau e cocosel, tuff luck Laura iti fac, no prob. Amandoi ti-s stangaci? Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
Am si eu una bucata fetita stangace... mai primiti solicitari?
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
emanouela spune:
boticelina....are si mancare speciala, am fost la pet shop din asta cu de toate, am luat un sac ...nu-i problema ca oua avem de unde lua, o tin pt fiimiu ca-i place...cel mai mult i-a placut cand naparlea si-i aduna penele....mama ce fatza avea cheala
oftopic total
tocmai m-am intors de la pediatru...Darius are testiculele migratoare, daca e nitel racoare se baga la caldurica, in rest stau la locul lor. mi-a zis ca trebuie intervenit chirurgical, stiti ceva, aveti idee??? chiar trebuie????
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
emanouela spune:
citat din mesajul lui emanouela boticelina....are si mancare speciala, am fost la pet shop din asta cu de toate, am luat un sac ...nu-i problema ca oua avem de unde lua, o tin pt fiimiu ca-i place...cel mai mult i-a placut cand naparlea si-i aduna penele....mama ce fatza avea cheala oftopic total tocmai m-am intors de la pediatru...Darius are testiculele migratoare, daca e nitel racoare se baga la caldurica, in rest stau la locul lor. mi-a zis ca trebuie intervenit chirurgical, stiti ceva, aveti idee??? chiar trebuie???? mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail |
Tanti Zavaidoc spune:
Emmanuela, ce offtopic? E vreun topic?
Unii medici spun ca in problema lui Darius se poate astepta pana spre 4 ani. Se pare ca sunt sanse sa se rezolve de la sine. Alti medici spun ca interventia chirurgicala e bine sa se faca cat mai devreme. Eu as mai merge la inca un pediatru, eventual chirurg.
Viviana, iti impartasesc oroarea de pasari, in special moarte. Nu mi-e propriu-zis teama de pasari, nu e o fobie ca la carte, dar imi amintesc de cand eram copil cat de ingrozitor arata capatzana unei gaini vazuta de aproape. Ce mai, dinozaur in toata regula. Daca gainile ar avea 1 m inaltime, m-as pipirola pe mine de frica.
Pe capetele de gaina (alea de le gasesti in pungi) eu nu pun mana. Am o strategie de extragere a capatanei, o pescuiesc cu mana invelita intr-o punga Cine are caine si strange caca din parcuri (strange cineva???) stie despre ce tehnica vorbesc
Despre ochi de miel si alte chestii similare prefer sa nu discut. Am vazut la un moment dat in ciorba cuiva o capatana de miel, cu ochi cu tot. Asa am incheiat o vreme capitolul carne de miel sub orice forma.
Mi se pare mie, sau industrializarea ne-a prostit? Imi amintesc ca la tara copiii ajutau cu placere la jumulit gainile, nu li se parea nimic aiurea cand se jupuiau oile, etc. Acum, toate astea sunt clar in afara zonei de confort.
Ma intreb cati am mai manca orice fel de carne daca nu am lua-o trasata si ambalata din magazin si ar trebui sa hacuim noi animalul.
emanouela spune:
Tanti e al 2 lea care il vede si zice asta...da, asa am sa fac am sa caut si un chirurg sa aflu si de la el...sunt contrariata pt ca in Belgia, unde am stat pana acum cateva luni si lunar il vedea un pediatru, nu mi s-a zis niciodata nimic de genul, se stia de testicule plimbarete dar nu se pusese niciodata problema unei interventii chirurgicale....offfffffffff
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui emanouela Tanti e al 2 lea care il vede si zice asta... |
Pediatra din Ro il suspecta si pe fiu-meu de chestia asta, dar a zis sa astept. Dupa un timp am plecat din tara, iar aici nu se intervine chirurgical. E drept, nici diagnosticul nu s-a confirmat. Plus ca se pare ca la varste mici asa sunt ele, mai plimbarete
emanouela spune:
iti dai seama cati merg orbeste pe mana medicului si opereaza copii? brrrrrrrrrrr nu zic, or fi si cazuri de interventie dar ....totusi. ma mai infioara si asta cu decalotarea fortata.....brrrrrrrrrr
cam liniste....oare fac fetele curat?
Letitia1 spune:
Marius: Tocmai ce m-am intors din concediu si am chef sa inchid subiectele tale |
Marius poti sa-mi inchizi toate subiectele mele ca si asa sint rubbish, dar nu-l inchide pe asta chiar daca mai "deviaza". Da vad ca ti-a priit concediul, nu fi de deochi! Nu mi-ai spus ca ti-ai lasat par lung, mai sa nu te recunosc.
Si mie mi-e groaza de pasari. E din copilarie, cind mama cumpara cite 2 gaini vii (ca pe vremea aia nu erau de alea moarte) si le tinea in baia pina le suna ceasul. Mi-amintesc ca ma tineam sa nu ma duc la baie cu orele, numai de groaza sa dau cu ochii de ele.
Categoric, daca ar trebui sa hacui eu animale pentru a le minca, as deveni vegetarian convis.