Despre curatenie, cu umor

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Io, curatenie?
Aiurea! Ce poate fii mai frumos decat sa privesti valatucii de praf cum se rostogolesc prin unghere?
E atat de linistitor!
Ai impresia ca norii s-au coborat special din inaltul cerului pentru a-ti bucura privirea.

Acu' vreun an dupa ce kinetoterapetul m-a sfatuit sa evit pozitia "aplecata deasupra chiuvetei pentru spalatul vaselor" n-am dormit o noapte intreaga de fericire!
Am stat si m-am uitat la Celcesforaie.
L-am privit atenta: o inspiratie linistita, o expiratie bolborositoare, urmata de una suieratoare si apoi o teava de esapament infundata.

I-am pus un fulg pe buza de sus. Miscarea lui haotica m-a trezit la realitate. L-am zguduit bine si i-am transmis sec:
"De maine speli tu vasele"

In noaptea aia nu a mai sforait deloc.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Eu recunosc spasit ca ieri am calcat usor pe bec , am ranit la pisici si prepelite in vastele grajduri, aka Balconul, da sa stit ca a fost pe interes, daca nu le curat nu presteaza oua (zburatoarele).

Apoi ne-am relaxat cu enciclopedii despre meduze si gaviali.

Cora am cateva materiale pentru stangaci si am mai tradus si adaptat un writing mat pentru invatarea corecta a scrisului si adoptarea pozitiei corecte la scris pt stangaci. E o foaie laminata, A3, care se lipeste pe masa/birou. Iti fac si tie un exemplar daca vrei

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Eu recunosc spasit ca ieri am calcat usor pe bec , am ranit la pisici si prepelite in vastele grajduri, aka Balconul, da sa stit ca a fost pe interes, daca nu le curat nu presteaza oua (zburatoarele).

Apoi ne-am relaxat cu enciclopedii despre meduze si gaviali.

Cora am cateva materiale pentru stangaci si am mai tradus si adaptat un writing mat pentru invatarea corecta a scrisului si adoptarea pozitiei corecte la scris pt stangaci. E o foaie laminata, A3, care se lipeste pe masa/birou. Iti fac si tie un exemplar daca vrei

ai prepelite??? ...am si eu una, nu stiu de pe unde a colectionat-o al meu tata, ar trebui sa mai caut 1? sau rezista eroic si singura? o am de vreo 2 luni, vad ca e acolo vioaie si galagioasa, cu ouale stam prost

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Vreau si eu te rog, te rog!! Platesc bine!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

emanouela eu am 11 zburatoare, toate gagicute, le-am campat in balcon si le ofer si senzatii tari prin prezenta pisicilor care se urca pe cusca lor si se zgaiesc la ele printre zabrele . O sa le inoiesc la primavara, voi imprumuta un incubator de la o vecina si vom incuba oua impreuna cu copilul in scop didactic Ele sunt productive cca 1 an, daca prepelita tatalui tau e mai batraioara sau e cocosel, tuff luck

Laura iti fac, no prob. Amandoi ti-s stangaci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Mie mi s-au terminat ieri pastilele pentru masina de spalat vase.
Cu gandul la voi am inchis gratios usa masinii si am decretat scarletian "la asta ma voi gandi maine".

Da' sa nu ma spuneti la tovarasa goaspodina, bine ?

Mergi la inceput

Prepelite? Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Voi stiati ca mi-e frica de pasari? E ceva amestecat. Un fel de scarbo-frica.

Asta vara stateam in dormitor de ma uitam la TV, obosita dupa ce nu dadusem cu aspiratorul, cand zvarr, a aparut o zburatoare de-i zice porumbel. Dupa ce s-a izbit de toate cele s-a sezat in biblioteca.
Nu stiu cum am fugit, am trecut strada si am ajuns la mama (sa vina ea sa goneasca inaripata).

Saraca mama atata mi-a spus: "Da, de ce esti in papuci?"

Cand mi-a venit si restul familiei acasa vazand eu ca se strica de ras i-am pedepsit cu 200 euro - pretul unei usi plasa la balcon.

Si acum un sfat gospodaresc (cu scuzele de rigoare):
Atentie la hota!
Partea care iese afara trebuie neaparat sa aiba o plasa cu ochiuri mici, mici, mici.
Altfel s-ar putea sa va treziti cu vrabii in hota.
Nu de alta dar probabil o sa va ia cu transpiratii cand auziti ciripituri in casa si nu stiti de unde vin!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

boticelina, sar'mana! Numai domnisoara e stangace si are niste pozitii de scris de te ia cu dureri de umeri si de gat numai cand te uiti la ea.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Si pentru ca sunt o gospodina supla desavarsita va mai zic una.

Am cumparat un pui.
Scria pe el cap, gat, picioare, dar eu nu am vazut.
Cand am desfacut ambalajul si i s-a itit capul chel fara pene, cu creasta ciuntita si cu ochii alburii inchisi pe juma mi s-au inmuiat picioarele.

M-am dus la fii-mea si i-am dat urmatoarele instructiuni:
"Te duci in bucatarie, iei ce carpa vrei, invelesti bine capul puiului, apoi ma chemi. Eu il despart de corp cu satarul, apoi tu iei carpa aia cu ce are in ea si o arunci direct la ghena."

Ei, saraca, i-a fost frica sa intre la ghena si a lasat carpa aia pe undeva pe-acolo.

Sfat gospodaresc
Cititi cu atentie ce scrie pe ambalaj. Nu va rezumati numai la garantie.

vivi

Mergi la inceput

Laura, acum ceva timp, am urmairt o emisiune la Dicovery despre gemeni.
Statistica arata ca numai unul dintre ei poate fi stangaci. Si asta se datoreaza faptului ca ei in burtica stau fata in fata ca intr-o oglinda.

vivi

Mergi la inceput