Nasterea la Arcadia- Iasi(25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Neata fetelor!Multumesc mult pentru raspunsuri si pentru gandurile bune.Sper sa nu se intample nimic cu piciorusele ei.Aseara am facut o comanda pe net i-am luat gazei o casca de protectie Thudguard si tarc.M-am saturat sa o vad cu capul lovit ba de patut, ba de caruselul de la patut si de orice obstacol... si asta abia e inceputul.Abia astept sa ajunga.
Chiar e nostima casca :))
http://www.youtube.com/watch?v=R9clvzCQAfc&feature=related
Eu va dau idei de achizitii ca si cu colacelul.Casca e cam scumpa (130 ron)insa sper sa isi merite banii.Au site oficial.Pe alte situri e exagerat de scumpa.Le-am scris un mesaj referitor la costurile de transport pentru ca erau prea turbate.Curier 50 ron, posta 20 ron si inca 5 ron la curier.Mi-au bipuit beculetele si i-am intrebat ce e cu tarfele astea.Cel prin posta era prioripost.M-a sunat femeia la 5 minute dupa ce am plasat comanda.(foarte promti)Am cazut de acord sa imi trimita prin posta normal ca e 7 ron transportul cu tot cu ramburs mai frate. Femeia cu care am vorbt cica nu stiaca e asa ieftin, ca o sa vada cand pune coletul si cica parintii care comanda prefera curier rapid. Nu,zau la banii aia transportul or fi parintii fanfaroni dar eu nu am platit in viata mea atata transport. Nici macar pe saci de mancare la caini de 20 de kg nu am platit asa mult. Pentru o casca de 100 de grame platesc transport cat pentru o saltea relaxa...Da-o incolo de treaba.Platesc transportul cat jumate de casca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielita81 spune:

Salutari mamici si burtici de arcadia!! Va citesc de ceva timp am nascut si eu o fetita in august la arcadia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Dada, ai o fetita tare voinica. Si eu sunt de acord cu Mada k ar trebui sa o lasi sa isi urmeze instinctul sub supraveghere. N-oi fi eu cu experienta, dar eu asa as face :P

Iulia, sunteti bravo.

Eu iar cu intrebari.
Avem vitamina D3 de la Fittermat (cadou de la Arcadia), neonatologul de la Arcadia a spus ca o putem folosi pe toata si ca nu e nevoie sa cumparam alta dupa 3 sapt spre deosebire de vignatol, dar pediatru a spus ca ar trebui sa folosim doar 3 saptamani.

Voi cum faceti?

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

De preferat una la 3 saptamani , noi din luna a doua am schimbat cu vigantol, plus ca se da compensat, si calciu la fel, o economie mica nu strica
Legat de bubite si bebele meu a facut, poti incerca sa dai si cu laptic, noi aveam botezul si vroiam bebe frumos asa ca am acceptat unguentul dat de dr ptr 3 zile, mai are si acuma dar dam cu laptic si apa termala.

Claudia David Andrei 12 sept 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

claumarcoci eu nu am schimbat nici o sticla.Nici la vitamina D3 primita de la Arcadia nici la Vigantol.Mergem in continuare cu 4 picaturi pe zi pana la golirea sticlutei.De asta s-a si marit doza de la 2 picaturi la 4.S-a mai scris despre acest aspect.
Gabrielita81 felicitari!Sa iti traiasca bebelusul si sa revii cu detalii: (doctor, felul nasterii, greutate),etc...sa te treaca Mada si pe tine in lista mamicilor de Arcadia.Cand ai timp poate ne scrii si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

si eu am consumat intreaga sticluta de D3 de la arcadia,normal ca mi-a ajuns mult mai mult de 3 sapt. nici nu stiam de varianta schimbarii la 3 saptamani. nu stiu ce termen are, poate ne zice vreo mamica proaspat iesita din maternitate,eu nu mai am demult prospectul.
SPER SA NU FIE VREO PRB . acum avem vigantol, si scrie pe prospect 6 luni de la deskiderea flaconului, dar de la farmacie a zis o luna. nici acum nu stiu cum sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Dada vad ca parerile sunt impartite, acuma cred ca fiecare decide ce si cum face. Si mie mi-ar conveni sa folosesc o sticluta de Vigantol pala la golire, intreadevar in prospect nu scrie, dar se zice ca ar fi valabila 30 zile de la deschidere.4-5 picaturi?? Eu dau 2, e luna a doua, si dr mea tot ii trage cu fontanela prea mare , de parca trebuie sa se inchida acuma nu intre 9=18 luni.

Claudia David Andrei 12 sept 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui DadaIna

Bine ati venit acasa Ionela!Abia asteptam povestea nasterii!
Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu puiutul meu.De cand a cazut din patut (de cand s-a ridicat in picioare prima data) tipa si plange intr-una sa o pun in patut sa mearga tinandu-se de margini cu manutele.Nu ii mai place nimic: nici in carut, nici in leagan, nici pe pat vrea numai in picioare si sincer nu vreau sa o las pentru ca mi se pare ca e totusi prea devreme sa nu i se intample ceva cu picioarusele, cu genunchii.
Ionela tu ai experienta mai multa.Cand ai sa ai timp si ai sa te refaci poate imi scrii un rand despre asta.
Acum am montat premergatorul(l-am primit cadou si m-am jurat ca nu il voi folosi niciodata) insa l-am montat ca si balansoar sa se dea huta si sa stea asa la verticala sa nu ii apese greutatea pe piciorute.Cum ar fi sta suspendata in chilotelul ala de la premergator.Cand mai am treaba pe la bucatarie o iau cu mine sa stea acolo insa nu ii place.Ea vrea sa simta podeaua sub picioare si iar o apuca plansul.Cand dormim la pranz, (dorm cu ea in pat) cum se trezeste fuge de-a busilea la patut si iar se prinde de margini si se ridica.Nu stiu ce sa ii mai fac.Totul se intampla prea repede.
Pediatrul cand am fost la vaccinul de 4 luni i-am spus ca se cere sa stea in fundulet si plange.Mi-a zis sa nu o las.Cand a venit la noi acasa si a vazut cum sta copilul in fundulet a zis sa o las ca e ea pregatita.(credea ca o tin sprijinita eu de pernute sau ceva).Acum din fundulet se agata de gatul meu direct in picioare.Eu as lasa copilul sa se dezvote cum vrea el insa mi-e frica sa nu is curbeze piciorutele fiind prea devreme.Orice stiti despre mersul devreme va rog sa scrieti!

Dada aceeasi treaba am patit si eu cu Alex. Noi am intrebat si medicul si ne-a spus k atata timp cat sta singur, se ridica singur de marginea patutului si face pasi ...nu avem ce sa ii facem.Intr-adevar este mult prea devreme, dar daca nu ii punem noi in picioruse...ci fac sg treaba asta...asta e.
Lui Alex ii place la nebunie sa se ridice la marginea patutului. Se ridica, isi da drumul ca sa se ridice din nou.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Dada, ai o fetita tare voinica. Si eu sunt de acord cu Mada k ar trebui sa o lasi sa isi urmeze instinctul sub supraveghere. N-oi fi eu cu experienta, dar eu asa as face :P

Iulia, sunteti bravo.

Eu iar cu intrebari.
Avem vitamina D3 de la Fittermat (cadou de la Arcadia), neonatologul de la Arcadia a spus ca o putem folosi pe toata si ca nu e nevoie sa cumparam alta dupa 3 sapt spre deosebire de vignatol, dar pediatru a spus ca ar trebui sa folosim doar 3 saptamani.

Voi cum faceti?

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

Lena, noi la fiec 3 sapt schimbam cutia. folosim vit d3 de la biofarma, scrie si pe cutie....dupa 3 sapt nu isi mai face efectul...o folosim degeaba

Mergi la inceput

DADA e super comica cascuta . astept sa ne spui cum este...parca i-as lua si eu lui Alex....da la capuri de pat, patut....cand merge in patru labe se aseaza in fundulet si cateodata nu prea nimereste pozitia si se rastoarna....da cate un cap de parchet de ma doare pe mine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Salut
Dada, daca se ridica bebe singur si nu tinut de tine e ok sigur sigur

Vigantol expira la data notata pe ambalaj sustine producatorul ( asa am primit raspuns oficial pri e-mail)
D3 expira asa cum scrie pe ambalaj, la 3 sapt dupa deschidere
Atat pot , atat fac

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

Mergi la inceput