Nasterea la Arcadia- Iasi(25)
Raspunsuri - Pagina 6
iulia_iulia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madline82
Iulia, bebe a luat f bine,media(calcuata pe bebelusii hraniti cu LP) este 750 gr pe luna,deci voi sunteti in grafic LActatia la mine s-a reglat cam la 2 luni,acuam depinde de perosana, sunt mamici la care li se regleaza mult mai devreme.Cum ar trebui sa fie? Sanii nu mai produc asa mult lapte ca la inceput, cand era in exces, ci atat sau un pic mai mult decat suge bebe.Par mult mai goi si usori, dar asta nu inseamna ca nu produc lapte!Functioneaza pe principiul cerere si oferta. Mamica Estelei , 24.mai 2011 |
aaa,pai la mine debia de acum au inceput sanii sa produca mult lapte ...sau asa am eu impresia...
bebe andrei are in general 6 mese pe zi ,mi s-a spus ca sunt cam putine ,cica bebe suge mult la o masa si mai tarziu pe la 3-4-5 luni o sa faca reflux gastric sau asa ceva ...dar eu am gasit scris in carte (mama si copilul scrisa de sotii capraru)ca spre varsta de 6 saptamani bebelusii isi regleaza singuri mesele in numar de 5 ,bine ,acum nu toti copii sunt la fel si sa nu credeti ca intentionez sa-mi cresc copilul dupa carte ,nu nu nu dar atunci de ce toata lumea imi zice ca is putine mesele ?
Gabrielita81 spune:
Sofia Gabriela,21.08.11,ora 10.00,3660g,51cm,natural,Dr Cacicovschi si Rares Ionut, 01.03.2005
LenaC spune:
Welcome Gabrielita81 !!!
Buna idee cu lapticul, doar s-a mai vb aici, dar eu nu mi-am dat seama
Claudia ce poza frumoasa aveti la avatar.
Dada, mie in fisa de externare mi-a scris 1-2 picaturi pana la 1 an parca (nu mai am fisa de externare a luato pediatra), dar stiu sigur ca sunt 1-2 picaturi.
Pe vit D3 nu vad sa scrie nimic de 3 saptamani
Multumesc AlynaB, eu eram derutata k nu am vazut nimic de 3 saptamani pe prospect si neonatologul a zis ca putem sa o folosim pana o terminam.
madline82 spune:
Eu schimb sticluta de D3 o data la 3 sapt, pt 5 lei nu se face gaura in buzunar.Noi folosim D3 de la Biosfarm!
Gabrielita , felicitari, asteptam povestea nasterii , mai ales ca ai nascut si natural
madline82 spune:
dada, faina casca, astept sa vad cum o suporta anto, si dak se impaca cu ea o cump si eu!
ionelamaria spune:
Inca nu am povestea nasterii scrisa, dar, pan atunci va las cate ceva cdespre noi:aici
Mami fericita de Mihnea si de Tudor
madline82 spune:
Neata fetelor!
Ionela, am citit ce ai scris, referitor la ultima postare, nu trebuie sa fii trista, Mihnea nu sufera, sunt sigura, ci doar e o schimbare inedita in viata lui,nu o va pierde pe mami, ci va castiga un fratior, un coleg de joaca si de pozne si un prieten pe viata! tu te simit asa pt ca dupa nastere e o furtuna de hormoni,doar stii asta, iti vine sa plangi din aproape orice si esti foarte sensibila, cel putin asa eram eu..dar trece! Cred ca noi parintii mai degraba suferim si plangem, pentru copii lumea pare altfel.
Sa nu treaca f mult timp pana scrii povestea, e posibil sa mai uiti unele detalii:)
Sa aveti o zi frumoasa mamici si burtici!
Gabrielita81 spune:
Multumesc fetelor pt primirea in grupul vostru si pt in curand voi veni cu povestea nasterii dar imi trebuie mai mult timp...
claumarcoci spune:
Salutare si de la noi la pranz
Gabrielita81 bine ai venit , scrie 10 mesaje scurte ca sa apara in timmp real si sa nu fie moderate.
Sa ma laud si eu putin , aseara am fost cu fetele in club , lasat pe bebe cu tati, a fost super fain, si din cauza muzucii tari nu am mai auzit in urchile mele plans de bebe .
Mamici , de cateva zile bebele meu are 2-3 scaune, destul de consistente, dar eu obisnuita la fiecare scutec cu KK, acum mi se pare putin ciudat, cu toate ca stiu ca e in limitele normale, dar na, intelegeti voi.
Si inca ceva.... cand avea crizele de colici l-am luat sa doarma in pat cu noi si acum refuza sa doarma in patut, mai exact in timpul zilei doarme doar daca sta pe burtica cuiva, in rest parca-l pui pe ace, vreo idee cum sa revin la vechiul obicei, cel cu numai in patut??
Multumesc anticipat si un weekend frumos, pupam dulce bebei si burticile
Claudia David Andrei 12 sept 2011