Nasterea la Arcadia- Iasi(25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Fucidin nu e pt Streptococul auriu? Iulia e f posibil sa ii fi trecut si de la sine in 2-3 zile :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

salut

Suntem acasa. Sanatosi
Nasterea a fost aproape perfecta. Nu am nimic de reprosat spitalului . A fost cea mai buna alegere.
Sciu povestea pe larg zilele astea...

Am nascut cu dr Magaleas. Suuuuper om!.

multumesc pt ganduri!!!

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Multumesc Iulia.

Mada, da e pt streptococ.

Ionela, felicitari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Bine ati venit acasa Ionela!Abia asteptam povestea nasterii!
Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu puiutul meu.De cand a cazut din patut (de cand s-a ridicat in picioare prima data) tipa si plange intr-una sa o pun in patut sa mearga tinandu-se de margini cu manutele.Nu ii mai place nimic: nici in carut, nici in leagan, nici pe pat vrea numai in picioare si sincer nu vreau sa o las pentru ca mi se pare ca e totusi prea devreme sa nu i se intample ceva cu picioarusele, cu genunchii.
Ionela tu ai experienta mai multa.Cand ai sa ai timp si ai sa te refaci poate imi scrii un rand despre asta.
Acum am montat premergatorul(l-am primit cadou si m-am jurat ca nu il voi folosi niciodata) insa l-am montat ca si balansoar sa se dea huta si sa stea asa la verticala sa nu ii apese greutatea pe piciorute.Cum ar fi sta suspendata in chilotelul ala de la premergator.Cand mai am treaba pe la bucatarie o iau cu mine sa stea acolo insa nu ii place.Ea vrea sa simta podeaua sub picioare si iar o apuca plansul.Cand dormim la pranz, (dorm cu ea in pat) cum se trezeste fuge de-a busilea la patut si iar se prinde de margini si se ridica.Nu stiu ce sa ii mai fac.Totul se intampla prea repede.
Pediatrul cand am fost la vaccinul de 4 luni i-am spus ca se cere sa stea in fundulet si plange.Mi-a zis sa nu o las.Cand a venit la noi acasa si a vazut cum sta copilul in fundulet a zis sa o las ca e ea pregatita.(credea ca o tin sprijinita eu de pernute sau ceva).Acum din fundulet se agata de gatul meu direct in picioare.Eu as lasa copilul sa se dezvote cum vrea el insa mi-e frica sa nu is curbeze piciorutele fiind prea devreme.Orice stiti despre mersul devreme va rog sa scrieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Ionela bun venit acasa! Ma bucur ca a fost o experienta placuta!

mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si30+ cu Youssef Gabriel

Mergi la inceput

Dada, felcitari, ai o fetita tare voinicuta! Nu iti inteleg ingrijorarea, daca ea da sa se ridice inseamna ca are muschii necesari sa o faca si se bizuie pe puterile ei.Nu o fortezi tu sa faca asta, ci ea asa vrea si POATE! Si atunci cand va incepe sa mearga ce ai sa faci, o sa o opresti de frica ca ti se pare prea micuta?Lasa fata sa faca ce vrea, tu doar tine-o sub observatie..asta e parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Dada gandeste-te ca ei sunt mai mult organici (ca sa nu spun exclusiv). Nu-si propune sa faca anumite chestii, pur si simplu organismul ei o indeamna si o sustine. Ce ar trebui sa faci? sa o legi de pat de fatza in sus?

mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si30+ cu Youssef Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

A am uitat ce era mai important ,iar am fost la cantar ,a mai castigat 240 gr in ultima sapt ,deci are 6 sapt si 3 zile si a luat 1 kg de la nastere ,azi cantarul arata 4740 gr ,asistenta de acolo a zis ca a luat f bine ,asa o fi ? voi ce ziceti?
Si inca ceva ,cam cand se instaleaza lactatia definitiv si cam cum imi dau seama?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia_iulia

A am uitat ce era mai important ,iar am fost la cantar ,a mai castigat 240 gr in ultima sapt ,deci are 6 sapt si 3 zile si a luat 1 kg de la nastere ,azi cantarul arata 4740 gr ,asistenta de acolo a zis ca a luat f bine ,asa o fi ? voi ce ziceti?
Si inca ceva ,cam cand se instaleaza lactatia definitiv si cam cum imi dau seama?

Iulia, bebe a luat f bine,media(calcuata pe bebelusii hraniti cu LP) este 750 gr pe luna,deci voi sunteti in grafic

LActatia la mine s-a reglat cam la 2 luni,acuam depinde de perosana, sunt mamici la care li se regleaza mult mai devreme.Cum ar trebui sa fie? Sanii nu mai produc asa mult lapte ca la inceput, cand era in exces, ci atat sau un pic mai mult decat suge bebe.Par mult mai goi si usori, dar asta nu inseamna ca nu produc lapte!Functioneaza pe principiul cerere si oferta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Dada, ai o fetita tare voinica. Si eu sunt de acord cu Mada k ar trebui sa o lasi sa isi urmeze instinctul sub supraveghere. N-oi fi eu cu experienta, dar eu asa as face :P

Iulia, sunteti bravo.

Eu iar cu intrebari.
Avem vitamina D3 de la Fittermat (cadou de la Arcadia), neonatologul de la Arcadia a spus ca o putem folosi pe toata si ca nu e nevoie sa cumparam alta dupa 3 sapt spre deosebire de vignatol, dar pediatru a spus ca ar trebui sa folosim doar 3 saptamani.

Voi cum faceti?

Mergi la inceput