Brum.N-D(92)-Bv Lore! Hai firicel, carola, dana84!
Raspunsuri - Pagina 6
abramburika spune:
si eu tot varianta brate pana la masina si apoi scoica. Sau scoica direct, pe tot traseul.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 37s
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
abramburika spune:
ioana - n-are nici o legatura patatul bluzei cu colostru cu nasterea sau productia de lapte de dupa.
ioana_iasi spune:
abramburika e bine ca mi-ai raspuns,eu ma bucuram daca era un semn ca ar fi nasterea aproape...asa ma pregateam intens si plecam la spital:)
37+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!
Bianca77 spune:
ahaa deci scoica e sfanta la inceput!! scoica asta a mea imi pare cam verticala si maaree pt o mogaldeata de 3 kg.
eu inca n-am tinut in brate bebe mai mic de 1 an! par asa de fragili si mici..
38+ cu Anna Eden
www.psychosomatics.be
dana84 spune:
ARIS sa nu cumva sa racesti...ca maine tu esti baza mea...asa ca baga un ceiut cu muuuulta lamaie si ia si oscilococcinum sa vezi ce repede iti trece starea asta
38+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne
Dana's baby
AMR 1ZI
abramburika spune:
ioana - eiii, semnele sunt altele, doar stii. Cum a decurs nasterea, travaliul la primul bb? E drept ca nu seamana una cu alta, da' mai sunt si semne care se potrivesc (contractii, dop, apa etc.)
cris_09 spune:
Hello
Are dureri de bazin si de picioare,Lia.Nu stiu de ce..or fi semne?
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=233441013381432&set=o.203278583023213&type=1¬if_t=like" target="_blank">un LIKE please
abramburika spune:
daca-s semne, sa fie intr-un ceas bun!! Azi e ziua bleu cred
mihaela-p spune:
am ajuns acasa de la Pitesti, am fost sa iau fetele de la gradi/scoala,facut mici cumparaturi la mall, la penny.mi se mai intareste burta si ma mai doare, dar nu rau.nu am fost la dr de 2 sapt, asa ca nu stiu daca am dilatatie, sigur apa nu s-a rupt, bebe misca, asa ca ar trebui sa fiu ok.
despre declansarea nasterii cu ulei de ricin, a fost acum 10 ani, ce tin eu minte este ca amestecat la blender parca era un pahar cu o cantitate egala de suc de portocale.am dat chestia asta pe gat, la inceput era ok , de la sucul de portocale, apoi a venit gustul de ulei de ricin, care are gust de ranced.
nu recomand chestia asta, am luat uleiul de ricin la ora 10 dimineata, pe la 12-1 s-au declasat contractiile, dar au fost dese si dureroase, cred ca a fost mult mai nasol travaliul din cauza uleiului.
luny, la tine cum a fost cu uleiul?
parca as avea chef de niste clatite, sper sa ma tin instalatiile sa fac mai tarziu...
pup, sa aveti o zi frumoasa in continuare
mihaela-p spune:
de la spital iau bebe in brate, apoi scoica in masina
wrapul il incercam cand ajungem acasa
abia astept sa trec de nastere,spital, sa vin acasa cu bebelina...