Licurici de ianuarie-februarie 2009 (155)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!!!!!!!Sa fiti fericiti!

La mine prima zi de stat acasa pare mai grea decat aia de mers la munca. Am tusit pana am vomitat tot ce am mancat, Marius nu vrea sa faca nimic cu bunica, totul cu mami, mi-a luat 30 min sa il conving sa iasa cu ea afara. Eu una nu mai pot sta cu orele in picioare si afara e frig de stat pe banca, plus ca dupa amiaza sper sa pot ajunge cu el la medic.

Naty si Roxana m-ati facut sa rad cu povestile voastre.

Porumbita nu are sens sa il las sa plece cu mami acum deoarece nu sta decat de joi pana duminica, e prea lung si obositor drumul si nici n-a gasit loc jos la cuseta. Sa vedem cum o lasa se plece. Ca i-a zis clar ca si el merge la bicu cu ea, ca mami il asteapta pe bebe acasa cu tati.

Carmen si al meu vorbeste asa stalcit de nu il intelege lumea, sper sa se rezolve in timp, daca nu, mai vedem la anul cand o sa mearga si la gradinita.

Ma duc sa ma intind putin daca tot e liniste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani sarbatoritilor!!!!

Abia astept venirea bebelusilor vostri fetelor. Inca un pic... rabdare

Legat de nastere mi-am amintit si eu cum seful meu cand l-am anuntat ca plec in prenatal m-a intrebat "Da tu chiar nasti?

In rest toate bune. Crizescu s-a mai calmat dar fiecare minutel liber incerc sa il petrec cu ei si sa previn "nervisorii". Apropo de asta orice nu vroia sa faca saptamana trecuta zicea "unt nevos" Acum i-a trecut.

Pe mine ma enerveaza ca nu am suficient timp cu ei. Si ca sa fie totul roz o sa inep si eu si colegul un curs in wk pe cateva luni offff.

Macar avem cateva zile de cand nu plangem la camin dimineata.

Sanatate multa la bolnaviori si odihna fetelor care au intrat in concediu.
Miere tie iti urez sa ai miercurea viitoare o zi relaxanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR

PATRICIA SA TRAIASCA VLADUT MIHAI CU NUMELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La multi ani sarbatoritilor! Sa cresteti mari si frumosi!

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani tuturor celor care sarbatoresc ziua numelui de Sf Mihail si Gavrile!

Azi sunt la birou, si din pacate nu reusesc sa-mi iau nimic de pe calculator din motive tehnice...nu stiu cand s-or rezolva, dar azi sigur nu, offf...

Fetelor, va multumesc pt gandurile bune adresate noua celor ce urmeaza sa nastem, Doamne ajuta sa fie totul bine!

Paula, stiu cum e acasa, si pe mine ma tine Vladut in priza non-stop , ma si gandesc cu o sa reusesc sa si lucrez cu el pe cap...

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 34+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

La multi ani! sarbatoritilor de astazi

Fetelor, wow, ce putin mai aveti si va tineti bebeii in brate
Va doresc nastere usoara si un copil sanatos, neplangacios si fara colici .

Si noi in rand cu lumea, adica bolnavi.
Alice a fost racita dupa care a facut ceva complicatii la gat, conjuctivita, infectie urinara si are din nou afte in gura .
Cand e bolnava ma scurge si pe mine de energie...sunt o leguma.
Ledi ai toata admiratia si respectul din partea mea
Va pup ca a venit mofturici

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Aaa, si Alice a slabit are 12.500kg si 94 cm...

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Vero sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

la multi ani tuturor celor care serbati azi (voi sau cei dragi voua)

si sanatate bolnaviorilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Vero sanatate multa si voua!

Noi am venit de la medic si se pare ca are o bronsiolita. Mai greu a fost sa il duc, ca l-am trezit din somn si nu a vrut nicicum imbracat. Efectiv ne-am luptat corp la corp, l-am carat in brate pana la taxi ca sotul nu putea sa vina de la munca(si nu chemasem la usa blocului ca am zis ca e aproape statia lor). Acum ma doare burta si mai tare. Sper sa apuc macar saptamana viitoare pana sa se nasca bebe.

Anna sper ca ai rezolvat cu problemele tehnice pana la urma, stiu cum e ca si mie mi-au dat de furca.

Multumim fetelor ce se gandesc la noi ca mai avem putin si se nasc si bebeii cei mici.

Mergi la inceput