Calendarul gradinarului vesel (22)
Raspunsuri - Pagina 10
Tala spune:
Gabi la mine e trist ca muscarii care mi-au inflorit sunt in casa in ghiveci deci nu stiu ce sanse mai am sa faca si flori (sper la cei de afara la primavara). maine la 1 e perfect
Georgi te-ai gandit bine la ienupar, cica tine hotii departe si trebuie amplasati in stg si dr intrarii in casa. Alege totusi un soi mai pitic pt ca altfel e loc ideal pt sobolani. Mie nu prea imi plac sincer, am avut unul mititel (cu o denumire gen blue star parca, am uitat) insa am facut greseala sa-l mut si a murit. Iau altul la primavara. Stai linistita cu capsunii, si eu am mutat unii acum 2 sapt cred si sunt f ok. Cu taiatul nu prea e bine toamna tarziu pt ca exista riscul de inghet la punctul de taiere, dar cum nu e inca f frig nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji. Ca sa fi tu sigura am auzit ca face bine sa picuri niste ceara pe taietura ca sa protejezi zona expusa.
georgipuia spune:
Serios? Asa procedez cu florile de apartament, dar la astea de gradina nu m-am gandit... Nu e destul de ger zici? La Vlau dimineata erau -7 grade...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
inbox spune:
Tala la patrunjelul ala ii mai fac ceva pana la primavara? Sau il las asa? A transpirat folia aia de deasupra, nu trebuie aerisit, nimic?
Am fost ieri la casa, am trasat aleile si le-am delimitat cu bolovani, mi-am mai calculat ce si unde pun la primavara.
Mai vrem sa punem 3 pomi, dar cred ca e prea tarziu acuma, o sa facem acolo podure, dar mie imi place sa fie umbra vara.
La flori nu m-am hotarat ce sa plantez. Imi plac rau trandafirii, insa fata mi-a spus sa nu pun trandafiri ca se zgarie, si stiu de la maica-mea de la curte, ca vine zgariata si hainele rupte...ce o cauta in trandafiri nu stiu...
Asa ca ce flori sa plantez sa fie inflorite toata vara?
Mie imi plac mutl florile de primavara, narcisele, ghioceii galbeni, lalelele, zambilele, insa acestea cred ca le voi planta cand vom termina casa cu totul si ne vom muta acolo.
Si panselutele si lacramioarele imi plac, dar nu mai stiu cand infloresc. As vrea si o tufa mica de merisor, aveam la bunici in curte cateva maaari in care ma cataram efectiv, imi place rau mirosul ala amar.
georgipuia spune:
Buna dupaamiaza doamnelor... reusesc si eu sa va citesc dupa 3 zile de absenta...
Eu as pune totusi trandafiri macar in colturile gradinii copilu creste si nu va mai da atat in "balti/trandafiri"
Mie mi-a scos sotul sambata din greseala un cuib de lalelute deosebite si nu a sesizat. Ieri, dupa 4 nopti de minus 4-8 grade am gasit un bulb taiat cu sapa si 2 deasupra solului, mai mult ca sigur degerati L-am facut pe sot cu ou si cu otet. Bulbii intregi i-am bagat inapoi in sol, dar nu stiu ce speranta sa mai trag ca vor supravietui. Oricum sotul imi e dator cu cel putin 3 pungi de bulbi
Week end placut!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
leeloo2004 spune:
Ce liniste aici...se vede ca a venit iarna! Si eu nu am ajuns sa string frunzele de pe gazon si cred ca nu mai am nicio sansa...sper sa nu-i dauneze!
Gogosel - tot uit sa ma uit seara cand ajung casa cum se numeste aparatul ala... sper ca in weekend sa ma "adun" si iti dau PM!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
gogosel spune:
Multumesc , Gabriela!
E liniste si...gradina inghetata! Noroc ca m-am decis sa sap in zilele alea calde, un dreptunghi pe care am plantat niste trandafiri, crini hosta, crizanteme. Nu de alta, dar se marunteste frumos pana la primavara si poate mai dispare din pirul ala nenorocit!
Tot in perioada aia calda de acum cateva zile am plantat si niste aluni rosii, adusi de o prietena.
leeloo2004 spune:
Ce mai faceti dragelor? Gata bradutzul? Va pregatiti de Sarbatori? De vacanta?
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
olympia spune:
Hop si eu dupa inca o pauza! Numa chestii nesuferite ni s-au intamplat. Sotul a fost "intre joburi", apoi computerul a mai sucombat o data, apoi s-a-mbolnavit cea mica, nici nu stim inca daca a fost rubeola, mononucleoza sau "doar o viroza" cu febra mare si eritem alergic... si dup-aia s-a defectat centrala termica!!! Cum alea rele au venit gramada, le astept cu nerabdare si pe multele alea bune sa vina tot asa!
b.nica spune:
Olympia, dar nu este de gluma, trebuie sa investighezi copila sa vezi sigur ce a avut!
Cel putin 2 dintre cele 3 suspiciuni pot fi lamurite prin analize.
valentinag spune:
Gabriela, sper ca ai strans totusi frunzele!Ele dauneaza gazonului daca putrezesc pe el.
Olimpia, sper ca acum e totul in regula cu fetita!Si noi am fost suparati ca ala mic al sor'mii, abia are 1 luna saracu si i-au iesit bube pe el, din cap pana in talpi!Din spital in spital, pana au ajuns la medlife pana la urma si tot nu stiu sigur ce a avut, rubeola nu, varicela nu, scarlatina nu, alergic nu e si totusi i-au dat medicamente antialergice si i-au trecut bubele... en fin, sanatate multa!
Eu pom nu mi-am facut, am ornat prin casa doar, oricum, eu maine seara, joi cel tarziu, plec la tara si ma intorc pe 26, asa ca nu are rost sa-mi fac, ca ar sta singurel in casa, nu s-ar bucura nimeni de el!Insa i l-am facut mama-i-mii sambata, si o sa ma bucur si eu de bradut!
Daca nu ne mai auzim, va spun de pe acum: Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea