Brum.N-D(92)-Bv Lore! Hai firicel, carola, dana84!
Raspunsuri - Pagina 4
luny spune:
Mihaela, si eu as vrea cate ceva de la Aramis, nu cine stie ce.. anunta cand vrei sa dai comanda.
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
brindusa76 spune:
LA MULTI ANI, DAVID!
multumim pt. tratatie "mamaca" Dana!
Eu ma abonez la tiramisu!
Citat: |
citat din mesajul lui dana n. Va multumim dragelor ptr urari!!! Va servim cu tort, tiramisu, negrese si latte machiato...restul mai pe seara De dimineata, la 8.25, m-a trezit puiul mangaindu-ma...mamaca(mamica)...dragul de el, parca vroia sa fie sigur ca sunt treaza la 8.35 sa il pupacesc. Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 36+ cu |
31+
aris26 spune:
la multi ani pentru David...sa iti traiasca piticul, sa fie sanatos si plin de noroc in viata.
petrecere frumoasa
Citat: |
citat din mesajul lui dana n. Va multumim dragelor ptr urari!!! Va servim cu tort, tiramisu, negrese si latte machiato...restul mai pe seara De dimineata, la 8.25, m-a trezit puiul mangaindu-ma...mamaca(mamica)...dragul de el, parca vroia sa fie sigur ca sunt treaza la 8.35 sa il pupacesc. Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 36+ cu |
mama de mic +s35+ AMR 4sapt.
Bianca77 spune:
'neata si de la noi.. la pranz
Nastere usoara Loredana, curaj!!! Ce tare e Ionut, e cand vrea el sa se nasca, nu cand vor doctorii
La multi ani Dana!! Mai-mai sa se nasca Diana in aceasi zi cu tine! Sa ai o nastere usoara si o recuperare super rapida!!
La multi ani si aici David de Dana!! Sa cresti mare, sanatos si voios! multumim de tratatie Dana.. dupa pozele cu tiramisu pe care le-ai pus pe fb, eu clar din asta vreau
Mihaela bine ca ai dat un semn de viata, chiar ne intrebam ce mai fac fetele din cap de lista . Nastere usoara, cand vrei tu, cum vrei tu... dar ne mai auzim pana atunci.
Luny, care e reteta cu uleiul de ricin, cantitati, de cate ori pe zi, cate zile, etc? parca vad ca tre sa ma servesc si eu de el de sapt viitoare
si inca o intrebare: voi in ce puneti bebele cand il scoateti din maternitate: scoica, landou, wrap, doar in brate etc.?
38+ cu Anna Eden
www.psychosomatics.be
hellen79 spune:
buna ,
la multi ani sarbatoritilor
felicitari proaspetei mamici
beau si eu o cafea de la voi, cu toate ca am tensiunea sarita in aer
mi-am masurat burta astazi sunt o elefantica de 110 cm circunferinta in 2,5 saptamani ma duc sigur in 120
33+ si
dianalaura spune:
Bianca, eu o sa il duc in brate pana la masina, si acolo il pun in scoica
diana33+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR 41 zile
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
andreea_78 spune:
Buna dimineata mai spre pranz, asa
La multi ani Dana
La multi ani David
Tia multumim pentru cafea si felicitari pentru grasunica.
34
luny spune:
emma, tu stai pe langa Medlife Grivita... spune-mi si mie, e vreu loc de joaca p-acolo, cat mai aproape de clinica?.. piciul meu nu prea are rabdare, si cand e de stat cu ora/le dupa mine p-acolo, face ca toate visele pe holurile alea..
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
dana84 spune:
eu tocmai am pregatit hainutele de scos din maternitate pt bebelina...sunt asa de mici...parca ma joc cu papusi
38+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne
Dana's baby
AMR 1ZI