Brum.N-D(92)-Bv Lore! Hai firicel, carola, dana84!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

DANA
nastere usoara, bebe sanatos si tot ce-ti doresti!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Mihaela, si eu as vrea cate ceva de la Aramis, nu cine stie ce.. anunta cand vrei sa dai comanda.

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

LA MULTI ANI, DAVID!

multumim pt. tratatie "mamaca" Dana!
Eu ma abonez la tiramisu!

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Va multumim dragelor ptr urari!!! Va servim cu tort, tiramisu, negrese si latte machiato...restul mai pe seara
De dimineata, la 8.25, m-a trezit puiul mangaindu-ma...mamaca(mamica)...dragul de el, parca vroia sa fie sigur ca sunt treaza la 8.35 sa il pupacesc.

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 36+ cu

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

la multi ani pentru David...sa iti traiasca piticul, sa fie sanatos si plin de noroc in viata.
petrecere frumoasa

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Va multumim dragelor ptr urari!!! Va servim cu tort, tiramisu, negrese si latte machiato...restul mai pe seara
De dimineata, la 8.25, m-a trezit puiul mangaindu-ma...mamaca(mamica)...dragul de el, parca vroia sa fie sigur ca sunt treaza la 8.35 sa il pupacesc.

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 36+ cu

mama de mic +s35+ AMR 4sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

'neata si de la noi.. la pranz

Nastere usoara Loredana, curaj!!! Ce tare e Ionut, e cand vrea el sa se nasca, nu cand vor doctorii

La multi ani Dana!! Mai-mai sa se nasca Diana in aceasi zi cu tine! Sa ai o nastere usoara si o recuperare super rapida!!

La multi ani si aici David de Dana!! Sa cresti mare, sanatos si voios! multumim de tratatie Dana.. dupa pozele cu tiramisu pe care le-ai pus pe fb, eu clar din asta vreau

Mihaela bine ca ai dat un semn de viata, chiar ne intrebam ce mai fac fetele din cap de lista . Nastere usoara, cand vrei tu, cum vrei tu... dar ne mai auzim pana atunci.

Luny, care e reteta cu uleiul de ricin, cantitati, de cate ori pe zi, cate zile, etc? parca vad ca tre sa ma servesc si eu de el de sapt viitoare

si inca o intrebare: voi in ce puneti bebele cand il scoateti din maternitate: scoica, landou, wrap, doar in brate etc.?

38+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

buna ,
la multi ani sarbatoritilor
felicitari proaspetei mamici

beau si eu o cafea de la voi, cu toate ca am tensiunea sarita in aer
mi-am masurat burta astazi sunt o elefantica de 110 cm circunferinta in 2,5 saptamani ma duc sigur in 120

33+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Bianca, eu o sa il duc in brate pana la masina, si acolo il pun in scoica

diana33+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR 41 zile

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_78 spune:

Buna dimineata mai spre pranz, asa
La multi ani Dana
La multi ani David
Tia multumim pentru cafea si felicitari pentru grasunica.

34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

emma, tu stai pe langa Medlife Grivita... spune-mi si mie, e vreu loc de joaca p-acolo, cat mai aproape de clinica?.. piciul meu nu prea are rabdare, si cand e de stat cu ora/le dupa mine p-acolo, face ca toate visele pe holurile alea..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

eu tocmai am pregatit hainutele de scos din maternitate pt bebelina...sunt asa de mici...parca ma joc cu papusi

38+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Dana's baby
AMR 1ZI

Mergi la inceput