Nasterea la Arcadia- Iasi(25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Claudia, Maia a dormit cu noi prima saptamana, apoi in patutul ei, apoi ocazional cu noi.
Nu am avut probleme cu patutul...

Poate e mai cald la voi in pat si ii e mei bine acolo.
Legat de burtica, incearca sa incalzeste o paturica si sa o pui pe pat cand il pui acolo. Tu il muti de pe un loc caldul pe patul rece si poate de asta nu ii place.
Eu cu Maia inca nu am avut probleme de genu, doar daca o culc prea devreme in pat se trezeste... trebuie sa fie bine adormita ca sa doarma acolo :)
De adormit imi adoarme doar la tzitzi. Nu exista alta metoda [:((]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

LENA, fix asa e si la noi..adoarme doar la tzitzi, si trebuie sa fie bine bine adormita, altfel sunt tepi in patut
FETELOR, o intrebare, o amica are o prb cu bebele ei de 6luni jumate:ii curge nasucul, apos, in special dimineata si seara, si un fornait. i-a dat medicul ceva medicament dar nu prea e eficient si vrea ceva mai natural.stiti ceva?
PS; nu stie d c ii curge nasucul asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielita81 spune:

Am si eu la fel probleme cu dormitul in patut.

Mergi la inceput

nu adoarme decat in brate sau la

Mergi la inceput

sau la tzitzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui gravidacori

LENA, fix asa e si la noi..adoarme doar la tzitzi, si trebuie sa fie bine bine adormita, altfel sunt tepi in patut
FETELOR, o intrebare, o amica are o prb cu bebele ei de 6luni jumate:ii curge nasucul, apos, in special dimineata si seara, si un fornait. i-a dat medicul ceva medicament dar nu prea e eficient si vrea ceva mai natural.stiti ceva? PS; nu stie d c ii curge nasucul asa.

MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011

De ce nu incearca cu un dr homeopat? Stiu pe cineva care doar asa a tratat pe bebe si are acuma 3 sau 4 ani si nu a avut probleme niciodata.
Si eu o sa apelez.

Claudia David Andrei 12 sept 2011

Mergi la inceput

dar oricum mie imi place de mor cum imi adoarme ea asa la san, tinandu-ma de un deget si chiar as vrea sa memorez bine acele clipe si mirosul de laptic pt ca stiu ca la un moment astea se vor inkeia.

Mergi la inceput

pfiuuu, ce-s cu maimutelele alea ca eu am selectat altele, mama ei de albina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui gravidacori

dar oricum mie imi place de mor cum imi adoarme ea asa la san, tinandu-ma de un deget si chiar as vrea sa memorez bine acele clipe si mirosul de laptic pt ca stiu ca la un moment astea se vor inkeia.

MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011

Da, si mie imi place la nebunie. Faza e k daca nu o tin inca vreo 10-15 minute se trezeste... in majoritatea cazurilor, ca daca ii este somn adoarme tun imediat, si o luam de la inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

sal

clau, odata ce dispare de tot colostrul din laptic scaunele se raresc la multi copii. colostrul e laxativ
despre dormit nu ma bag, eu dorm cu copiii si asa ne e bine

coriar fi mai binec sa caute un alt medic. poate e alergie sau cine stie

mada, stiu clar ca e furtuna de hormoni... ne revenim noi

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

Mergi la inceput