Strengari de Martie- Aprilie 2012 - 9

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Felicitari Amy pentru baietel. Sa creasca mare si sanatos, si sa aveti parte numai de bucurii alaturi de el.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Buna fetele mele,

Vad ca am ajuns la vise .... eu nu va povestesc ce visez eu in fiecare noapte ca sa-mi spuneti ca o sa am un "film de actiune" in loc de fetita/baietel... de cand ma stiu visez intens cu actiune complexa cred ca fac reinterpretari ale filmelor vazute anterior am de toate rapiri, tornade ... ce mai HOLLYWOOD
Sunt momente cand imi aduc aminte destul de detaliat ce am visat si sunt momente cand ma trezesc doar cu impresii.... ce sa mai sotu mai si vorbeste in somn suntem un cuplu si jumatate

Amy25 felicitari pentru baietel !

Gabrielarusu ma bucur ca sunteti bine ... asteptam vesti bune in continuare

Emmaella sunt veterana la insomnii de la Bu ... stateam noapte bufnita si ziua dormeam de oboseala .. ajunsesem sa imi concurez vecinii pensionari la stat noptile treaza ... la mine insomnia era combinata si cu mancarimi.... ce sa zic aveam nopti albe dar nu umblam prin cluburi

Kovacsc multumim pentru sfaturi sunt foarte utile ... si mie imi place catina cu miere ... eu cand nu am folosesc alte fructe de padure(afine, mure, zmeura, coacaze negre si rosii) pe care le cumpar congelate sunt de la mai multe firme ...imi plac la nebunie cu miere si banana.

Mamica de Bu minunat si de strengar +18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

eu am fructe de padure in congelator, le am pus cand era sezonul lor si cand mai am chef mai scot cate o caserola

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

In ce zona a burticii se simt miscarile? Eu am simtit azi ceva in partea stanga mai sus, parca imi batea inima acolo, cam asta a fost senzatia. Daca mai simt ceva zilele astea o sa imi dau seama cred, daca sunt miscarile fetitei.....sa vedem.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

kovacsc, eu o simt pe pitica tot in partea stanga. o simt in mai multe zone la buric, mai sus sau mai jos de buric, am simtit-o de cateva ori si in partea dreapta dar fff mult pe partea stanga isi face ea baletul.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanace spune:

Gabriela, pot sa te intreb ce analize ai mai facu acuma? Ca mie dr. nu mi-a mai dat nici o analiza de facut...Sau poate asteapta rezultatul de la amnio?!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Saluatare!
Va multumesc tuturor de urari, eu de acum incep sa ma obisnuiesc cu ideea de baietel, desi nu conta ce era oricum, dar sper sa avem parte de bucurii alaturi de el si sa-si iubeasca parintii la fel de mult cum l-am dorit noi pe el.

Eu am venit de la servici, deh! program de gravida, am avut doar 2 h si m-am apucat de o mancarica de cartofi cu de toate ca de ieri imi tot era gandul la ea. Ieri pe drum am mancat numai dulciuri si prostii si nu prea m-am hranit cum trebuie. Acum se vede si la mine din ce in ce mai mult burtica si mai ales la una din bluzele de pijama care imi vine fixa pe mine. Restul sunt mai largute , mi-am mai luat ieri un pulovaras din acela cu maneci scurte si e mai usor ca pe sub el imi iau ce helanca vreau.

Am si o poza de la eco dar din cauza placentei nu se vede bebe prea bine, decat capusorul si o manuta. Incerc sa o atasez la picassa caci mi-e tare draga oricum.



2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Felicitari Amy pt. baietel.

Kovacs, felicitari pentru miscari :) la mai multe, daca se poate spune asa.

Eu visez intruna, din trimestrul 2 , cica ar fi de la hormoni :). E posibil, avand in vedere ca hormonii mei dau si bufeuri la greu si nu am auzit pe asa multa lume cu bufeuri de la inceput.

Am avut o surpriza sa ma sune dr. hematolog Simona Avram din proprie initiativa, aflase de rezistenta mea marita pe una din arterele uterului (0,85 IR fatza de 0,57 limita) si sa stie daca am luat legatura cu dr. Manolache din Bucuresti sa iau Aspenter pana cand ne vedem la programarea de pe 8 nov. (cu dr. Avram). Am dat pe spate, nu m-a mai sunat vreodata un medic din proprie initiativa. Mi se pare un om deosebit dna dr. Avram. Si dna dr. Manolache la fel, oricum, este la clinica privata si nici nu mi-a luat bani pentru consultatie, am ramas blocata. Si nu cred ca aratam saracut sau ceva. Ma gandesc ca poate in ideea ca-s gravida. Mai mult m-am simtit prost si m-am gandit cum sa fac sa-i duc ceva data viitoare.

16+

*MTHFR C677T Homozigot*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Am fost la doctor azi dimineata si am amigdalita. Finn a avut saptaman trecuta. Acum sunt mai bine, dar trebuie sa ma odihnesc, asa ca profit de somnul lui Finn si ma duc si eu in patutul meu.

Amy, felicitari pt baietel!

Cand eram gravida cu Finn am visat o fetita si am stiut clar ca bebe va fi baiat.

Nelli, te rog nu mai scrie cu majuscule ca ma zgarie pe creier si este si impotriva regulamentului.



Finn Constantine 15.10.2009 si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

Buna fetele mele dragi iertare ca scriu asa rar, dar de citit va citesc mereu

Eu ma simt cam ciudat de aseara incoace, am dormit prost azinoapte, iar de dimineata am o greata continua si o stare de lesin, sunt fara vlaga abea am mancat o salata la pranz, nu am mai patit asa, am avut greturi dar foarte usoare, oare o sa porneasca bas acum din luna 4 greata si voma
Vineri am consultatie la eco, o sa vedem bebita abea astept.
Si mie mi sa parut de cateva ori ca o simt pe domnisoarica, tot pe stanga si a fost ca un balonas ....nu stiu ce sa cred?!

Felicitari Amy pt. baietel
Sunt datoare si cu pozici pe picasa, sa prind o seara mai relaxata si atunci incarc cateva.
va pup

15+ Doamne, ajuta-ne sa fie bine pana la capat!

Mergi la inceput