Brum.N-D(92)-Bv Lore! Hai firicel, carola, dana84!
Raspunsuri - Pagina 5
Wildorchid spune:
Luny,sunt blocurile acelea de pe Grivita care au tot felul de parculete pentru copii amenajate de primarie, un parc mai mare nu este.
Emma 34 saptamani
luny spune:
Bianca, varianta doar in brate de la maternitate la mine e exclusa, asa ca va sta in scoica. Iti trimit pm..
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
aris26 spune:
bianca - in brate pana la masina si acolo in scoica, sau in scoica direct de sus de la maternitate...depinde daca doarme sau nu atunci
eu sunt tare moale azi, cred ca ma incearca si pe mine raceala asta, nici nu scapasem de prima. tampita clima avem si noi...sper sa nu o tinem tot asa din raceala in raceala si dupa ce nasc, ca zau nu stiu ce ma fac. ash fi vrut sa merg pana in decathlon sa ii iau piticului o geaca ca nu ii mai vine nimic dar nu stiu daca fac fatza alergaturii din decathlon. pt el e magazinul preferat, pt mine e o adevarata aventura
mama de mic +s35+ AMR 4sapt.
aris26 spune:
baaai nu imi vine sa cred, cand am recitit propriul meu mesaj mi-am dat seama ca vorbesc despre un copil...copilul meu...parca l-am vazut, am avut o senzatie f ciudata
Wildorchid spune:
Rodica,pana la urma v-ati hotarat asupra numelui lui bebe din burtica?
Anca, Cati ce mai face? Vreun semn astazi?
Emma 34 saptamani
aris26 spune:
nuuuu
Citat: |
citat din mesajul lui Wildorchid Rodica,pana la urma v-ati hotarat asupra numelui lui bebe din burtica? Anca, Cati ce mai face? Vreun semn astazi? Emma 34 saptamani |
dianalaura spune:
Nici un semn de la loredana?
diana33+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR 41 zile
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
ioana_iasi spune:
DIANALAURA mi se pare ca trece timpul greu....dar numai sa ma vezi cum umblu prin casa ma tin de burta sau merg ca o gasca leganat ca ma cam inteapa burta,fac miscare poate iese cavaleru ca sa am activitate
ce e ciudat ...oare sa fie semn ca se aproprie momentul...!!!!imi curge sanul drept,caate un strop,si sa patat tot maioul
37+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!
abramburika spune:
Hai Loredana!!
Azi nu-s pe dulciuri .. ma servesc cu un fursec ceva, de la sarbatorite, ca nu-i frumos sa refuzi, da' am mancat castane coapte !! De alea imi era pofta.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 37s
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
ioana_iasi spune:
ARIS26 eu am aparat de aerosoli cu ultra sunete de la LAYCA ,pot sa-l folosesc si fara furtunul cu masca,pun ce trebuie in el sii dau drumu sa sa se pulverizeze aerosoli in toata camera,e foarte bun,teodor cand era mic nu avea rabdare 3 minute si puneam aparatul in toata camera si asa faceam si noi si el.
37+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!